Osobní asistentka pro imobilního kamaráda - brigáda Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proč se kamarád neobrátí na sociální službu, která mu je schopna asistenta najít a zajistí jemu i asistentovi možnosti, které si sami o sobě nabídnout nemohou?
Jinak rozhodně se nejedná o skvělou brigádu pro maminku na mateřské.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@SlečnaDahlia píše:
Proč se kamarád neobrátí na sociální službu, která mu je schopna asistenta najít a zajistí jemu i asistentovi možnosti, které si sami o sobě nabídnout nemohou?Jinak rozhodně se nejedná o skvělou brigádu pro maminku na mateřské.
Věř, že k tomu má dost důvodů. Ale nejsem tady od toho, abych je obhajovala. Snažím se mu pomoci sehnat spolehlivou asistentku co nejdříve, jako zástup za současnou, která ukončila MD a nastoupila do práce. Z toho take vycházím, jelikož se u něj za dobu jeho indispozice stridaly právě maminky na MD a studentky. Záleží samozřejmě na každém, jaké má možnosti hlídání. Je to individuální jako každá práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fleurcherie píše:
Věř, že k tomu má dost důvodů. Ale nejsem tady od toho, abych je obhajovala. Snažím se mu pomoci sehnat spolehlivou asistentku co nejdříve, jako zástup za současnou, která ukončila MD a nastoupila do práce. Z toho take vycházím, jelikož se u něj za dobu jeho indispozice stridaly právě maminky na MD a studentky. Záleží samozřejmě na každém, jaké má možnosti hlídání. Je to individuální jako každá práce
Ano, je to individuální, ale nedoporučuj ji jako skvělou práci pro mámy na MD, když z hlediska vhodnosti patří spíše mezi velmi nevhodné (nemožnost pracovat s dítětem, nemožnost přehodit si směny/uspořádat jinak harmonogram, fyzicky vyčerpávající i pro muže, natož pro běžnou mámu od dítěte, práce každý druhý víkend, kdy si taková průměrná máma chce užít toho, že je její chlap více doma a obstará dítě, aby si mohla oddechnout). Tím spíše, když ji dohazuješ jako práci načerno.
Důvod, proč kamarád musí hledat stále nové a nové asistentky, je ten, že to dělá takhle pokoutně. Tohle si opravdu málokdo solidní vezme na triko bez zaštiťující organizace v zádech, navíc v rozsahu, kdy by měla dotyčná už sakra prů.er, kdyby se tento její zdroj příjmů provalil. Tu práci jsem dělala a právě proto, že jsem byla (a jsem, vzdělání mi zůstalo) profesionál, bych do takové nabídky nikdy nešla.
Pokud má kamarád špatnou zkušenost s jednou službou, ať zkusí hledat přes jinou. V takovém rozsahu se mu bude hledat dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit