Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Stejně už s tím nic teď neuděláš, pošli jen kupujcímu zrávu aby věděl, že tam máš chybu.
marra píše:
Holky jdou na me mrakotyobjednala jsem si na mimibazaru nejaky nabytek z ikeii od overeene prodavajici,odeslala jsem nprmalne meil,ona zatky cislo uctu a jako variabilni symbol jsem mela dat sve PSČ,ale ja debil jak mi tam rvali kluci a jeste me bolel zub,tak jsem misto 75611 dala 75511!!mylsite ze to je problem?uz jssme ji rychle psala vzkazy a meily,ze jsem to popletla ale zatim nic:(doklad o odeslani samozrejme mam,holky no me klepne,jsem sama s detma a ,usim ssetrit jak blazen abych si neco koupila prosim poradte dekuji
to problem nebude urcite nema prichozich plateb tolik denne aby se to nedalo dohledat, u toho tam bude mit tve jmeno z ident. uctu a castku a mas doklad - vypis z uctu kde mas penize odeslane..
neboj…
Marro, to nevím, snad by to neměl být problém, když máš doklad o zaplacení… co třeba zkusit zavolat do banky? Oni mají přístup do účtů, tak by to třeba nějak přepsali?
Ale neboj, ono to bude dobré si myslím…
problém by to zas až takový být neměl, platba jim přijde, akorát nebudou vědět, kam ji přiřadit, tak jim dej hlavně vědět. my jsme s tímhle měli problém, když jsme posílali pojistku na auto pod špatným variabilním symbolem. Platby jim chodily, ale nevěděli od koho jsou. A vzniklo z toho to, že nám zrušili pojistku pro neplacení
ale vyřešilo se to a ty peníze co jsme tam poslali po špatným symbolem nám vrátili
![]()
Problém by byl,kdyby ses upsala v čísle účtu.To se mě jednou stalo,peníze odešly jinam a banka řekla,že šanci nemám žádnou,že nesdělí,koho ten jiný účet je.Ale když jsi poslala na správný účet,tzn. peníze jsou tam kde mají být,jen se prostě dohledají „ručně“,prodávající si zkontroluje účet,kde bude částka a jen jiný VS.
Nic se neděje,neboj.
holky diky moc,zatimm se nikdo neozval tak uvidim,mozna zitra,jinak ja fakt jako na marakoty byla protoze u me slo pro o dost velkou castku kterou bych setrila i dva roky:(
Problém to není, normálně to dojde na správné číslo účtu. V.s. slouží k identifikaci plátce- tak tě dohledají podle toho „špatného“ v.s.
Taky v tom nevidím problém ![]()
Prodávající zřejmě ještě nebyla na netu, proto nereaguje ![]()
Já jednou poslala platbu za popelnice se špatným VS
Tak jsem musela psát doporučený dopis, ve kterém jsem vysvětlovala, jakej jsem blb, že neumím napsat své rodné číslo ![]()
Klid, prodávající si tě najde, dobře si udělala že si jim hned napsala, najdou tě podle toho, v klidu, prodávající se určitě ozve jakmile bude na netu ![]()
holky jen vamn jdu rict ze je vse ok,pani si to dohledala,nastesti takovou castku mela jen u memtakze super,dokonce mi to prej prijde mega rychle
![]()
marra píše:
holky jen vamn jdu rict ze je vse ok,pani si to dohledala,nastesti takovou castku mela jen u memtakze super,dokonce mi to prej prijde mega rychle![]()
super
![]()
Monny89 píše:marra píše:super
holky jen vamn jdu rict ze je vse ok,pani si to dohledala,nastesti takovou castku mela jen u memtakze super,dokonce mi to prej prijde mega rychle![]()
![]()
No Monny ja mela snad vetsi nervy nez pred porodem
![]()
marra píše:Monny89 píše:No Monny ja mela snad vetsi nervy nez pred porodemmarra píše:super
![]()
![]()
dokážu si to představit ![]()
Holky jdou na me mrakoty
objednala jsem si na mimibazaru nejaky nabytek z ikeii od overeene prodavajici,odeslala jsem nprmalne meil,ona zatky cislo uctu a jako variabilni symbol jsem mela dat sve PSČ,ale ja debil jak mi tam rvali kluci a jeste me bolel zub,tak jsem misto 75611 dala 75511!!mylsite ze to je problem?uz jssme ji rychle psala vzkazy a meily,ze jsem to popletla ale zatim nic:(doklad o odeslani samozrejme mam,holky no me klepne,jsem sama s detma a ,usim ssetrit jak blazen abych si neco koupila prosim poradte dekuji