Věšák na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
8.6.11 21:45
Hanule píše:
Těch drben se o uvazování dětí na strom poptej prosím :) Nikdy jsem o tom neslyšela. Dokonce i když si zadám na google - dítě v šátku na strom - tak nic nenajde.Věšák mi přijde že je opravdu o pohodlnosti. Poslední dobou je čím dál tím víc věcí, co mají dítěti naznačit, že otravuje. Dejme tomu na ta veřejná WC a tak, ale doma je hodně lepších míst, kam ho na těch 10 minut „uklidit“.

Hm, je fakt, ze s deckem na hrbu nebo na brise se na verejnym WC blbe tento…je tam malo mista na manevry :mrgreen: Ale zas tahat s sebou jeste tuhle vec? :think: Navic bych to stejne musela povesit zvenku :mrgreen: To by byl pohled… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 21:45

omlouvam se za preklepy,nevidim na klavesnicim je tady tma a pes mi vcera prokousal drat od lampicky nastesti nebyla zapojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.6.11 21:46
Hanule píše:
Dokonce i když si zadám na google - dítě v šátku na strom - tak nic nenajde.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 21:47

:lol: :lol: :lol: :lol: to je masakr tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.6.11 21:48

Hm a hlavne nezapomenout a neprasknout dverma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
8.6.11 21:50

To je šílenost tohle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 21:50
asha píše:
Hm a hlavne nezapomenout a neprasknout dverma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

teda to uz je morbidni malinko ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.6.11 21:51
beruska2× píše:
asha píše:
Hm a hlavne nezapomenout a neprasknout dverma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
teda to uz je morbidni malinko ne :lol:

Vzdyt je to morbidni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.6.11 21:51
asha píše:
Hm, je fakt, ze s deckem na hrbu nebo na brise se na verejnym WC blbe tento…je tam malo mista na manevry :mrgreen:

Zapomněla jsi ještě na jednu reálnou hrozbu - dítě v šátku na břiše + veřejné WC = 80% šance, že zapomeneš na cípy a potento…
Takže asi fakt radši věšák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.6.11 21:53
Cappy píše:
asha píše:
Hm, je fakt, ze s deckem na hrbu nebo na brise se na verejnym WC blbe tento…je tam malo mista na manevry :mrgreen:
Zapomněla jsi ještě na jednu reálnou hrozbu - dítě v šátku na břiše + veřejné WC = 80% šance, že zapomeneš na cípy a potento…
Takže asi fakt radši věšák :think:

Ja mam cipy na brise :lol: Tohle mi bylo hnedka jasny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.6.11 21:56
asha píše:
Hanule píše:
Těch drben se o uvazování dětí na strom poptej prosím :) Nikdy jsem o tom neslyšela. Dokonce i když si zadám na google - dítě v šátku na strom - tak nic nenajde.Věšák mi přijde že je opravdu o pohodlnosti. Poslední dobou je čím dál tím víc věcí, co mají dítěti naznačit, že otravuje. Dejme tomu na ta veřejná WC a tak, ale doma je hodně lepších míst, kam ho na těch 10 minut „uklidit“.

Tak pořád lepší, než tam manévrovat s kočárem. :lol: Nebo s dítětem v ruce nebo na koňovi za krkem. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 22:00

http://www.salatky.cz/index.php?…
neni to sice satek,ale pisou tam ze se to da povesit kamkoli i na strom,takova kojenecka houpaci sit, tak ja nevim co se tady tomu vsichni vysmivaji veseni deti na strom,ja bych si tu zminenou vec v odkazu klidne poridila,proc ne povesim v zahrade na strom, vlozim dite,piju kafco a jen taham za snurku a kolibam,nahodu me se ta predstava libi, deti se prece veseli od jakziva, ted jsem si vzpomela na pohadku Krakonos a lyznici,meli tam taky decko poveseny v satku ve svetnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.6.11 22:01
evik178 píše:
neni to sice satek,ale pisou tam ze se to da povesit kamkoli i na strom,takova kojenecka houpaci sit, tak ja nevim co se tady tomu vsichni vysmivaji veseni deti na strom,ja bych si tu zminenou vec v odkazu klidne poridila,proc ne povesim v zahrade na strom, vlozim dite,piju kafco a jen taham za snurku a kolibam,nahodu me se ta predstava libi, deti se prece veseli od jakziva, ted jsem si vzpomela na pohadku Krakonos a lyznici,meli tam taky decko poveseny v satku ve svetnici.

No jenze tohle neni satek, tohle je hacka ;) Super vecicka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
8.6.11 22:02
chuanitka píše:A nevyrobili mu z toho šátku jakoby kolíbku? :nevim: To by se pak dalo pochopit.

Ze šátku ne, mě babi říkala, že je věšeli třeba v plachtě na trávu.
Jinak věšák je morbidní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.6.11 22:03
evik178 píše:

Jasně, hacka, ale to je úplně něco jiného, než ta hrůza na dveře. Takže v souvislosti s tím jsem si představila, že dítě přivážu na kmen nebo za nohu na větev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný