Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No ja bych odlisila dve veci…psychickou stranku a stranku fyziologickou. Co se tyce psychiky, ublizit to nemusi, muze ho to i bavit, aspon urcitou dobu, ale jak zjisti, ze se z toho stava pravidlo, bude po nadseni. Pokud to dite bude prochazet separacni krizi, ublizit mu to klidne muze.
Co se tyce fyziologie, je to prasarna. Aspon to, co je na tech fotkach. A protoze si nedovedu predstavit, jak dite sedi a zaroven visi za rozkrok, cekam na foto ![]()
evik178 píše:
Nevisela jsem zachycena na strome,a i kdyby myslim ze bych to prezila to cekani az me nekdo sunda,vazne si nemyslim ze tohle to dite nejak traumatizuje,hned na zacatku jsem psala ze se mu tam libi.
já se teda zeptám na jednu praktickou věc.. když už si tam teda tak visí.. no co tam dělá? pokud totiž má něco v ruce a ono mu to upadne tak bude větší řev a furt bys musela očkem pokukovat jestli to co se mu dá do rukou nezahadil nebo s tím nedělá díru do zdi případně jestli mu to prostě neupadlo.. škoda že nevíš přesnej název ať googluju jak googluju najít nemůžu
Já taky nikde nepsala že by ho to mělo traumatizovat, pokud ho tam neodložíš jak kabát a nenecháš viset samotného. A ostatním šlo i o zdravotní stránku celé věci (fyzickou, ne psychickou).
Ja nevim jakou to ma vyhodu,to je spravna otazka,takoveto otazky jsem cekala hned od zacatku takovy nejaky byl puvodni zamer teto diskuze,porovnani,zkusenosti,to tady jeste nikoho nenapadlo,my mame prave tu houpacku a mala v tom byt moc nechce.Ale to jsem psala.
Taky nikde nepisu ze si to chci hned koupi jen ze mne to zaujalo a premyslim o tom,tak jsem si rekla ze se zeptam tady,no.
Jenze on ti tezko nekdo neco odpovi, kdyz vlastne nevis, co to je… ten popis mi nic nerika a to jsem dlouholeta nosicka
Taky nevim, jak stary mas dite (mozna jsem to prehlidla).
Evick1-ja nevim co tam dela,proste visi,a kouka,neni to moje dite,nebyla jsem u toho,ale mel tam povesenou i nejakou hracku,asi kouka na telku ja fakt nevim zeptam se.Ta fotka bude zitra se k ni snad dostanu.
mame s kamoskou skoro stejne stare deti ten jeji raubir ma za mesic rok.Moje holcicka ma take 11mesicu.
Ja nechci byt dalsi, kdo šije do zakladatelky diskuse (dobre se bavim i bez toho, abych prispivala
), ale precetla jsem si znova jeji uvodni prispevek, a to teda stoji za to -
„ona ma hyperaktivni dite, porad se ji plete pod nohama“ … to snad ale patri k veku ditete, ze se plete pod nohama ! Muj starsi syn se pletl lidem pod nohama jeste v 1.tride
A ze lita za vysavacem a neposedi - to dela moje 2lety dite uplne bezne, jeste me nenapadlo ho kvuli tomu povesit ![]()
To je teda hrozny vynalez
chudak dite.
„Svagr jen natloukl skobu do zdi a je klid“ … tyjo, ja jsem rada, ze uz jsem se narodila, a hlavne nekomu jinymu …
(obcas mi tu hodne chybi smajlik, co krouti hlavou)
Nakukovatela- snazila jsem se jen popsat situaci,evidentne pro tebe ne dostatecne a kdo se chce navazet tak vetsinou pise ze nechce,chtela jsem jen priblizit co slychavam od jiz zminene kamaradky, mam deti a vim ze se pletou pod nohamama a nevidim nic spatneho je na chvili nekam povesit,kdyz potrebuji,nekdo holt dava do postylky,nekdo do houpacky,princip je stejny,jeee to se zase toho nekdo chytne.myslim ze nad tim premyslel uz kazdy,kdyz ho to nemichlo,jen malo kdo to tady verejne napise, ostatne to ze ses narodila JINYM lidem,jak pises,to jsem si uz stihla vsimnout. ![]()
Teda koukám zase.Ze začátku mi to přišlo vtipné ,ta diskuze,ale jak tak teď na to koukám,by jste si nejradši roztrhaly občanky
.
Teď už se ví,že dítěti je 11měsíců,tudíž mě to přijde(když zakladatelka psala,že se v tom sedí)jako by dítě sedělo v kočárku-myslím kvůli zádům.
Rozdíl mezi věšákem a šátkem určitě je-šátek má oporu pro záda,dítě je v něm stabilní.
Když je dítě takhle velké,já v tom na třeba půl hoďky problém nevidím ![]()
Jen mi to pořád přijde na domácí použití zbytečný.Dítě se dá DOMA odložit i jinam(ta postýlka nebo ohrádka se mijeví Ok,může si tam i hrát,to v tom věšáku asi nejde)
Dobrou noc a „slunce v duši“
![]()
Jo no, pro tak velky dite je spis uz ten problem psychicky, vetsinou v tomhle veku prochazeji separackou…a zaroven je uz dost chytry na to, aby si to nenechalo libit moc casto. Ale ono precejen zalezi i na tom zpusobu poveseni, jestli v tom sedi jako v houpacce, nic se mu nestane (pokud nedokaze vylezt).
Příspěvek upraven 23.02.14 v 12:45
No, me to neda, mejm deckam by se to vlastne asi libilo (3 a pul a rok), ale jen jako atrakce a pravdepodobne by k tomu stejne potrebovali neci asistenci (mozn by stacila i ta telka) - a na chvili… Zkratka mit to doma by bylo zbytecny, protoze zezacatku by je to ba, pak by si toho prestali vsimat, a kdybych je tam davala i tak, za chvilku by meli hysterak jen bych to vyndavala… Nebudu se tady pasovat na neodkladaci matku, taky decka odkladam - ale treba na zahrade na piskoviste, starsi obcas k pohadce, v kazdy mistnosti maj hracky, zkrarka neco, co je bavi - ale abych je nekam odlozila kvuli uklizeni - to tak maximalne do naruce tatinkovi ![]()
Tak holky diky za reakce,zitra skocim na kafe ke kamosce povesim si dite na hodinu na vesak nez si v klidu vypiju kafe,tak co babizny udate me na socialku? ![]()
Jinak nejvic me dnes rozesmal prizpevek od Kackak,ze se mam chovat jako matka od toho jsem na materske a neodkladat dite nebo tak neco tam psala,myslim ze takoveto tzv.uzkostlive matky jsou upne nejhorsi je mi uprime lito tech deti,vidam to denne,jen pro priklad vystresovana mamina s rvoucim deckem v kocarku co mu cpe cajik a decko to plive na vsechny strany protoze zizen nema jen se vzteka a navic je mu vedro protoze je nabaleny i kdyz je venku hic,asi jim jeste nedoslo ze deti proste nekdy breci jen tak i kdyz jim nic nechybi. Odkladajici matky spojme se.
Já nesouhlasím, že ve věku 11m už není poloho, alá visím za rozkrok jako v klokance, nevhodná.
V 11m hyperaktivní? To je fakt dobrý vtip.
To je nějaký nový trend? Nazývat průměrně živé děti hyperaktivními?
Asi ano, mnohdy mám pocit, že tím matka omlouvá svou neschopnost věnovat se svému dítěti, hrát si s ním.
evik prosím tě, když půjdeš k té kamarádce na kafe a dítě si tam pověsíš, pořiď i fotku, mě by fakt zajímalo jak ten věšák opravdu vypadá. To co je na fotce je opravdu nechutné, to dítě tam vážně visí jen za rozkrok.
![]()