Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo má zkušenost s touto nemocí?.. Byla mi diagnostikovaná na základě negativního gynekologického vyšetření, kultivace i sedimentu moči a vyšetření na urologii. Měla jsem časté opakované záněty močového měchýře a po posledním zánětu mi zůstalo pálení při močení, i když testy jsou negativní na vše… Už si nevím rady a jsem z toho vysloveně zoufalá.. Doktor říkal, že to může být způsobeno i tím, že tkáň po častých prodělaných zánětech je zjizvená tudíž ty jizvičky se nehojí a štípou vlivem soli v moči atd.. Má s tím některá zkušenost? jak se vám to podařilo vyléčit?? Mám předepsaný Uro - vaxom na čtvrt roku a po měsíci mám jít na kontrolu, ale představa, že další měsíc to bude takhle stejný už je neúnosná.. Děkuji za každou radu..
A všechny bylinky, brusinky a podobně jsi vyzkoušela? to nefunguje? A psychicky jsi v pohodě? Je to někdy ze stresu a vyčerpání.
@amylon brusinky přes kanadský, lichořeřišnici, uroval, manosy, všechno možný co existuje… no právě, že nejsem, ale to už delší dobu.. a hlavně neumim vypnout..
Nojo, někdy fakt pomůžou až léky ovlivňující psychiku…ale to asi nechceš…Chtělo by to fakt to vypnutí, uvolnění…jenže to se snadno řekne, ale hůř udělá
Mocak podle psychosomatiky odrazi aktualni emoce.
Dej se dohromady psychicky ![]()
No psychicky to je složitější.. problémy v rodině, babička ve špatném stavu atd.. do toho si dálkově dodělávám VŠ, náročný a bohužel ani jedno z toho neovlivním.. Leda, že bych se vykašlala na rodinu nebo na svoji školu a to bohužel ani jedno nejde..