Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
asha-
jojo pomaha to hlavne kdyz je uplnek tak ty moje deti byvaj v noci dost neklidny, s tou levanduli se to vyresilo.
asha píše:evik178 píše:Jj, levandule se dava i do tech spacich polstarku. Taky mame
Holky tak ja mam taky jednu starou radu od babky drbny,teda nevim podle me je dost znama metoda,ale zaroven trochu upadla do zapomeni, ja davam detem pod polstar kousek papiru s par kapkami prirodniho levanduloveho oleje a spi jak zabiti,to misto tech makovic,ponevadz nemame na zahrade mak
Tak ten polštářek mi přítel vyhodil z postele, prej že v takovým smradu neusne
Ale dětem vyzkouším, jestli budou po tátovi, tak holt smůla. ![]()
No prave ze ten polstarek je dost moc citit,jinak me levandule taky nevoni,ale na decka funguje proto to davam na ten papir a pod polstar,jinak tchyne si s tim maze spanky kdyz ji boli hlava,ji prestane bolet,ale me zacne z toho smradu.
evik178 píše:
No prave ze ten polstarek je dost moc citit,jinak me levandule taky nevoni,ale na decka funguje proto to davam na ten papir a pod polstar,jinak tchyne si s tim maze spanky kdyz ji boli hlava,ji prestane bolet,ale me zacne z toho smradu.
Na tohle je lepsi levandule susena, neni to tak silny.
Jo a jeste babky rikaji ze kdyz chce muz a zena pocit dite tak si ma ten chlap dat dve hodiny pred stykem silnou kavu,ze to povzbudi spermie, a taky prej je dobry aby jedl casto cesnek, to ten muj je v tom pripade peknej samec,protoze se cesnekem cpe porad ![]()
Asho tak já se přiznávám k olizování cumla, ale nedobrovolnému, ona mi ho Málinka sama strká do pusy - asi si říká, že se musím trochu uklidnit
Zase si říkám, že to bych tomu dítěti nemohla olíznout nic, ani lžičku apod. takže to nehrotím.
Už nevím kdo - přislazování jídla - ač vím, jak je to špatně, tak se přiznám, že jsem dítěti přislazovala Nutrilon alergy care (nerafinovaným cukrem), protože ho zezačátku nechtěla - ale asi po měsíci už ho brala v pohodě bez cukru. Bohužel na lepší řešení jsem nepřišla ![]()
Mufina píše:
Asho tak já se přiznávám k olizování cumla, ale nedobrovolnému, ona mi ho Málinka sama strká do pusy - asi si říká, že se musím trochu uklidnitZase si říkám, že to bych tomu dítěti nemohla olíznout nic, ani lžičku apod. takže to nehrotím.Už nevím kdo - přislazování jídla - ač vím, jak je to špatně, tak se přiznám, že jsem dítěti přislazovala Nutrilon alergy care (nerafinovaným cukrem), protože ho zezačátku nechtěla - ale asi po měsíci už ho brala v pohodě bez cukru. Bohužel na lepší řešení jsem nepřišla
No vzdyt se nema olizovat ani ta lzicka! ![]()
Příspěvek upraven 23.02.14 v 12:48
Asho aha, jenže my jíme tak nějak společně, protože malá je nejdlík a tak se krmení odehrává tak, že já si vezmu něco k jídlu a ona si možná ode mě něco sní - pochopitelně mým nástrojem ![]()
Mufina píše:
Asho aha, jenže my jíme tak nějak společně, protože malá je nejdlík a tak se krmení odehrává tak, že já si vezmu něco k jídlu a ona si možná ode mě něco sní - pochopitelně mým nástrojem
Tak jeste mas sanci, ze nemas zadny kaz…zajdi k zubari ![]()
Příspěvek upraven 23.02.14 v 12:48
asha píše:Mufina píše:No vzdyt se nema olizovat ani ta lzicka!
Asho tak já se přiznávám k olizování cumla, ale nedobrovolnému, ona mi ho Málinka sama strká do pusy - asi si říká, že se musím trochu uklidnitZase si říkám, že to bych tomu dítěti nemohla olíznout nic, ani lžičku apod. takže to nehrotím.Už nevím kdo - přislazování jídla - ač vím, jak je to špatně, tak se přiznám, že jsem dítěti přislazovala Nutrilon alergy care (nerafinovaným cukrem), protože ho zezačátku nechtěla - ale asi po měsíci už ho brala v pohodě bez cukru. Bohužel na lepší řešení jsem nepřišla
Ja to teda nedelam, pripada mi to fujtajbl, tyhle veci nenavidim od detstvi, viz oblibeny naslineny kapesnik od babicky a myti pulky obliceje
asho fuuuuuuuuj, se mi teď udělalo zle jak jsem si na to vzpoměla, myslím ten kapesník.
Si pamatuji jak mě malou z toho bralo na zvracení.
![]()
ble
ten oslintanej kapesnik to byl fakt blbej zvyk, to uz jej radeji navlhcim vodou z lahve,kdyz zrovna nemam po ruce vlhcene ubrousky
papirovej kapesnik samozrejme,nesnasim ty latkovy,kord kdyz to nekdo vytahne,zmuchlany,posopleny treba v cekarne.
asha píše:Mufina píše:No vzdyt se nema olizovat ani ta lzicka!
Ja to teda nedelam, pripada mi to fujtajbl, tyhle veci nenavidim od detstvi, viz oblibeny naslineny kapesnik od babicky a myti pulky obliceje
Njn, já to vím a dělám to
teda s tou lžičkou, nějak jsem neuměla nakrmit dítě, aniž by bylo zaprasené. Dudlíky děti odmítly, asi vědí proč
ale ty jsem jim ani ze začátku neolizovala. Teď teda syn už jí sám, takže mu nic neolizuju a musím dodat, že zas nemám a nikdy jsem neměla kazy, ale je mi jasný, že to není omluva, určitě mám v hubě ledasco jiného
. Přítel je v tomhle lepší, on je totiž oběť nasliněných kapesníků. Později mu prý máti říkala, ať si teda na kapesník plivne sám ![]()
jooo nasliněné kapesníky fůůůj
to si taky pamatuju… a dudel občas olíznu když není zbytí, ale já mám zdravé zuby ![]()
zakázané to má manžel, má se zubama problém (pro rýpavé-čistí si je 2× až 3× denně a používá i ústní vodu) a samozřejmě všechny babičky, tetičky, strýčkové…
Ty jo, nasliněný kapesníky
Jsem vždycky zdrhala, jen co ho babička vytahovala a to třeba jen potřebovala smrkat. Ta samá babička mi taky radila dávat med na dudlík a dokonce ho jednou olíznula sama, když Kubovi spadnul na zem
.Jo a v Kubovo půl roce, když jsme začínali s příkrmama, tak mu chtěla SMAŽIT vajíčko!Že to už prý může. Fakt se divím, že mám tak zdravou mamku, protože na ní to praktikovala. A představte si, že místo, aby mamce a tetě stříhala nehty, když byly malý, tak jim je okusovala!!! Že to je snadnější
Jinak odvar z makovic dávali dědovi taky ![]()