Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
chystám se malovat a zároveň obnovit dekorace na zdi po původních majitelích. Bohužel nemám nadání na nějaké takové výtvory, udělat možná, ale něco vymyslet, to vůbec.
Jedno je na chodbě a zakrývá pojistkovou skříň, druhé máme v kuchyni. Jinak barvy zůstanou stejné, max v kuchyni nějaká světlá dooranžova, příp. byl i návrh jemná zelená.
Máte některá nápad nebo kde bych našla inspiraci? Třeba někoho inspirují ty naše dekorace,tedy již trochu omšelé
.
Děkuji
to je ta pojistková skříň, okolí nic moc
a předělávat zeď se mi nechce
me osobne se to nelibi, dala bych to pryc a dala tam neco modernejsiho, ne cem se tolik nedrzi prach.. ale kazdej ma jiny vkus,
zkus kouknout po dekoracich na netu nebo zajed do Obi, Ikeii treba na neco kapnes - co bys ani nerekla ze se ti bude libit…
Ahoj mě se to taky vůbec nelíbí,by spíš mi to příjde strašné!
Co tu pojistkovou skřín schovat za nějaký pěkný obraz?V kuchyni bych tu rohož uplně sundala,jestli je to možné a pak bych to bud nechala holé a nebo vymyslela něco jiného s kuchynským motivem.Když bych na něco došla tak se ti ozvu. ![]()
Jejda, to tedy taky neni vubec muj salek caje. To uz se mi nejvic libi ta hola pojistkova skrin
Napis, jestli se ti tento styl libi, nebo jestli bys chtela neco modernejsiho.
No právě že se mi nelíbí, že to je zaprášené, i z toho důvodu to chci vyhodit. To srdce bych si tam asi sama taky nedala, ta rohož mi připadala zajímavá.
Ale jak jsem už psala, nemám na to moc buňky něco vymýšlet a po pár letech bydlení bych to chtěla obměnit, zútulnit i do něčeho modernějšího, dokud jsem na mateřské. Přidávám ještě foto celé linky, protější stěna je opět volná, jen nějaké obrázky, zas poděděné. Je tam lednice a jídelní stůl.
Akorát nevím, jak se mi to podaří všechno zvládnout s 8m živou dceruškou.
Já když jdu do OBI nebo Ikey, tak si to, co tam vidím, nějak neumím představit, jak by to vypadalo v bytě. Takhle už asi 3 roky vybíráme obrázek do bývalého pokoje pro hosty, až jsem tam do jednoho rohu nedávno nalepila medvídka Pú, protože se to mezitím stala ložnice s dětským koutkem.
A s výběrem barev je to podobné, strašně dlouho nad tím laboruju a stejně pak tu místnost nedokážu doladit.
BTW Jak by se vám v kuchyni líbila světle zelinkavá? Chtěla bych to trochu zesvětlit, zelenou nám navrhli v jednom studiu, ale to neznali přesnou barvu kuchyně. Nejprve jsme to zamítli, ale teď o tom začínám přemýšlet..
Ta zelankavá do kuchyně by nemusela být zla.Myslím že by se to prosvětlilo a pěkně rozzářilo,do toho bych šla.Já mám kuchyn vymalovanou zeleně,ale takovou ostrou,u tebe ta světlá bude lepší.
Jak tak koukám, tak tu rohož v kuchyni budu muset opravdu brzo zrušit, moje zlatíčko to začalo pomalu a jistě likvidovat. Postaví se u zdi a otrhává ozdoby
Akorát jsem koukala, že ta zeď za tím taky není výstavní, bývali tam dveře a je to poznat. ![]()
Ono se těžko radí,když člověk nevidí celek,podle fotek se to nedá pěkně pedstevit ![]()