Věšák na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10862
8.6.11 22:04

tím pověšením na strom byla myšlena kolíbka, takže něco jako houpací síť. Ani naše babičky by nevěšely své ratolesti za rozkrok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.6.11 22:04

evik, jenomže ty to trochu pomícháváš.
On je opravdu rozdíl pověsit dítě „na věšák“ a umístit dítě do zavěšené hacky.
Pro tebe je to možná stejné, pro mě ne, proto jsem se ohradila, že není nošení jako nošení a věšení jako věšení.

Příspěvek upraven 08.06.11 v 22:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.6.11 22:05
Alpaka píše:
asha píše:
Hanule píše:
Těch drben se o uvazování dětí na strom poptej prosím :) Nikdy jsem o tom neslyšela. Dokonce i když si zadám na google - dítě v šátku na strom - tak nic nenajde.Věšák mi přijde že je opravdu o pohodlnosti. Poslední dobou je čím dál tím víc věcí, co mají dítěti naznačit, že otravuje. Dejme tomu na ta veřejná WC a tak, ale doma je hodně lepších míst, kam ho na těch 10 minut „uklidit“.
Hm, je fakt, ze s deckem na hrbu nebo na brise se na verejnym WC blbe tento…je tam malo mista na manevry :mrgreen:
Tak pořád lepší, než tam manévrovat s kočárem. :lol: Nebo s dítětem v ruce nebo na koňovi za krkem. :twisted:

Uplne se mi orosilo celo … no proto ja vyhledavam wc pro invalidy, tam se vejdem vsichni :lol: Jednou mi teda mimino hlidala echtovni hajzlbaba, tak rychle jsem v zivote nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 22:07

No jasne vzdyt pisu ze to neni satek,ale porad je to o tom veseni a take jak se vsichni pohorsuji odkladani deti a v neposledni rade o tak hrozne smesne veseni deti na strom. Kdyz muze viset v tomhle proc by nemohlo viset v satku,evidentne to fungovalo i kdyz zeptam se tech drben i na to jak casto zhruba nejake dite zkoncilo na zemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.6.11 22:09
evik178 píše:
No jasne vzdyt pisu ze to neni satek,ale porad je to o tom veseni a take jak se vsichni pohorsuji odkladani deti a v neposledni rade o tak hrozne smesne veseni deti na strom. Kdyz muze viset v tomhle proc by nemohlo viset v satku,evidentne to fungovalo i kdyz zeptam se tech drben i na to jak casto zhruba nejake dite zkoncilo na zemi.

Takže pro tebe je když se na zahradě natahneš do houpací sítě stejné jako kdyby jsi se pověsila do kalhotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.6.11 22:09

Když píšeš o věšení dětí na strom v souvislosti s tím, že přeci není zas až tak špatné zavěsit dítě do „věšáku“, tak se nemůžeš divit, že to někoho pohorší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 22:10
Hanule píše:
evik178 píše:
No jasne vzdyt pisu ze to neni satek,ale porad je to o tom veseni a take jak se vsichni pohorsuji odkladani deti a v neposledni rade o tak hrozne smesne veseni deti na strom. Kdyz muze viset v tomhle proc by nemohlo viset v satku,evidentne to fungovalo i kdyz zeptam se tech drben i na to jak casto zhruba nejake dite zkoncilo na zemi.
Takže pro tebe je když se na zahradě natahneš do houpací sítě stejné jako kdyby jsi se pověsila do kalhotek?
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.6.11 22:10
evik178 píše:

Evidentne to pises proto, ze nevis, jak dneska takovy satek vypada ;) Driv urcite veseli v leccems, treba v plachte na travu. Ale dnesni satky na noseni jsou pomerne uzky, ja bych v tom dite nikam nevesela, to by byla tutovka, ze ti vypadne. Jedine fakt privazat zady ke stromu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
8.6.11 22:12
Hanule píše:
evik178 píše:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.6.11 22:12

Taky mám pocit, že v této diskuzi vznikají nesrovnalosti kvůli nevědomosti a nedostatečné informovanosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.6.11 22:13
asha píše:
Jedine fakt privazat zady ke stromu. :lol:

Proč ne čelem, hezky podsadit, kolínka vysoko. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 22:13

Asi jsme se nepochopily no skoda,mam pocit ze nektere se ani nesnazili si pohrat s myslenkou vesaku na dite a rovnou tuto vec odsoudili,to je to nejjednodussi, jinak s tema kalhotkama,ja zase nechapu jak to muzes srovnavat ty,kalhotky a ten vesak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.6.11 22:14
Hanule píše:
evik178 píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
8.6.11 22:15

Protože ten věšák JSOU kalhotky, jen upravený tak, aby vypadaly jako klokanka - což jsou střihem taky kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
8.6.11 22:16

já to mít doma,tak stejně nic moc neudělám. Pořád bych se lítala dívat, jestli nespadl. :oops: :oops: :zed:
je to hrozné! co se mu na tom jako může líbit? Vodítko může být na některých místech fakt super věc - třeba už zminované letiště… :nevim:

A šátek na stromě - škoda,že jsem to nevěděla - malého bych tam věšela co by to šlo…uječence malého… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný