Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já už radši mlčím a budu doufat, že naše děti nevymyslí vodítka a věšáky na rodiče ![]()
praktická mi ta věc nepřijde(prostě šoupnu do postýlky,když jdu něco dělat-stejně dělám,když spí).Ale u téhle diskuze se fakt člověk nasměje-to se mi tady tak často nestává
![]()
Hele, to bych brala. Zvlášť, jestli se dělají i na puberťáky - ideálně něco zavěsitelného na strom v pustém lese. ![]()
nu ano na 12letou pubertacku jooooo, i na 8letou.
ale predstava,ze bych tam matese povesila
![]()
Tak tohle mě pobavilo ![]()
Fragola - tvůj příspěvek, jak ti jich doma visí 6
Ta představa mě pobavila ![]()
No to co je na tym obrazku vypada fakt desne,to uznavam, to co ma ta ma znama vypada spis jako smotanej zaves,akorat vzadu to ma polstrovni ale neni tam celej den.
A o te spravne poloze ditete v satku bychom take mohli diskutovat celej den,nekdo rika ze je to zdrave,nekdo ze ne,nas pediatr to nedoporucuje, co ja potkavam matky ale i otce s detma v satku,tak bud nevedi jak to vazat nebo nevim,ale rozhodne to moc zdrave nepusobi, deti v tom satku v podstate sedi,maji je nalepeny na brie tak ze dite musi mit otocenou hlavu aby mohlo dychat,podle me horsi nez ten vesak.
Příspěvek upraven 13.06.11 v 22:28
evik178 píše:
Ja ty odkladace az tak neodsuzuji,ale to je samozrejme kazdeho osobni vec,nase babicky take odkladali deti kdyz sli makat na pole tak dite v satku proste povesili na strom,nevidim v tom nic az tak nemoralniho. Ale to je jen muj osobni pohled na vec.
A nemáš tip na nějaký úvaz na strom?
výborná diskuse
![]()
no, nápad možná zajímavý, ale osobně bych do toho nešla. bylo by mi dítěte líto…
ale možná než naše zlatíčka trošku odrostou, tak vymyslí něco na ty puberťáky. to by nebylo marné ![]()
Už vidím, jak bych tam dala Dominika, jak by tam sebou škubal a hystericky kopal nožičkama do tý zdi..
No příšerný, fakt ![]()
Alpaka píše:evik178 píše:A nemáš tip na nějaký úvaz na strom?
Ja ty odkladace az tak neodsuzuji,ale to je samozrejme kazdeho osobni vec,nase babicky take odkladali deti kdyz sli makat na pole tak dite v satku proste povesili na strom,nevidim v tom nic az tak nemoralniho. Ale to je jen muj osobni pohled na vec.
Mne zatím napadlo jen přinutit dítě aby objalo strom, obmotat ho šátkem a udělat uzel.
Když nosím vepředu, tak nemám dítě „nalepený“ na břiše, ale hrudní kosti, Pokud jsi potkala někoho s dítětem nalepeným na břiše, tak to měl uvázaný fakt blbě ![]()
Jasne chapu ze nase babky jinak makali nez my,slo mi jen o to pririvnani ze je to vlastne staronova metoda,no podle me se to delalo normalne,vim to od drben z vesnice,ty jsou lepsi nez kronika.
Na vesak reagovat je zbytecny, uz tu bylo receno snad vse
ale co se voditka tyka - nemam, a nemam duvod ani chut porizovat - chci ho precejen trochu obhajit - predsavte si, ze bydlite v centru londyna (kdyz uz se psalo o rozsirenosti v UK) a potrebujete s malym ven. Malemu je rok, rok a pul, dva, jeste se neumi chovat v provozu a na vase „povely“ neumi reagovat… no ja nevim, ale me to mozna prijde jako prijemnejsi reseni, nez mit decko v kocaru, ve kterem se vzteka a nechce byt, kdyz mu tohle vyhovuje… beru podle sve starsi, od 14 mesicu jsem ji do kocaru nenarvala, vyjimecne akceptovala golfky, ale jen kdyz byla ucapana anebo kdyz chtela spat. A s malym me neco podobnyho ceka ted - ma rok a zacina chodit - kocar muzu vytahnout akorat kdyz spi, jinak rve ze chce ven… A ted si predstavte, ze ste v moji situaci s dvema divokejma deckama v rusnym meste
No ale proto tam taky nebydlim ![]()
evik178 píše:
Jasne chapu ze nase babky jinak makali nez my,slo mi jen o to pririvnani ze je to vlastne staronova metoda,no podle me se to delalo normalne,vim to od drben z vesnice,ty jsou lepsi nez kronika.
Was ist das normálně? ![]()
Alpaka-
moc vtipny s tim uzlem na srom zeptam se drben na navsi,slo mi normalni zkusenosti a nazory,prijmam i ty negativni,co clovek to nazor,ale o hloupe posmesky jsem nestala,ale i presto dekuji.