Úrazové pojštění - dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Úrazové pojštění - dítě
Ahoj,
můžete doporučit nějaké úrazové pojištění (bez spoření) pro dítě?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám urazovku na sebe u generalli, a mám tam zapsané i své dvě děti..platím asi 400 měsíčně ( cca pro tři lidi teda ).
- Citovat
- Upravit
Já přemýšlím o úrazovém pojištění Medvídek od VZP. Vyjde cca na 1000 za rok. Má někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám pojistku od Generali (já+chlap+dítě). Plnili jsme zatím jen jednou a bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše:
Já mám pojistku od Generali (já+chlap+dítě). Plnili jsme zatím jen jednou a bez problémů.
jj mi taky..plnili jsme ted - syn si zlomil ruku..peníze přišli rychle, a za všechny dny i s rehabkama..
- Citovat
- Upravit
Jinak to máme také přes finančního poradce - Partners..vypracuje zadarmo více návrhu a mužete si vybrat
- Citovat
- Upravit
My máme u České pojišťovny, platíme jen za dítě 540,– měsíčně. Je tam např. za pobyt v nemocnici denní sazba cca 600,– A moje životka na půl mega. Doufám že ji nebudeme potřebovat na nic čerpat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme u Uniqa a spokojenost, jsme tam já, manžel, malý / 3 roky/ každý máme denní odškodnění 330 malej 300,–, odškodnění za pobyt v nemocnici 300 malej 200,– trvalé následky 400 000 a malej navíc pojištění na závažné onemocnění 200 000,–, manžel přišel před 5 lety o článek prstu v práci a dostaly jsme kolem 50 000,– tak jsme udělaly novou koupelnu. Jinak za všechny 3 platíme 880,– měsíčně. Čekáme druhý a dozvěděla jsem se, že se snad teď dělá pojištění dětem od 2 nebo 3 let, že dříve ho nepojistí - tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 já mam malou pojištěnou u sebe..ale má už rok..takže před rokem žádný problém..
- Citovat
- Upravit
@smurfka no budu se na to muset pořádně zeptat, druhý už se mělo narodit 25. pořád nic, tak až KONEČNĚ porodím, tak budu pátrat
člověk nikdy neví
kord ty prcci, co začnou chodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pojistí kdykoliv… Určitě je dobrý poradit se s nezávislým poradcem - s OVB nebo podobnými, sídlí v každém větším městě. Nic se za to neplatí, oni mají za vás pak provizi a poradí jaké položky jsou zbytečné platit. Pro mě by bylo třeba zbytečný platit si na 600 za pobyt v nemocnici. Já chci na pobyt v nemocnici dát jen minimum, aby se tím uhradilo případné dojíždění, jinak mi pobyt v nemocnici žádné výdaje neudělá a peníze můžu rozložit na ostatní položky. Ale každýmu vyhovuje něco jinýho no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit