Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
evik178 píše:
Jo a kdyz jsme u te horolecke vystroje, sedeli jste v tom nektera nekdy,ze jste tak chytre? ja jo a troufam si rict ze hodinka neni problem,ostatne neni problem se na to zeptat nejakeho horolezce.
Tak sežeň horolezce co v tom visel hodinu zády ke zdi, prosím
Jinak jsem v tom neseděla, ale řekla bych že musí být rozdíl v tom „bezmocně“ sedět/viset (a čekat až je někdo sundá) a aktivně šplhat.
Evick1 píše:
Kromě toho škoda že jste nerozběhli diskusi o všelijakých nosítkách, šátcích a zkušenostech dost si s tou myšlenkou pohrávám a informace opravdu neškodí
omlouvám se za OT
Mně to taky mrzí, že tu nic takového nevzniklo, mohla to být velice zábavná debata, obzvlášť kdyby se zapojila i tady zakladatelka.
Ale teď vážně, o nošení už tady je nejedno téma - např. Šátkování - tipy a zkušenosti
No ale pokud je to houpacka a dite v tom sedi, tak je to az pro sedici snad, ne?
evik178 píše:
No to co je na tym obrazku vypada fakt desne,to uznavam, to co ma ta ma znama vypada spis jako smotanej zaves,akorat vzadu to ma polstrovani, i kdyz tam samozrejme visy za rozkrok,ale neni tam celej den.
Tak tady píšeš, že za rozkrok visí. O pár stran dál už nevisí. ![]()
já nevím, mám 2 děti 3,5 a 1 a 3/4 - vysávám za asistence obou. Vytírám když mladší usne, starší sleduje bublinky v kýblu a sem tam si do nich prstem píchne…Pak ho usadím k pohádce a počkáme až podlaha uschne. Když jsem od nich potřebovala fakt klid,tak jsem je posadila do jídelní zidličky, přivázala je tam a dala jim zobání - nalámané křupky, piškoty - dalo jim práci to vyzobat a já stihla co jsem potřebovala…
Prijde mi to prostě divné - věšet je,když je spousta dalších nápadů jak se jich „zbavit“
evik178 píše:
Holky vy to fakt nectete jsem psla ze to co jsem videla ja nema s tou blbosti z te fotky tady nic spolecneho,no ja uz fakt nevim tady to jak hazet hrach na stenu.
My čteme, ale když ty neustále mícháš jabka s hruškama a vůbec nenazýváš věci pravými jmény ![]()
Pokud vim mluvili jsme o sezeni pripadne viseni, ja v tom visela 45minut povesena na padaku a tahana za lodi,a pohoda nic netlacilo nebolelo..Horolezci splhaj?to je divny to by mi nedoslo,ja fakt mela pocit ze se bavime o viseni a toho se tykala i ma odpoved ze viset v sedaku hodinu neni bolestive ani neprijemne.
Cappy-
to vis ovoce jako ovoce,jablka hsusky,tezko to popsat,donesu tu fotku,visi ale sedi no ja nevim jak to vysvetlit
evik178 píše:
Pokud vim mluvili jsme o sezeni pripadne viseni, ja v tom visela 45minut povesena na padaku a tahana za lodi,a pohoda nic netlacilo nebolelo..Horolezci splhaj?to je divny to by mi nedoslo,ja fakt mela pocit ze se bavime o viseni a toho se tykala i ma odpoved ze viset v sedaku hodinu neni bolestive ani neprijemne.
A tak v tom sedi nebo visi??? Oboji je spatne…sezeni do doby, nez dite samo sedi a viseni je spatny u mimin obecne. Bolestivy to muze byt treba az za par let, nebo taky dlouhy roky…a dost ![]()
Jenže je rozdíl dělat něco dobrovolně a aktivně a být k něčemu donucet a viset pasivně. A čekat až se někdo odhodlá mne zas sundat. Nebo jsi těch 45 minut visela zachycena na stromě a čekala až tě sundaj? ![]()
Tak aby to vsichni pochopily, predstavte si ze sedite na houpacce,ktera ma uzsi sedak,tak ze vam nohy visi dolu ale jste opreni dozadu,takze ten bezpecnostni pas mezi nohama netlaci,presto vam nohy visej. ![]()
evik178 píše:
Tak aby to vsichni pochopily, predstavte si ze sedite na houpacce,ktera ma uzsi sedak,tak ze vam nohy visi dolu ale jste opreni dozadu,takze ten bezpecnostni pas mezi nohama netlaci,presto vam nohy visej.
Foto! Moje fantazie nestaci!
Nevisela jsem zachycena na strome,a i kdyby myslim ze bych to prezila to cekani az me nekdo sunda,vazne si nemyslim ze tohle to dite nejak traumatizuje,hned na zacatku jsem psala ze se mu tam libi.
Ok a jakou to má výhodu proti kklasickej houpačce, jako je třeba totu?http://www.detiazahrada.cz/…_1297636.jpg