Uretrární syndrom

7.11.16 21:18

Uretrární syndrom

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo má zkušenost s touto nemocí?.. Byla mi diagnostikovaná na základě negativního gynekologického vyšetření, kultivace i sedimentu moči a vyšetření na urologii. Měla jsem časté opakované záněty močového měchýře a po posledním zánětu mi zůstalo pálení při močení, i když testy jsou negativní na vše… Už si nevím rady a jsem z toho vysloveně zoufalá.. Doktor říkal, že to může být způsobeno i tím, že tkáň po častých prodělaných zánětech je zjizvená tudíž ty jizvičky se nehojí a štípou vlivem soli v moči atd.. Má s tím některá zkušenost? jak se vám to podařilo vyléčit?? Mám předepsaný Uro - vaxom na čtvrt roku a po měsíci mám jít na kontrolu, ale představa, že další měsíc to bude takhle stejný už je neúnosná.. Děkuji za každou radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
390
7.11.16 21:57

A všechny bylinky, brusinky a podobně jsi vyzkoušela? to nefunguje? A psychicky jsi v pohodě? Je to někdy ze stresu a vyčerpání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.16 22:18

@amylon brusinky přes kanadský, lichořeřišnici, uroval, manosy, všechno možný co existuje… no právě, že nejsem, ale to už delší dobu.. a hlavně neumim vypnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
7.11.16 22:36

Nojo, někdy fakt pomůžou až léky ovlivňující psychiku…ale to asi nechceš…Chtělo by to fakt to vypnutí, uvolnění…jenže to se snadno řekne, ale hůř udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.11.16 22:36

Mocak podle psychosomatiky odrazi aktualni emoce.

Dej se dohromady psychicky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.16 22:39

No psychicky to je složitější.. problémy v rodině, babička ve špatném stavu atd.. do toho si dálkově dodělávám VŠ, náročný a bohužel ani jedno z toho neovlivním.. Leda, že bych se vykašlala na rodinu nebo na svoji školu a to bohužel ani jedno nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí