Úřad práce (Děčín)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
24.2.25 13:48

Úřad práce (Děčín)

Hezké dopoledne!

Chci se zeptat vás ustecaku jestli tady někdo je, spíše žen, které se přihlásili kvůli hledání práce na úp.
Našel vám úřad práci někdy? Za jak dlouho? Jestli vůbec teda..
Já koukám všude možně po fb skupinách, inzeratech na netu, sociální sítě a pak internet, naposledy jsem koukala s přítelem včera a i on sám řekl že tam pro mě prostě nic není, co tak koukám i já tak hledají hlavně na mužské pozice (zedník, atd atd ) mám výuční list, zkušenosti s prací v hospodě (brigádně) a restauraci, umim si práci zorganizovat, jsem šikovná i učenlivá, taky mladá nevím jestli to je tím „mládím“ ale když se jdu zeptat někam kde shání tak chtějí min 2 roky praxe mimo školu já jsem cerstve po škole, nebo mi řeknou že se ozvou ( klasicky že neozvou) a nebo shání jen brigádně. Mám docela naprd obor abych řekla, který je pouze ve většině případů sezoni a ty maji většinou plno. Zatím chodím na brigádu.
Plus přemýšlíme s přítelem že se prestehujeme za „lepším“ hlavně kvůli práci, tak ani nevím jestli má tu cenu si tu něco hledat chápete, ale zas mi je blbe být na úřadu práce a živit se, sice žádné příspěvky nepobiram ani tak, ale stejně nejsem nadšená. Moc děkuji za případné odpovědi budu hrozně rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35434
24.2.25 14:35

Nikdy jsme neslyšela, tě by někomu našel ÚP praci. Práci si hledej aktivně sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8294
24.2.25 17:35

Hledat práci si musíš ty, úřad práce to dělat fakt nebude ;) jestli máš možnost jít jinam, kde nabídka práce je lepší tak to určitě udělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.25 17:55

@izabe to určitě ano, tady je to fakt docela marný. Každopádně děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie