Věšák na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
9.6.11 11:52

No kackak-tak zatim pokud vim se to tady nikdo vysvetlit nesnazil,jsi prvni kdo to napsal normalne,takze diky za normalni prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
9.6.11 11:54

tak jasně, že ne každé dítě nadchneš uvázáním do šátku a nošením. Staršího bych mohla nosit a vozit v kočárku ještě dneska,ale mladší by to bral jako omezování osobní svobody a dal mi to pořádně sežrat…

A není ten věšák jenom moderní obdoba hopsátek - těch co se upevnují na zárubně a pak si tam děti hopkají… Nebo to co je na té fotce je fakt husté!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.6.11 12:00

Tak s temi hopsatky mam zkusenost kdyz byl syn mladsi, pripevnili jsme to jak se pise v navodu a hned pri prvnim pouziti si dal pekny delo do hlavy prave o tu zaruben,asi mel vic sily se odrazit nez vyrobce pocital,tak to manza radeji pridelal venku na zahrade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.6.11 12:01

pardon neodpovedela jsem ti na otazku,dalo by se rict ze je to takova modernejsi obdoba,jeto jako tak crosna chicco,jen to visi na zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
9.6.11 12:05

Eviku, pokud tě nošení opravdu zajímá, zkus si přečís třeba tento článek:
 http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…

nebo některý další
http://www.nosenideti.cz/clanek.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
9.6.11 12:05

tak jsem to přečetla UF :-D no k tomu vodítku, když jsme byli na dnech NATO tak kdybych v té době už měla prcka tak bych ho ocenila vzhledem k tomu že asi 3× za hodinu se v tom davu nějaké dítě ztratilo (a jednou hlásili že dítěti se naopak ztratil dědeček :mrgreen: ) A ještě dobré my přišlo že rodiče na dítě napsali jméno a telefoní číslo na ruku kdyby náhodou…
A k tématu ten věšák na fotce my taky příjde dost nezdravá a dítě bych tam nedala. My jsme si kvůli „odstranění“ dítěte pořídili manducu sedí na zádech a kouká co dělám a tak, příjde my to jako daleko lepší rešení než toto co je na fotce…
Prosím dej sem fotku toho co má kamarádka celkem by mě zajímalo jak to vypadá, podle toho co píšeš si to neumím moc představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.6.11 12:10

Alpaka-diky zajimave cteni.Precetla jsem o tom uz par clanku,ale nas pediatr to nedoporucuje tak fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.6.11 12:10

Ahoj holky, četla jsem jen 1.stránku, ale tenhle věšák není nic novýho. Jedna paní v práci mi popisovala, jak děti věšeli na stromy, když pracovali ( asi před 50-ti lety ) Ve starým prostěradle prostřihli díry na ruce a na nohy a pověsili :mrgreen: A když měli děti spát, tak jim ruce a nohy vyvlíkli a udělali z toho houpací síť. Ale dali pod děti prkno a hadry pod hlavu, aby leželi na rovným, ale měkkým. Pak prostěradlo rozhoupali a bylo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
9.6.11 12:11
beruska2× píše:
evik178 píše:
Vypada to podobne jako klokanka, je to cele z latky,vzadu vypolstrovane aby se neprastil do zdi kdyz sebou mele,ale da se povesit i na strop.Je to udajne stoprocentne bezpecne,a aj bych tomu verila,vypada to byt velice kvalitni vyrobek i ten zpusob uchyceni na hak ve zdi je dobrej,Jde jen o to aby manza udelal dobrou skobu do zdi,jinak kdyz tam nevisi decko majio tam povesenej obrazek,tak jim to doknce ani nehyzdi zed.
mozna taky je dobrej Patex a nalepit na strop ne :roll: bozeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: to je zase blbiny jak vytahat penize ..
chudak dite..
"no.. co jste Pepicku dneska s mamkou delali? no.. mamka uklizela a ja visel na zdi :lol: :lol: :lol: :lol: "

:-D :mrgreen: :mrgreen: no, zní to fakt děsivě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
9.6.11 12:17
evik178 píše:
Alpaka-diky zajimave cteni.Precetla jsem o tom uz par clanku,ale nas pediatr to nedoporucuje tak fakt nevim.

Otázka je jestli tvůj pediatr rozlišuje nošení ergonomické a nošení v klokance. Většina o tom nic neví a háže to do jednoho pytle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
9.6.11 12:20
evik178 píše:
Alpaka-diky zajimave cteni.Precetla jsem o tom uz par clanku,ale nas pediatr to nedoporucuje tak fakt nevim.
Eviku, on je problém, že to spousta pediatrů odsoudí, aniž by si o tom něco zjistili. A většinou ani nejsou ochotni si o tom nechat povyprávět, aby mohli změnit názor. Taky jsem si kdysi říkala, ježiš…ona to dítě má v šátku takový zkroucený, vždyť to musí být hrozně nepohodlné…jenže pak si přečteš pár článků, zjistíš, že „takhle zkroucené“ je dítě v děloze (teď myslím ta kulatá zádička) a že je to pro ně pohodlná a uklidňující poloha a najednou musíš změnit názor.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.6.11 12:21
evik178 píše:

Zkus mu ukázat i věšák na na dítě, zda ti ho doporučí.
Ale teď vážně, pediatři o tom moc neví, moje taky moc nevěděla, až když viděla malou v šátku a nebo v manduce, tak názor pozměnila, přesně jak píše Alpaka, pediatři to hází vše do jednoho, tak že oni mezi klokanou a erg. nosítkem rozdíl nevidí, pokud to dané nosítko nevídí v reálu i s nošencem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.6.11 12:22

Dajdula-
Vidis ja to tady taky zminila ze nase babky taky veseli deti na stromy a setkala jsem se jen s vysmechem,ono je jednoduche se necemu vysmat,kord kdyz o tom prd vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
9.6.11 12:27

evik 178 - Tak vidíš. Já nečetla všechno, ale docela mě ta paní, co mi to vyprávěla pobavila. Prý to tenkrát bylo běžné :lol: Půl vesnice šlo na pole, zavěsili 20 dětí na strom a makali. Taky ještě říkala, že si tenkrát ty ženský děti navzájem kojili, když byla dotyčná daleko v poli.Takže půlka ženských kojila a půlka makala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.6.11 12:31

werro-
me se ty voditka take libi,videla jsem to v anglii,matka s ditetem jde po chodniku dite cupita na voditku,semtam skobrtne nebo zakopne,ale kdyz ho ma na tom voditku tak ma jistotu ze kdyz zakopne nespadne treba cyklistovi do cesty,nebo hur pod auto,tak tam matky maji deti bezne privazane,prijde mi to lepsi nez ho porad vlacet v golfaci kdyz uz chodi, do mesta asi ne ale myslim treba kdyz jdu na nakup do obchodu tady ve vesnici tak nemusi byt az tak odsouzeni hodna pomucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný