Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No, budes se divit, ale me to s tim okusovanim nehtu radila sestra v porodnici - a kupodivu byla celkem mlada… no moje mamina, kdyz sem ji to rikala vylitla jak certik ze skatulky a v zapeti mi privezla kulate nuzky ![]()
no já jsem na to asi divná, ale nedokázala bych ukousnout nehet ani sobě natož malýmu…
a nemůže je mít potom třeba zničené ![]()
S tím okusováním nehtů nám to babíčka řekla při obědě a ségry přítel ( tenkrát ještě nevěděl, co se dá od babičky čekat ) to chvíli nemohl rozdýchat. Načež začala rozebírat, že ségra a její přítel spolu spí
.Zůstali jsme všichni čumět s otevřenou hubou, nezmohli se na slovo a babi pokračovala - že ona s dědou před svatbou nespala. Říkám - ale babi vždyť jsi se vdávala těhotná. Ona že to sice jó, že se někde na mezi pomuchlali a byla teta, ale na společný posteli spolu spali až po svatbě
Ségry přítel šel málem do mdlob, tak jsme se rychle pakovali. No dobře to dopadlo a jsou pořád spolu, ale málem… ![]()
Dajdula píše:
S tím okusováním nehtů nám to babíčka řekla při obědě a ségry přítel ( tenkrát ještě nevěděl, co se dá od babičky čekat ) to chvíli nemohl rozdýchat. Načež začala rozebírat, že ségra a její přítel spolu spí.Zůstali jsme všichni čumět s otevřenou hubou, nezmohli se na slovo a babi pokračovala - že ona s dědou před svatbou nespala. Říkám - ale babi vždyť jsi se vdávala těhotná. Ona že to sice jó, že se někde na mezi pomuchlali a byla teta, ale na společný posteli spolu spali až po svatbě
Ségry přítel šel málem do mdlob, tak jsme se rychle pakovali. No dobře to dopadlo a jsou pořád spolu, ale málem…
Dajdula píše:
S tím okusováním nehtů nám to babíčka řekla při obědě a ségry přítel ( tenkrát ještě nevěděl, co se dá od babičky čekat ) to chvíli nemohl rozdýchat. Načež začala rozebírat, že ségra a její přítel spolu spí.Zůstali jsme všichni čumět s otevřenou hubou, nezmohli se na slovo a babi pokračovala - že ona s dědou před svatbou nespala. Říkám - ale babi vždyť jsi se vdávala těhotná. Ona že to sice jó, že se někde na mezi pomuchlali a byla teta, ale na společný posteli spolu spali až po svatbě
Ségry přítel šel málem do mdlob, tak jsme se rychle pakovali. No dobře to dopadlo a jsou pořád spolu, ale málem…
evik178 píše:
Jo a kdyz jsme u te horolecke vystroje, sedeli jste v tom nektera nekdy,ze jste tak chytre? ja jo a troufam si rict ze hodinka neni problem,ostatne neni problem se na to zeptat nejakeho horolezce.
Nedá mi to, já jsem v tom taky seděla (při výškových pracech ) a hodinka ještě dobrý, ale pak mi začaly brnět nohy. Ovšem nelezla jsem, celou hodinu a víc jsem poctivě visela.
Další věc však je, že v sedáku člověk částečně visí za stehna, protože nevím jak ty, já měla prostě ty pruhy kolem stehen, zhruba tam, kde končí kraťasy.
Takže se nedá ani zdaleka říct, že by člověk visel za rozkrok.
Ovšem už jsem OT, koukám řešíte oslintané kapesníky a kousání nehtů ![]()
jakkoli píše:
No, budes se divit, ale me to s tim okusovanim nehtu radila sestra v porodnici - a kupodivu byla celkem mlada… no moje mamina, kdyz sem ji to rikala vylitla jak certik ze skatulky a v zapeti mi privezla kulate nuzky
Hehe, mně to radili v porodnici taky. Prej že se maj ty nehtíčky jemně okousat, aby si mimi nepoškrábalo tvářičku
V Krči zakazovali s nehtíčkama dělat cokoli a dávat rukavičky, podle nich bych je snad měla stříhat až v půli roce a v Hořovicích radili okousat - a pak si vyberte ![]()