Věšák na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
9.6.11 15:06

asha-
jojo pomaha to hlavne kdyz je uplnek tak ty moje deti byvaj v noci dost neklidny, s tou levanduli se to vyresilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.6.11 15:15
asha píše:
evik178 píše:
Holky tak ja mam taky jednu starou radu od babky drbny,teda nevim podle me je dost znama metoda,ale zaroven trochu upadla do zapomeni, ja davam detem pod polstar kousek papiru s par kapkami prirodniho levanduloveho oleje a spi jak zabiti,to misto tech makovic,ponevadz nemame na zahrade mak :mrgreen:
Jj, levandule se dava i do tech spacich polstarku. Taky mame :palec:

Tak ten polštářek mi přítel vyhodil z postele, prej že v takovým smradu neusne :mrgreen: Ale dětem vyzkouším, jestli budou po tátovi, tak holt smůla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.6.11 15:22

No prave ze ten polstarek je dost moc citit,jinak me levandule taky nevoni,ale na decka funguje proto to davam na ten papir a pod polstar,jinak tchyne si s tim maze spanky kdyz ji boli hlava,ji prestane bolet,ale me zacne z toho smradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.6.11 15:25
evik178 píše:
No prave ze ten polstarek je dost moc citit,jinak me levandule taky nevoni,ale na decka funguje proto to davam na ten papir a pod polstar,jinak tchyne si s tim maze spanky kdyz ji boli hlava,ji prestane bolet,ale me zacne z toho smradu.

Na tohle je lepsi levandule susena, neni to tak silny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.6.11 15:29

Jo a jeste babky rikaji ze kdyz chce muz a zena pocit dite tak si ma ten chlap dat dve hodiny pred stykem silnou kavu,ze to povzbudi spermie, a taky prej je dobry aby jedl casto cesnek, to ten muj je v tom pripade peknej samec,protoze se cesnekem cpe porad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
9.6.11 15:30

Asho tak já se přiznávám k olizování cumla, ale nedobrovolnému, ona mi ho Málinka sama strká do pusy - asi si říká, že se musím trochu uklidnit :mrgreen: Zase si říkám, že to bych tomu dítěti nemohla olíznout nic, ani lžičku apod. takže to nehrotím.

Už nevím kdo - přislazování jídla - ač vím, jak je to špatně, tak se přiznám, že jsem dítěti přislazovala Nutrilon alergy care (nerafinovaným cukrem), protože ho zezačátku nechtěla - ale asi po měsíci už ho brala v pohodě bez cukru. Bohužel na lepší řešení jsem nepřišla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29730
9.6.11 15:37
Mufina píše:
Asho tak já se přiznávám k olizování cumla, ale nedobrovolnému, ona mi ho Málinka sama strká do pusy - asi si říká, že se musím trochu uklidnit :mrgreen: Zase si říkám, že to bych tomu dítěti nemohla olíznout nic, ani lžičku apod. takže to nehrotím.Už nevím kdo - přislazování jídla - ač vím, jak je to špatně, tak se přiznám, že jsem dítěti přislazovala Nutrilon alergy care (nerafinovaným cukrem), protože ho zezačátku nechtěla - ale asi po měsíci už ho brala v pohodě bez cukru. Bohužel na lepší řešení jsem nepřišla :nevim:

No vzdyt se nema olizovat ani ta lzicka! :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.02.14 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
9.6.11 15:43

Asho aha, jenže my jíme tak nějak společně, protože malá je nejdlík a tak se krmení odehrává tak, že já si vezmu něco k jídlu a ona si možná ode mě něco sní - pochopitelně mým nástrojem :-)

• Citovat
  • Upravit
29730
9.6.11 15:46
Mufina píše:
Asho aha, jenže my jíme tak nějak společně, protože malá je nejdlík a tak se krmení odehrává tak, že já si vezmu něco k jídlu a ona si možná ode mě něco sní - pochopitelně mým nástrojem :-)

Tak jeste mas sanci, ze nemas zadny kaz…zajdi k zubari :lol:

Příspěvek upraven 23.02.14 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.6.11 15:56
asha píše:
Mufina píše:
Asho tak já se přiznávám k olizování cumla, ale nedobrovolnému, ona mi ho Málinka sama strká do pusy - asi si říká, že se musím trochu uklidnit :mrgreen: Zase si říkám, že to bych tomu dítěti nemohla olíznout nic, ani lžičku apod. takže to nehrotím.Už nevím kdo - přislazování jídla - ač vím, jak je to špatně, tak se přiznám, že jsem dítěti přislazovala Nutrilon alergy care (nerafinovaným cukrem), protože ho zezačátku nechtěla - ale asi po měsíci už ho brala v pohodě bez cukru. Bohužel na lepší řešení jsem nepřišla :nevim:
No vzdyt se nema olizovat ani ta lzicka! :mrgreen: Ja to teda nedelam, pripada mi to fujtajbl, tyhle veci nenavidim od detstvi, viz oblibeny naslineny kapesnik od babicky a myti pulky obliceje :roll:

asho fuuuuuuuuj, se mi teď udělalo zle jak jsem si na to vzpoměla, myslím ten kapesník. :poblion: :poblion: :poblion: Si pamatuji jak mě malou z toho bralo na zvracení. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.6.11 16:02

ble :poblion: ten oslintanej kapesnik to byl fakt blbej zvyk, to uz jej radeji navlhcim vodou z lahve,kdyz zrovna nemam po ruce vlhcene ubrousky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.6.11 16:03

papirovej kapesnik samozrejme,nesnasim ty latkovy,kord kdyz to nekdo vytahne,zmuchlany,posopleny treba v cekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.6.11 16:20
asha píše:
Mufina píše:
No vzdyt se nema olizovat ani ta lzicka! :mrgreen: Ja to teda nedelam, pripada mi to fujtajbl, tyhle veci nenavidim od detstvi, viz oblibeny naslineny kapesnik od babicky a myti pulky obliceje :roll:

Njn, já to vím a dělám to :oops: teda s tou lžičkou, nějak jsem neuměla nakrmit dítě, aniž by bylo zaprasené. Dudlíky děti odmítly, asi vědí proč :mrgreen: ale ty jsem jim ani ze začátku neolizovala. Teď teda syn už jí sám, takže mu nic neolizuju a musím dodat, že zas nemám a nikdy jsem neměla kazy, ale je mi jasný, že to není omluva, určitě mám v hubě ledasco jiného :roll: . Přítel je v tomhle lepší, on je totiž oběť nasliněných kapesníků. Později mu prý máti říkala, ať si teda na kapesník plivne sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
9.6.11 16:39

jooo nasliněné kapesníky fůůůj :mrgreen: to si taky pamatuju… a dudel občas olíznu když není zbytí, ale já mám zdravé zuby :mrgreen:
zakázané to má manžel, má se zubama problém (pro rýpavé-čistí si je 2× až 3× denně a používá i ústní vodu) a samozřejmě všechny babičky, tetičky, strýčkové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.6.11 17:23

Ty jo, nasliněný kapesníky :poblion: Jsem vždycky zdrhala, jen co ho babička vytahovala a to třeba jen potřebovala smrkat. Ta samá babička mi taky radila dávat med na dudlík a dokonce ho jednou olíznula sama, když Kubovi spadnul na zem 8-o .Jo a v Kubovo půl roce, když jsme začínali s příkrmama, tak mu chtěla SMAŽIT vajíčko!Že to už prý může. Fakt se divím, že mám tak zdravou mamku, protože na ní to praktikovala. A představte si, že místo, aby mamce a tetě stříhala nehty, když byly malý, tak jim je okusovala!!! Že to je snadnější :poblion: Jinak odvar z makovic dávali dědovi taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný