Peníze na mém účtu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Je to pěkný parchant, ale bohužel pro tebe, ničím mu to nedokážeš. Máš alespoň schované nějaké smsky o tom, že se sejdete a peníze mu předáš? Kontaktovala bych právníka. Bohužel víš sama, že jsi měla peníze poslat zpět. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zapřel ty peníze nebo je to jenom vlastní iniciativa dané účetní, která se snaží napravit svou chyby a on možná o tom ani neví?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemáš důkaz že jsi mu peníze předala. Jsi tedy povinná vyplatu odeslat zpět. Upřímně tvé mínus když máte špatné vztahy a ty si nenecháš potvrdit předání peněz. Mohla si být z oblika že prachy od tebe dostal, takhle je musíš odeslat
- Citovat
- Upravit
@Bábrdl píše:
Tak pokud ti ty peníze běžně chodily a nikdy je nechtěl zpět a vždycky jsi mu je předávala v hotovosti, nejsou to peníze, které „nebyly určeny tobě“ (jako, když ti něco přijde omylem).Pochybuju, že se příbuzný bude soudit, když jsi mu je dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kontaktovat rodinneho prislusnika se zadosti o vraceni penez. Pokud nebude chtit vratit, pak smer policie a zkusit podat trestni ozmameni na podvod. Vlastne od vas podvodne vylakal penize. Doporucuji zdokladovat co nejvice co mate - vypis z uctu ze platba prisla, ze jste vybrala hotovost co ste mu dala, pokud mate sms, maily kde se bavite o teto vasi umluve, ze k vam bude posilat penize a pak o tom ze si mel zmenit ucet… cim vice, tym vetsi sance ze prokazete co a jak se stalo. Ty penize bance asi budete muset vratit, v pripade vyssi castky se totiz s vami muze zacit soudit o neopravnene obohace ta firma pro kterou delala ucetni. Tam se jinak neda moc co resit. Jedina sance je pokusit se dostat penize od rodinneho prislusnika po dobre, pokud nepujde pak muzete zkusit po zlem a kdyz na to nemate zaludek, nebo pak jedine odepsat jako drsnou zkusenost ze jak se rika pro dobrotu na zebrotu ![]()
Příspěvek upraven 16.02.19 v 18:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl jenže co jsem pochopila. Přítelovi je to jedno možna je i rád že má prachy dvakrát, ale učetní, které odeslala prachy dvakrát jednou příteli jednou ji. Je chce zpět
- Citovat
- Upravit
@smajlik345 píše:
@Bábrdl jenže co jsem pochopila. Přítelovi je to jedno možna je i rád že má prachy dvakrát, ale učetní, které odeslala prachy dvakrát jednou příteli jednou ji. Je chce zpět
Aha. Tak to pravda, že je to blbý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to h…k. Kontaktuj ho a zjisti, jaké má záměry
![]()
Vím, že je pozdě bycha honit, ale neměla jsi do toho vůbec jít.
Může tvrdit, že jsi mu nedala nikdy žádné peníze.
Jak dlouho jste takto provozovali? Ví o tom ještě někdo jiný, nějaký svědek/svědci?
Plus - nevěřím mu, že by byl takový problém založit si vlastní účet, zřejmě má úplně jiný problém
, zkusila bych pozjišťovat pro případ, že se budeš potřebovat bránit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, žádná účetní nezašle měsíční výplatu 2×. To je nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podala bych trestní oznámení na příbuzného, protože ti zapřel vydané peníze. Aspoň vidíš, že dobré skutky se nevyplácejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka píše:
Upřímně, žádná účetní nezašle měsíční výplatu 2×. To je nesmysl.
Ano, taky si myslím, že by nejprve vyzvala k vrácení peněz (třeba přes banku) a až bude mít peníze zpět, tak je poslala správně. Tady to trochu smrdí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth ale účetní banku vyzvala
a třeba musela peníze na správný účet poslat ze svého, protože příjemce přece nemusí zajímat, že se spletla a poslala je jinam, to je její problém a její zodpovědnost, takže mě to tak divné nepřijde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@Prof. Farnsworth ale účetní banku vyzvalaa třeba musela peníze na správný účet poslat ze svého, protože příjemce přece nemusí zajímat, že se spletla a poslala je jinam, to je její problém a její zodpovědnost, takže mě to tak divné nepřijde…
Jo, máš pravdu, je to tam napsáno. Já to nějak přehlídnul… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni; prosím o radu! Muj rodinny prislusnik nema bankovni ucet a proto si vzdy nechaval posilat vyplatu na muj. Fungovalo to tak delsi dobu dokud nase rodinne vztahy nezacly byt spatne a my se prestali uplne stykat, takze kdyz jsme se uz nestykali a znovu mu prisla vyplata ke mne, rekla jsem mu, at uz si ale obstara svuj ucet nebo nekoho jineho, souhlasil. Jenze dalsi mesic vyplata opet u me. Rekl mi, ze ucetni v praci dal jine cislo uctu ale ze ona to spletla a poslala opet na muj. Sesli jsme se, ja mu penize predala a ejhle.. o mesic pozdeji mi prisla zprava z banky kterou kontakovala ucetni z jeho prace, ze se opravdu spletla a ze zada abych platbu zaslala zpet, tomu znamemu ji poslala totiz tedy jeste jednou jelikoz to uznala jako jeji chybu. A ma otazka na vas zni, zda se s tim nekdo setkal? Kdyz jsem mu penize osobne predala a samozrejme vim, ze kdyz prijdou penize na ucet a nejsou urcene vam, mate je zaslat zpet, jenze me ani ve snu nenapadlo, ze se zachova takhle a rekne, ze jsem mu zadne penize nepredala a ted je ma 2× a ja jsem dluzna jeho vyplatu.. Predem vsem moc dekuji za jakykoliv poznatek ci radu.!