Úprava intimních partií - co se Vám nejvíce osvědčilo

Anonymní
23.10.25 20:57

Úprava intimních partií

Dobrý den, prosím i tipy co se vám nejvíce osvědčilo na úpravu intimních partií (co nejvíce do hladka a bez podráždění? Dlouho jsem m chodila na brazilskou depilaci, ale po přestěhování jsem zatím bohužel nenašla nový salon, kde by ji dělali, takže zatím hledám co nejlepší alternativu. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3449
23.10.25 21:31

Trhací stroječek. Je to zprvu maso, ale výsledkem je hladká kůže bez zarůstání. Základem je mít chloupky co nejkratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.25 21:39
@884135 píše: Více

A máte přímo nějaký konkrétní se kterým jste spokojená?

• Citovat
  • Upravit
4489
23.10.25 21:48

Ipl depilator. Bez bolesti a prostě pecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7863
24.10.25 10:41
@884135 píše: Více

ano, zkusila jsem, půl roku jsem byla nadšená… pak začalo zarůstání :zed: nebylo toho moc, ale v podstatě neustále třeba 3 boláky, ale to byly opravdu boláky, kdy to pracovalo třeba 2 měsíce, bolelo…a na konci se našel uvnitř až 5cm zarostlý chloupek.
To zarůstání je individuální a nelze to deklarovat jako univerzální návod. :nevim:

Mně třeba nikdy nezarůstají po epilaci chloupky na nohou, tam na to netrpím, ale znám holky, které naopak nohy musí jen holit, protože jim právě po trhání hodně zarůstají chloupky i tam.

Ipl neznám - bílé chloupky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3449
24.10.25 10:44
@Anonymní píše: Více

mám Brauna, všude se dostane. Je to však ten malý na úpravu horního rtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3525
24.10.25 12:12

My si s partnerkou zrejme dame trvale odstranenie laserom, uz sme to viac krat riesili, ale z roznych dovodov k realizacii nedoslo.

Pouzivame klasika ziletky, partnerka preferuje jednorazove, ja vymenne. Ak sa teda k tomu laseru dokopeme a budem mat este partnerku tak potom poreferujem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5245
25.10.25 08:48

OneBlade a IPL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie