Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hanule píše:
Těch drben se o uvazování dětí na strom poptej prosímNikdy jsem o tom neslyšela. Dokonce i když si zadám na google - dítě v šátku na strom - tak nic nenajde.Věšák mi přijde že je opravdu o pohodlnosti. Poslední dobou je čím dál tím víc věcí, co mají dítěti naznačit, že otravuje. Dejme tomu na ta veřejná WC a tak, ale doma je hodně lepších míst, kam ho na těch 10 minut „uklidit“.
Hm, je fakt, ze s deckem na hrbu nebo na brise se na verejnym WC blbe tento…je tam malo mista na manevry
Ale zas tahat s sebou jeste tuhle vec?
Navic bych to stejne musela povesit zvenku
To by byl pohled… ![]()
omlouvam se za preklepy,nevidim na klavesnicim je tady tma a pes mi vcera prokousal drat od lampicky nastesti nebyla zapojena.
Hanule píše:
Dokonce i když si zadám na google - dítě v šátku na strom - tak nic nenajde.
asha píše:
Hm a hlavne nezapomenout a neprasknout dverma![]()
![]()
teda to uz je morbidni malinko ne ![]()
beruska2× píše:asha píše:teda to uz je morbidni malinko ne
Hm a hlavne nezapomenout a neprasknout dverma![]()
![]()
Vzdyt je to morbidni!
asha píše:
Hm, je fakt, ze s deckem na hrbu nebo na brise se na verejnym WC blbe tento…je tam malo mista na manevry
Zapomněla jsi ještě na jednu reálnou hrozbu - dítě v šátku na břiše + veřejné WC = 80% šance, že zapomeneš na cípy a potento…
Takže asi fakt radši věšák ![]()
Cappy píše:asha píše:Zapomněla jsi ještě na jednu reálnou hrozbu - dítě v šátku na břiše + veřejné WC = 80% šance, že zapomeneš na cípy a potento…
Takže asi fakt radši věšák
Ja mam cipy na brise
Tohle mi bylo hnedka jasny ![]()
asha píše:Hanule píše:Hm, je fakt, ze s deckem na hrbu nebo na brise se na verejnym WC blbe tento…je tam malo mista na manevry
Těch drben se o uvazování dětí na strom poptej prosímNikdy jsem o tom neslyšela. Dokonce i když si zadám na google - dítě v šátku na strom - tak nic nenajde.Věšák mi přijde že je opravdu o pohodlnosti. Poslední dobou je čím dál tím víc věcí, co mají dítěti naznačit, že otravuje. Dejme tomu na ta veřejná WC a tak, ale doma je hodně lepších míst, kam ho na těch 10 minut „uklidit“.
Tak pořád lepší, než tam manévrovat s kočárem.
Nebo s dítětem v ruce nebo na koňovi za krkem. ![]()
http://www.salatky.cz/index.php?…
neni to sice satek,ale pisou tam ze se to da povesit kamkoli i na strom,takova kojenecka houpaci sit, tak ja nevim co se tady tomu vsichni vysmivaji veseni deti na strom,ja bych si tu zminenou vec v odkazu klidne poridila,proc ne povesim v zahrade na strom, vlozim dite,piju kafco a jen taham za snurku a kolibam,nahodu me se ta predstava libi, deti se prece veseli od jakziva, ted jsem si vzpomela na pohadku Krakonos a lyznici,meli tam taky decko poveseny v satku ve svetnici.
evik178 píše:
neni to sice satek,ale pisou tam ze se to da povesit kamkoli i na strom,takova kojenecka houpaci sit, tak ja nevim co se tady tomu vsichni vysmivaji veseni deti na strom,ja bych si tu zminenou vec v odkazu klidne poridila,proc ne povesim v zahrade na strom, vlozim dite,piju kafco a jen taham za snurku a kolibam,nahodu me se ta predstava libi, deti se prece veseli od jakziva, ted jsem si vzpomela na pohadku Krakonos a lyznici,meli tam taky decko poveseny v satku ve svetnici.
No jenze tohle neni satek, tohle je hacka
Super vecicka. ![]()
chuanitka píše:A nevyrobili mu z toho šátku jakoby kolíbku?To by se pak dalo pochopit.
Ze šátku ne, mě babi říkala, že je věšeli třeba v plachtě na trávu.
Jinak věšák je morbidní ![]()
evik178 píše:
Jasně, hacka, ale to je úplně něco jiného, než ta hrůza na dveře. Takže v souvislosti s tím jsem si představila, že dítě přivážu na kmen nebo za nohu na větev.