Špatný variabilní symbol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
20.4.15 08:58

špatně zadaný variabilni symbol

Ahoj poslala jsem spate variabilni symbol ale ucet je v poradku dordorazi tam pladba? Pritel rika ze by mela ze variabilni slouzi aby vedeli od koho to maji poslane tak nevim zda mi lžou tem co sem toposilala nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
20.4.15 10:10

Na účet to přijde. jde o to, kolik plateb jim na ten účet denně chodí, jestli se ztratíš v tisících platbách ( vyúčtování elektřiny, nájemné, telefonní operátor, splátka úvěrovce…) nebo je to jedna platba do týden třeba soukromému prodejci na mimibazaru. Každopádně by tě mohli identifikovat podle toho vadného VS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.4.15 10:19
@Lama Lama píše:
Na účet to přijde. jde o to, kolik plateb jim na ten účet denně chodí, jestli se ztratíš v tisících platbách ( vyúčtování elektřiny, nájemné, telefonní operátor, splátka úvěrovce…) nebo je to jedna platba do týden třeba soukromému prodejci na mimibazaru. Každopádně by tě mohli identifikovat podle toho vadného VS.

no popravde splacim pujcku :/ a dohromady je to 5000 kc co sem tam poslala ale je zvlastni ze kdyz sem jednu pladbu poslala s uctu od pritele tak jim taky nic neprislo a dve sem zadala blbe ty variabilni symboli ale taky si myslim ze by tam pladbu meli mit po tel. na me zacali kricet jak sem nemozna blba cos si ke me ani nemuzou dovolovat.. a kdyz sem jim rekla ze sito maji vyhledat tak odporovali ajen se hadali ze je tam blbe variabilni symbol a nic jineho se nevyreselo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
20.4.15 10:23

A co je to za společnost?
tak napiš mail.
dne toho a toho jsem odeslala platbu tolik a tolik s chybným v. s. blabla místo v. s. bleble. prosím o dohledání platby a její vráceníí nebo přepsání platby k mému účtu u vaší společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
20.4.15 10:31

No to je prave to ja jim kazdy mesic posilam doklady na email.. nikdo se neozve popravde je to exekuce jako studentka jsem si kvuli byvalimu pritelovi musela udelat kontokerent abych mu pomohla :/ ja byla hloupa prestali mi chodit tam penize a uroky se zvedli na 30 000 neco :zed: :zed: dohromady uz na exekuci jsem poslala 5000 kc jsme domluveny mesicne 1000 kc posilam to pres banku takze jim doklad ofotim a hned poslu nevim jejich jednani je hrozny nic nevyhledaji nebo nereknou ze to vyhlkedaji proste jen ze to tam nemaji a at jim koukam poslat pladbu jsem s thoo trochu uz na draka tento mecis misto 100 jsem poslala 2000 kc by stichli buhu a nic jim nechodi ale vim ze jedna pladba je zadana zpravne s tim vari. a nic nerekli ze ji tam maji proste nevim zda si vzit pravnicku nebo jak to resit oprabdu se picnu strasny starosti… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný