Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
evik178 píše:
Asi jsme se nepochopily no skoda,mam pocit ze nektere se ani nesnazili si pohrat s myslenkou vesaku na dite a rovnou tuto vec odsoudili,to je to nejjednodussi, jinak s tema kalhotkama,ja zase nechapu jak to muzes srovnavat ty,kalhotky a ten vesak.
Pokud je ta věc odsouzeníhodná, tak opravdu nemám výčitky svědomí, pokud ji odsoudím, aniž bych ji napřed vyzkoušela.
Obávám se, že jediný, kdo tady něco nepochopil, jsi ty - ale samozřejmě je to jen můj názor.
Cappy píše:evik178 píše:Pokud je ta věc odsouzeníhodná, tak opravdu nemám výčitky svědomí, pokud ji odsoudím, aniž bych ji napřed vyzkoušela.
Asi jsme se nepochopily no skoda,mam pocit ze nektere se ani nesnazili si pohrat s myslenkou vesaku na dite a rovnou tuto vec odsoudili,to je to nejjednodussi, jinak s tema kalhotkama,ja zase nechapu jak to muzes srovnavat ty,kalhotky a ten vesak.
Obávám se, že jediný, kdo tady něco nepochopil, jsi ty - ale samozřejmě je to jen můj názor.
sorry ale na tom neni nic k rpohravani - se zdravim sveho ditete si zasadne nepohravam!
fragola píše:finduska píše:Uvidíme
fragola:zachvili 7a nekoncis,nebo jo?byste deti meli misto obrazů
Fragolo !
![]()
Moc gratuluju, ale priznavam, ze jsem trochu v soku no
Ale to jsem - co sem chodim - uz ponekolikaty, to snad nebere konce ![]()
Moc by me zajimala spousta praktickych zalezitosti
a tu plodnost, snad musi clovek uplne zavidet ![]()
Hanule píše:
Takže pro tebe je když se na zahradě natahneš do houpací sítě stejné jako kdyby jsi se pověsila do kalhotek?
tak tohle přirovnání by mě nenapadlo
![]()
Hmm tak diky,alespon vim ze priste je lepsi se neptat.
Pochybuji ze moje dite budue mit zdravotni nasledky z toho kdyz bude hodinu denne viset na vesaku,nebo snad ze by z toho melo psychycke trauma ze jej odkladam? takove vycitky svedomi me netrapi
evik178 píše:
Hanule-
Ja se tech drben zeptam, ale videla jsem to mam pocit i v nejakem filmi tusim to byla pohadka, neco jako z certy nejsou zerty,nebo tak neco uz nevim.Rodina makala tusim kosily nejake obili, a mimino viseli v satku na stome.
Matne mi neco rika, ze neco takoveho bylo ve filmu Vsichni dobri rodaci, ale nejsme si jista… Ze tam takhle mrne soupla Galatikova na strom
, a sla delat na pole. Nebo to bylo mozna mezi dva klacky jako do ty kolibky, jak tu nekdo psal, to uz nevim.
evik178 píše:
Pochybuji ze moje dite budue mit zdravotni nasledky z toho kdyz bude hodinu denne viset na vesaku,nebo snad ze by z toho melo psychycke trauma ze jej odkladam? takove vycitky svedomi me netrapi
No, pokud ho nebudeš odkládat jak kabát do skříně - odložit a jít na celou tu hodinu pryč - tak by snad psychické následky mít nemělo, ovšem jak ho bude bolet rozkrok je věc jiná ![]()
Dam tuto diskuzi precist zminovane majitelce onoho vesaku,bud se neskutecne pobavi nebo ho vyhodi,vy by jste dokazali otravit i hracky detem
evik178 píše:
To si děláš srandu,ne? Se zkus oblíknout do horolezecké výstroje a at tě někam pověsí a v klidu si vysajou byt, umyjou podlahy… Nebo jak píšeš - hodinu si povisíš… Pak nám tu napiš jaké to bylo!!!
Pořídila sis dítě,tak se k němu chovej jako k lidské bytosti! Jsi na mateřské dovolené - ta je od slova MATKA!!! Tvoje hlavní denní povinnost je nyní péče o dítě ne o domácnost!!! Copak jsi někde v přírodě viděla,aby si samička pověsila mláďátko na stromeček a šla lovit potravu,nebo si šla pouklízet?
Celou diskuzi jsem brala tak nějak v klidu - dorazil mě až tvůj poslední příspěvek… Promiň!
hanule v zminenem vesaku dite sedi tak ze rozkrok jej urcite bolet nebude,je to konsruovane jako houpacka,(nemyslim tu hruzu z obrazku tady)z toho pokud vim deti rozkrok neboli.
evik178 píše:
když se podíváš na nožky (kyčle) jak jsou daleko od sebe, tak je jasný, že to tvarově kopíruje kalhotky. Když už chceš věšet dítě, tak mu aspoň sežeň něco co bude v rozkroku širší nebo ještě líp sežeň si hacku, v ní miminko leží
… při představě chlapečka, který má váhu těla na rozkroku mi je úzko ![]()
evik178 píše:
Dam tuto diskuzi precist zminovane majitelce onoho vesaku,bud se neskutecne pobavi nebo ho vyhodi,vy by jste dokazali otravit i hracky detem
Kdyz ty ani neznas rozdil mezi ergo nositkem, satkem a klokankou, to je pak tezka rec
Hodina denne fakt uskodit muze, hlavne zadum, mozna i kyclim…
A k tem hrackam…ona jich spousta uz otravena je
Dneska holt musis shanet info i trochu do hloubky.
kacenkak-hezke jak to vsechno vis a ani jsi zminenou vec nevidela,s horolezeckou vystroji to nema co delat,a tiky za tip ohledne toho materstvi budu o tom uvazovat.
KacenkaK píše:evik178 píše:
Pochybuji ze moje dite budue mit zdravotni nasledky z toho kdyz bude hodinu denne viset na vesaku,nebo snad ze by z toho melo psychycke trauma ze jej odkladam? takove vycitky svedomi me netrapiTo si děláš srandu,ne? Se zkus oblíknout do horolezecké výstroje a at tě někam pověsí a v klidu si vysajou byt, umyjou podlahy… Nebo jak píšeš - hodinu si povisíš… Pak nám tu napiš jaké to bylo!!!
Pořídila sis dítě,tak se k němu chovej jako k lidské bytosti! Jsi na mateřské dovolené - ta je od slova MATKA!!! Tvoje hlavní denní povinnost je nyní péče o dítě ne o domácnost!!! Copak jsi někde v přírodě viděla,aby si samička pověsila mláďátko na stromeček a šla lovit potravu,nebo si šla pouklízet?
Celou diskuzi jsem brala tak nějak v klidu - dorazil mě až tvůj poslední příspěvek… Promiň!
Tak to neni uplne trefny, takova horolezecka vystroj je proti tomuhle ztelesneny pohodli ![]()