Byl bych divný v této práci

Anonymní
15.2.19 17:03

Byl bych divný v této práci

Ahoj, zajímal by mne váš názor. Už od jistého věku, mě láká, pro muže moc netypická práce a to práce jako pedikér (nejsem teplý) :D. Chtěl bych si udělat kurz a otevřít si vlastní salón. Jenže se bojím toho, co na to řeknou rodiče a okolí. Co si o tom myslíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7618
15.2.19 17:04

Klidně bych k pedikérovi šla, divný mi to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.2.19 17:05

Záleží jak budeš dobrý, na okolí by mi nezáleželo, ale aby ses tím uzivil, ono pedikerky se musí sakra otáčet aby si vydělaly a práce to kolikrát není úplně příjemná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Psylocke
15.2.19 17:07

Já bych k vám přišla ráda. Budete vynikat z davu. Podle mě je to výhoda. Akorát se asi nevyhnete spekulacím, že jste gay a nebo footfetišista. A jste? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15225
15.2.19 17:07

Proč ne? Jsou zdravotní bratři, ženský řídí kamiony… Ráda chodím tam, kde mají rádi svou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
15.2.19 17:12
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímal by mne váš názor. Už od jistého věku, mě láká, pro muže moc netypická práce a to práce jako pedikér (nejsem teplý) :D. Chtěl bych si udělat kurz a otevřít si vlastní salón. Jenže se bojím toho, co na to řeknou rodiče a okolí. Co si o tom myslíte vy?

Pokud budeš šikovný.....nevidím v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
15.2.19 17:19

Nejde u tebe o footfetiš?
Jen nezapomeň, že na pedikuru nechodí jen sexy samičky, ale i stařenky a staříčci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.2.19 17:20

Myslím, že okolí si bude jisté, že jsi fetišista, což pravděpodobně asi i jsi.
Ale pokud tě to bude bavit, budeš dobrej, tak proč to nezkusit. Když se dařit nebude, tak holt nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
15.2.19 17:28

Diskusi už zakládáš už po několikáté, co? Asi v tom trochu bude fetiš… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
15.2.19 17:43

Klidně bych šla k fetišistovi, když budu spokojená se službami, než k někomu otrávenému, kdo mi navíc ty nohy zrasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.19 18:26
@7.straka
@7.straka píše:
Klidně bych šla k fetišistovi, když budu spokojená se službami, než k někomu otrávenému, kdo mi navíc ty nohy zrasuje.

Děkuji za důvěru a nejsem fetišista, jen by mě tato práce bavila :D

• Citovat
  • Upravit
1351
15.2.19 18:33
@Anonymní píše:
@7.strakaDěkuji za důvěru a nejsem fetišista, jen by mě tato práce bavila :D

Není zač. Tím spíš bych se na tvém místě nebála. Co si myslí tvé okolí by tě brzdit nemělo. Spíš si to pořádně spočítej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
15.2.19 18:46
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímal by mne váš názor. Už od jistého věku, mě láká, pro muže moc netypická práce a to práce jako pedikér (nejsem teplý) :D. Chtěl bych si udělat kurz a otevřít si vlastní salón. Jenže se bojím toho, co na to řeknou rodiče a okolí. Co si o tom myslíte vy?

Nejsi ten samý uživatel, co tu nabízel pedikúru a pak měl diskuzi o foot fetišismu? Pokud jo, tak má pedikérka mi hodně často vyprávěla historky o lidech, kteří přišla s nohama v takovém stavu, že se jí obracel žaludek a jednoho člověka dokonce ze svého studia vyhodila. Takže abys brzo nepřišel o iluze. Chodím na pedikúru celý život, chlapa jsem nikde na této pozici neviděla.

• Citovat
  • Upravit
7221
15.2.19 20:51

Třeba bys přesvědčil pány co mají jisté problémy aby se o nohy starali. Neznám žádného chlapa co by chodil na
Pedikúru a ještě k ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
15.2.19 20:53
@Anonymní píše:

Hele nepleteš pedikéra s pedofilem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat