Autocad - práce z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@gabriela101 píše:
Zdravím, pracujete někdo z domova v autocadu. Jsem na rodičovské a nemůžu se odhodlat. Pracujete pro jednu firmu nebo pro více, na dohodu nebo živnost, jednoduše, jak udělat první krok?
Nepracuju v Autocadu, ale kdybych chtěl, tak prvním krokem, by asi bylo se to naučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám praxi 2 roky kreslení výrobních výkresů strojírenských konstrukcí, ale jako zaměstnanec. Uvažuji o práci z domova a spíš na živnostenský list. Opravdu hledám někoho, kdo takto pracuje. Chtěla bych si ujasnit jestli to pro mě je nebo ne a zda je reálné sehnat práci na pokrytí nákladů a nějaký výdělek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela101 Dělám na sebe, pracuji v autocadu, ale nedělám strojírenské konstrukce. Není to jedinou náplní mé práce, ale kdybych chtěla, uživilo by mě v pohodě jenom to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela101 píše:
Mám praxi 2 roky kreslení výrobních výkresů strojírenských konstrukcí, ale jako zaměstnanec. Uvažuji o práci z domova a spíš na živnostenský list. Opravdu hledám někoho, kdo takto pracuje. Chtěla bych si ujasnit jestli to pro mě je nebo ne a zda je reálné sehnat práci na pokrytí nákladů a nějaký výdělek.
Radu přímo ta tvoji situaci nemám, ale pokud to chceš, začni s tím už na rodičovské, protože zpočátku těch zakázek nejspíš nebude mnoho. Já právě začala dělat z domu až po rodičovské a trvalo cca dva roky, než jsem začala vydělávat slušné peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mě to bude asi opravdu o odvaze, stále přemýšlím co kdyby… Jak třeba řešíte pc, kdyby se rozbil a máte rozdělanou zakázku. V práci jednoduše přijede správce a vymění pc. Taky si stále dostatečně nevěřím co se odbornosti týče. Tak jak to píšu to nezní moc optimisticky
. Při rodičáku už teď podnikám, takže živnost problém není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela101 V průběhu je samozřejmě důležité neustále ukládat a zálohovat, bez toho bych už nemohla fungovat
Máme stolní PC a ntb, takže pokud se pokazí jeden, pracuji na druhém. Ono se dá vymyslet stovky důvodů, proč do toho nejít, ale záleží na tom, co člověk opravdu chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monty.python píše:
@gabriela101 V průběhu je samozřejmě důležité neustále ukládat a zálohovat, bez toho bych už nemohla fungovatMáme stolní PC a ntb, takže pokud se pokazí jeden, pracuji na druhém. Ono se dá vymyslet stovky důvodů, proč do toho nejít, ale záleží na tom, co člověk opravdu chce
Ano, to je pravda, to jsem přesně já, stále vymýšlím a nekonám
Nu, snad mi bude tohle popohnání něco platné.
Předpoklad je začít s nabídkou u firmy, kde jsem dříve pracovala, tam reference nepotřebuji. Takže já to i mám promyšlené. Jen jsem hrozný srab.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela101 píše:
Ano, to je pravda, to jsem přesně já, stále vymýšlím a nekonámNu, snad mi bude tohle popohnání něco platné.
Předpoklad je začít s nabídkou u firmy, kde jsem dříve pracovala, tam reference nepotřebuji. Takže já to i mám promyšlené. Jen jsem hrozný srab.
Můžeš to udělat jako já, taky jsem pořád váhala, nebyla si jistá, až mě napadlo, dát si KO termín, do kterého si musím zařídit ŽL, ten datum měl svoje opodstatnění a tak jsem se k tomu donutila
Musím říct, že nelituji, ať se daří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monty.python píše:
Můžeš to udělat jako já, taky jsem pořád váhala, nebyla si jistá, až mě napadlo, dát si KO termín, do kterého si musím zařídit ŽL, ten datum měl svoje opodstatnění a tak jsem se k tomu donutilaMusím říct, že nelituji, ať se daří
Díky, to je dobrý nápad s tím termínem, já už živnost mám, pokrývá i tyto práce, takže musím vymyslet jiný termín
tedy ne termín, ale návštěvu v bývalé práci s nabídkou. Dík za podporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela101 píše:
Díky, to je dobrý nápad s tím termínem, já už živnost mám, pokrývá i tyto práce, takže musím vymyslet jiný termíntedy ne termín, ale návštěvu v bývalé práci s nabídkou. Dík za podporu.
Myslela jsem dát si KO termín, k čemu se nemůžeš donutit, u mě to byl ŽL, u tebe třeba ta návštěva v práci, vypracování nabídky, apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monty.python píše:
Myslela jsem dát si KO termín, k čemu se nemůžeš donutit, u mě to byl ŽL, u tebe třeba ta návštěva v práci, vypracování nabídky, apod.
Ano, pochopila jsem, u mě to bude ta nabídka do bývalé práce. Teď si jen říct kdy tam půjdu a dodržet to, to je horor, já jsem hrozný introvert. Vím, že tam se mnou byli spokojení a přesto mám hrůzu. Práci mi nabízeli i rok potom co jsem odešla sama. Nerada mluvím s lidmi. Přesto je paradox, že vlastně s lidmi denně mluvím, ale to je přes pult v obchodě a to mě nevadí! Naopak baví. Musím se sebrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela101 píše:
Ano, pochopila jsem, u mě to bude ta nabídka do bývalé práce. Teď si jen říct kdy tam půjdu a dodržet to, to je horor, já jsem hrozný introvert. Vím, že tam se mnou byli spokojení a přesto mám hrůzu. Práci mi nabízeli i rok potom co jsem odešla sama. Nerada mluvím s lidmi. Přesto je paradox, že vlastně s lidmi denně mluvím, ale to je přes pult v obchodě a to mě nevadí! Naopak baví. Musím se sebrat.
Neboj, ono nic není tak hrozné, jak se na začátku zdá
Dej si termín třeba do Velikonoc, nebo do prvního jarního dne, pak už bude hezky a nebude se ti chtít nad tím sedět
Ať se daří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela101 Aspoň si dáš hezký dárek. Měj se krásně a ať se ti to splní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit