Úřad práce - nač mám nárok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mi24
28.10.13 00:12

Úřad práce nač mám nárok

Nevíte někdo co všechno mohu když jsem na pracaku? Jde mi o to že jsem delší dobu už přihlašena na úřadě práce a mám brigádu do vydělku, který o ni požaduji. Ale začla jsem uvažovat že bych jsem začla chodit na nějaky jejich kurz a nebo na jazykový kurz jestli nabízejí. Tak jestli nevíte zda mi to bude umožněno když už mám brigádu aby to nebrali jako můj „vydělek“ že už mám nějaké peníze z brigády a oni mi ještě zaplatí kurz. Boužel má pracovnice na uřadě mi to neřekne tak se ptám tady dík :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
28.10.13 00:42

Myslím že nějaký kurz nebo spíš rekvalifikaci by ti zaplatit mohli, když jseš v jejich evidenci, ale nárokové to myslím není..každopádně, asi bych změnila i název diskuse, na slovo nárok je hromada zdejších uživatelek alergická :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101500
28.10.13 06:43

@lilie12 Jestli ti to umožní, to ti nikdo neřekne, rekvalifikace není narokova, takže rozhodnutí je na dané úředníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
28.10.13 07:10

Mě jí tedy uhradili, ale měla jsem štěstí, od 2O12 přišli nějaké změny a už to není tak jednoduché získat od nich hrazenou rekvalifikaci. Mě to tedy povolili, že jsem byla dlouho v evidenci a mám vystudovaný neuplatnitelný obor, tak se nademnou úřednice slitovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
28.10.13 08:24

Zase slovo NÁROK? To se mi snad zdá

• Citovat
  • Upravit
26093
28.10.13 08:27
@Timinka píše:
Zase slovo NÁROK? To se mi snad zdá

jémine a jak jinak to chceš nazvat? 8o :mrgreen:

Když chce někdo žǎdat o dǎvky, nelíbí se ti to, když chce někdo absolvovat kurz pod úřadem práce, aby mohl najít lepší práci je to taky blbě… :mrgreen: občas to fakt přeháníš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
28.10.13 08:30

@kate02 šla bych se především zeptat na ÚP a neptala se na nárok, ale jestli by byla možnost v mé situaci poskytnout pomoc ve formě kurzu-rekvalifikace. TAdy si lidi nárokují fakt kde co.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat