Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
O věšáku jsem tedy nikdy neslyšela. Když jsem ovšem tady viděla tu fotku, nejprve jsem se začala smát, ale je to fakt hrozný, mně se ani ty vodítka nelíbí..
Nicméně, aspoň se člověk takhle navečer zasměje těm komentářům.
Hlasuju pro „úklid“ dítka do postýlky, věšák za mě tedy ne..
Tak bacha, voditko na dite zaslouzi Nobelovku!!!
Nemyslim ted tu hruzu, kdy je dite v ksirach a rodic ho vlaci na snure tesne nad zemi… myslim voditko, kdy jeden konec mam ja na zapesti a druhy ma na zapesti dite. Usetrilo mi to dost nervu (pouzivala jsem prevazne jen na letisti a sklizela jsem obdivny a hlavne zavistivy pohledy
)
Ale vesak je bruntal
I kdyz…nevyrabi se neco takovyho ve vetsim? Obcas potrebuju odklidit manzela…
![]()
Příspěvek upraven 08.06.11 v 21:12
Hanule píše:Alpaka píše:Mne zatím napadlo jen přinutit dítě aby objalo strom, obmotat ho šátkem a udělat uzel.evik178 píše:A nemáš tip na nějaký úvaz na strom?
Ja ty odkladace az tak neodsuzuji,ale to je samozrejme kazdeho osobni vec,nase babicky take odkladali deti kdyz sli makat na pole tak dite v satku proste povesili na strom,nevidim v tom nic az tak nemoralniho. Ale to je jen muj osobni pohled na vec.
Taková khanga na strom.
Bylo by to i ergonomické.
evik178 píše:
A o te spravne poloze ditete v satku bychom take mohli diskutovat celej den,nekdo rika ze je to zdrave,nekdo ze ne,nas pediatr to nedoporucuje, co ja potkavam matky ale i otce s detma v satku,tak bud nevedi jak to vazat nebo nevim,ale rozhodne to moc zdrave nepusobi, deti v tom satku v podstate sedi,maji je nalepeny na brie tak ze dite musi mit otocenou hlavu aby mohlo dychat,podle me horsi nez ten vesak.
Nezaložíme tedy tu diskuzi? Ráda bych přeměřila „síly“ a zjistila, kdo je tedy lépe informovanější.
asha píše:
Tak bacha, voditko na dite zaslouzi Nobelovku!!!Nemyslim ted tu hruzu, kdy je dite v ksirach a rodic ho vlaci na snure tesne nad zemi… myslim voditko, kdy jeden konec mam ja na zapesti a druhy ma na zapesti dite. Usetrilo mi to dost nervu (pouzivala jsem prevazne jen na letisti a sklizela jsem obdivny a hlavne zavistivy pohledy
)
Ale vesak je bruntal
Příspěvek upraven 08.06.11 v 21:12I kdyz…nevyrabi se neco takovyho ve vetsim? Obcas potrebuju odklidit manzela…
![]()
na manzela mi to taky napadlo ale nechtela jsme byt hnusna
![]()
beruska2× píše:asha píše:na manzela mi to taky napadlo ale nechtela jsme byt hnusna
Tak bacha, voditko na dite zaslouzi Nobelovku!!!Nemyslim ted tu hruzu, kdy je dite v ksirach a rodic ho vlaci na snure tesne nad zemi… myslim voditko, kdy jeden konec mam ja na zapesti a druhy ma na zapesti dite. Usetrilo mi to dost nervu (pouzivala jsem prevazne jen na letisti a sklizela jsem obdivny a hlavne zavistivy pohledy
)
Ale vesak je bruntal
Příspěvek upraven 08.06.11 v 21:12I kdyz…nevyrabi se neco takovyho ve vetsim? Obcas potrebuju odklidit manzela…
![]()
![]()
![]()
![]()
A na ergonomii netrvam…to uz za to ani nestoji
![]()
Větší děti a manžely - metalisty by taky šlo věšet za copy do průvanu… je to i ekonomické - z vlastních zdrojů.
Cappy
asi jsi neporozumela memu prvnimu prispevku,slo mi o nazor druhych a zkusenosti,ach jo uz to pisu po treti, a ne se s nekym dohadovat a premerovat sily o informovanosti, dle meho nazoru satek zdravy neni,dle tveho je,tak si jej klidne pouzivej je to tva vec,ja ho pouzivat nebudu.
… myslim voditko, kdy jeden konec mam ja na zapesti a druhy ma na zapesti dite. Usetrilo mi to dost nervu (pouzivala jsem prevazne jen na letisti a sklizela jsem obdivny a hlavne zavistivy pohledy)
Diky za tip
i kdyz ja mam s malou neco podobnyho - ja vezu kocar a ona se me drzi za sukni - semtam mi ji ale zvedne a ma z toho psinu jak ona, tak lidi okolo ![]()
evik178 píše:
Cappy
asi jsi neporozumela memu prvnimu prispevku,slo mi o nazor druhych a zkusenosti,ach jo uz to pisu po treti, a ne se s nekym dohadovat a premerovat sily o informovanosti, dle meho nazoru satek zdravy neni,dle tveho je,tak si jej klidne pouzivej je to tva vec,ja ho pouzivat nebudu.
Já tvůj první příspěvek pochopila, ale doufám, že jsi si vědoma, že jsi sama od původního tématu v dalších příspěvcích hodně odbočila, já reagovala na tvoje OT.
Tohle vnímám jako jasnou výzvu „A o te spravne poloze ditete v satku bychom take mohli diskutovat celej den“
Chtěla jsem ti dát najevo, že bych se ráda do případné diskuze zapojila.
Věšák na děti je teda hrůza
…ale věšák na manžela je už lepší představe…sem se ted šíleně smála, když sem to četla a představila sem si, jak ho „odložím“ do věšáku zachyceném na okně ve 2. patře samozřejmě ven
…v bytě by to nešlo, na dveře se nevejde zavěsit, když má skorem 2metry ![]()
A vodítka bych jednoznačně neodsuzovala
Jasně, když mám jedno mrně, tak to zvládnu bez něj, ale teď jsem četla článek o mamině s trojčaty a byla tam zrovna fotka jak je má „na vodítku“ - velké město by sama s nimi jen tak nedala ![]()
Ano pardon mas pravdu,to jsem napsala i kdyz mysleno to bylo tim stylem ze toto tema ma hodne odpurcu i zastancu, a od tematu jsem odbocila? teda nevim jak to myslis ja mam pocit ze se venujeme vesakum na deti,pokud jsem odbocila tak pouze jako reakce na nektery prispevek,ktery se take netykal primo tematu.
Těch drben se o uvazování dětí na strom poptej prosím
Nikdy jsem o tom neslyšela. Dokonce i když si zadám na google - dítě v šátku na strom - tak nic nenajde.
Věšák mi přijde že je opravdu o pohodlnosti. Poslední dobou je čím dál tím víc věcí, co mají dítěti naznačit, že otravuje. Dejme tomu na ta veřejná WC a tak, ale doma je hodně lepších míst, kam ho na těch 10 minut „uklidit“.
Hanule-
Ja se tech drben zeptam, ale videla jsem to mam pocit i v nejakem filmi tusim to byla pohadka, neco jako z certy nejsou zerty,nebo tak neco uz nevim.Rodina makala tusim kosily nejake obili, a mimino viseli v satku na stome.
evik178 píše:
Hanule-
Ja se tech drben zeptam, ale videla jsem to mam pocit i v nejakem filmi tusim to byla pohadka, neco jako z certy nejsou zerty,nebo tak neco uz nevim.Rodina makala tusim kosily nejake obili, a mimino viseli v satku na stome.
A nevyrobili mu z toho šátku jakoby kolíbku?
To by se pak dalo pochopit.