Úřednická zkouška na MD

Anonymní
17.2.19 22:08

Úřednická zkouška na MD

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost se složením úřednické zkoušky během MD? A jde složit úřednickou zkoušku i když člověk není státním zaměstnancem? Díky za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1883
17.2.19 22:18

To je něco jako přihláška do holdingu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
17.2.19 22:48
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost se složením úřednické zkoušky během MD? A jde složit úřednickou zkoušku i když člověk není státním zaměstnancem? Díky za odpovědi.

ano, na vlastní náklady, když nejsi ve službě. Ale pozor, ted snad platí, že když to neuděláš na poprvé, tak do měsíce musíš znovu a nevím kolik pokusů je celkem. A není to sranda, ty testy a ústní už jsou docela jak státnice z legislativy. Za určitých podmínek tě služební úřad během MD (a předtím jsi byla už ve službě nebo prac. poměru na úřadě) může poslat na vykonání té zkoušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.19 23:29

@masinka9 moc děkuji za info. Na úřadě jsem nepracovala, ale uvažuji, že po MD bych se přihlásila. Můžu se zeptat, nevíte náhodou přibližnou cenu těchto zkoušek?

• Citovat
  • Upravit
580
18.2.19 07:08

Jestli myslíš zkoušky odborné způsobilosti, tak to záleží, na jakém odboru budeš pracovat. Úřad ti je zaplatí. Podle mě je zbytečné si to platit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
18.2.19 13:25
@Anonymní píše:
@masinka9 moc děkuji za info. Na úřadě jsem nepracovala, ale uvažuji, že po MD bych se přihlásila.

Dobrý nápad. Tato země má málo úředníků, proto nutně potřebuje další.

• Citovat
  • Upravit
4200
18.2.19 19:27
@Anonymní píše:
@masinka9 moc děkuji za info. Na úřadě jsem nepracovala, ale uvažuji, že po MD bych se přihlásila. Můžu se zeptat, nevíte náhodou přibližnou cenu těchto zkoušek?

Obecná část je za 500,–, zvláštní část 2000,–.
Případné opakování za tutéž cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 20:32

@renduli moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie