Byl bych divný v této práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Záleží jak budeš dobrý, na okolí by mi nezáleželo, ale aby ses tím uzivil, ono pedikerky se musí sakra otáčet aby si vydělaly a práce to kolikrát není úplně příjemná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych k vám přišla ráda. Budete vynikat z davu. Podle mě je to výhoda. Akorát se asi nevyhnete spekulacím, že jste gay a nebo footfetišista. A jste? ![]()
- Citovat
- Upravit
Proč ne? Jsou zdravotní bratři, ženský řídí kamiony… Ráda chodím tam, kde mají rádi svou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímal by mne váš názor. Už od jistého věku, mě láká, pro muže moc netypická práce a to práce jako pedikér (nejsem teplý). Chtěl bych si udělat kurz a otevřít si vlastní salón. Jenže se bojím toho, co na to řeknou rodiče a okolí. Co si o tom myslíte vy?
Pokud budeš šikovný.....nevidím v tom problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejde u tebe o footfetiš?
Jen nezapomeň, že na pedikuru nechodí jen sexy samičky, ale i stařenky a staříčci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že okolí si bude jisté, že jsi fetišista, což pravděpodobně asi i jsi.
Ale pokud tě to bude bavit, budeš dobrej, tak proč to nezkusit. Když se dařit nebude, tak holt nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Diskusi už zakládáš už po několikáté, co? Asi v tom trochu bude fetiš… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně bych šla k fetišistovi, když budu spokojená se službami, než k někomu otrávenému, kdo mi navíc ty nohy zrasuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@7.strakaDěkuji za důvěru a nejsem fetišista, jen by mě tato práce bavila
Není zač. Tím spíš bych se na tvém místě nebála. Co si myslí tvé okolí by tě brzdit nemělo. Spíš si to pořádně spočítej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímal by mne váš názor. Už od jistého věku, mě láká, pro muže moc netypická práce a to práce jako pedikér (nejsem teplý). Chtěl bych si udělat kurz a otevřít si vlastní salón. Jenže se bojím toho, co na to řeknou rodiče a okolí. Co si o tom myslíte vy?
Nejsi ten samý uživatel, co tu nabízel pedikúru a pak měl diskuzi o foot fetišismu? Pokud jo, tak má pedikérka mi hodně často vyprávěla historky o lidech, kteří přišla s nohama v takovém stavu, že se jí obracel žaludek a jednoho člověka dokonce ze svého studia vyhodila. Takže abys brzo nepřišel o iluze. Chodím na pedikúru celý život, chlapa jsem nikde na této pozici neviděla.
- Citovat
- Upravit
Třeba bys přesvědčil pány co mají jisté problémy aby se o nohy starali. Neznám žádného chlapa co by chodil na
Pedikúru a ještě k ženě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hele nepleteš pedikéra s pedofilem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, zajímal by mne váš názor. Už od jistého věku, mě láká, pro muže moc netypická práce a to práce jako pedikér (nejsem teplý)
. Chtěl bych si udělat kurz a otevřít si vlastní salón. Jenže se bojím toho, co na to řeknou rodiče a okolí. Co si o tom myslíte vy?