Urologie - dětská nemocnice Brno-Černá Pole

20807
9.3.14 10:32

Urologie - dětská nemocnice Brno-Černá Pole

Ahoj holky :mavam:

za měsíc a kousek nás čeká pobyt v Dětské nemocnici v Brně - Černých Polích na Urologickém oddělení.
Chtěla bych Vás poprosit, která máte s pobytem v této nemocnici a na tomto oddělení nějakou zkušenost, podělte se o ně se mnou.
Já zatím slyšela samé hororové story - jako, že tam nechtějí nechávat maminy u dětí, že se musí chodit spát někam na ubytovnu, že se musí chodit na jídlo někam na druhý konec areálu atd.
Malému bude v době hospitalizace necelých 8 měsíců, takže NEEXISTUJE, abych ho tam nechala ani chvilku samotného.
Jsem z toho docela na nervy… mám i tak strach z operace u tak malého mimča a teď ještě tyhle ty obavy.
Snad se tu někdo najde s čerstvými zážitky z této nemocnice a tohoto oddělení a možná i trochu rozptýlí moje obavy :think:
Děkuju moc předem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1522
9.3.14 10:59

@Mína13 ahoj,ja lezela v lednu na koznim sice, ale podminky jsou stejne. s ditetem do dvou let mas narok byt po cely pobyt hospitalizovana. pokud jeste kojis, mas narok na postel, pokud nekojis, dostanes pouze pristylku, ktera se kazde rano pred vizitou musi odvezt do jedne mistnosti a vecer si ji privezes zase.neni to nic hrozneho.ja sice mela postel, ale ta vrzala, tak bych klidne uvitala tu pristylku, rekla bych, ze byla lepsi.na jidlo mas narok zdarma, protoze budes mit indikovany pobyt. jidlo si plati pouze ten, kdo chce byt v nemocnici s ditetem nad dva roky starsi. a to si hradi i ten pobyt. chodi se na druhy konec arealu, to je pravda, ale na druhou stranu aspon na koznim byly super sestry a nikdy nebyl problem s hlidanim male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.3.14 11:28

@gabka1988

díky moc za odpověď :hug: :hug: :hug:
přistýlka mi vůbec nevadí (nekojím)… hlavně, když tam budu moct být s malým.
Když jsme se byli objednat (před 3 měsíci) tak nám primář právě říkal to s tím, že když nebude místo, tak budu muset na ubytovnu. A to mě vyděsilo. To bych nešla, kdybych si tam měla k postýlce přistavit židli a sedět u něj celou noc.

ještě prosím dotaz - po kolika jsou pokoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
9.3.14 11:38

@Mína13 no na koznim to vychazelo na dve deti a dve maminky na pokoji.ale nevim jak je to na urologii.jooo a pocitej s tim, ze nebude si kde dat veci, nejsou tam zadne skrine, jen nocni stolky a maximalne si to muzes dat pod postel nebo do toho stolku.asi chteji usetrit prostor na to, aby tam mohly byt i maminky s miminkama. a detem vetsinou donesou veci rodice, kdyz jsou tam sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.3.14 12:33

@gabka1988

díky za upozornění :hug:
my nejsme přímo z Brna, takže si musím vzít skoro všechny věci s sebou.
A jak je to třeba s oblečením pro mimčo? Můžeme mít svoje pyžamka a ostatní věci?
A co ostatní? Jednorázové plíny, látkové plíny, osušky atd.
A co UM? Mám si vzít svoje? Je to tam kde připravit? A co skleničky na UM?
A jídlo? Mám mu vzít ovocné a maso-zeleninové skleničky s sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
9.3.14 14:27

@Mína13 ahoj my byli na urologii v lednu, pokoj jsme meli pro sebe, moznost obedu byla, sestricky byly ochotne pohlidat, ale ja to nevyuzila. Byli jsme tam s operaci dohromady jen tri dny a z jidel, ktery syn dostaval jsme se v klidu najedli oba, plus jsem si vzala neco z domu, nechtela jsem ho proste opustit kvuli jidelnovymu obedu ;) jinak na oddeleni je hernicka, sestry jsou moc prijemny a vsude je tam napsany, ze mas pravo byt u ditete, ve smyslu zidle u luzka, kdyby precijen nebylo misto, ale pocitam, ze pokud je to planovany zakrok tak to bude v poho a pokoj dostanes. Pro malyho vem obleceni urcite svoje i rucnik, zaridi ti tam jenom to jidlo a k piti byl caj, takze i to jsem brala vlastni radsi, jinak um se da nahlasit a dostanete. Ja mela sebou vse pro jistotu, byla tam mikrovlnka, takze jsem v noci um pripravila sama. Na pokoji jsme meli i lednicku a tu skrin, urologie je asi vic namakany oddeleni :-)
Drzim palce at vse dopadne dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
9.3.14 17:58

@Kaculatko

moc ti děkuju za odpověď… jsi zlatá :hug: :hug: :hug:
doufám, že tvoje zlatíčko už je v pořádku :hug:
taky nemám v plánu se od malého vzdalovat a už vůbec ne kvůli jídlu. Vezmu si něco z domu a zbytek mi přinesou návštěvy a hotovo… aspoň něco zhubnu ;)
UM si teda raději vezmu z domu, kdyby neměli náš Sunar.
Moc mě potěšilo, že jsou tam příjemné sestřičky… tak snad to bude v pohodě a nějak to přežijeme.
Ach jooo, už abychom to měli za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.14 12:57

Dobry den, tak ja do detske nem. v Brne bych sve deti nikdy nedala, v dnesni dobe nam zatrhli zustat s malym prckem pres noc.. nechapu!!! Doporuci Vam ubytovnu, kde chytnete s nejvetsi pravdepodobnosti vsi, jako si od tam dotahla moje znama :!Kdyz jsem se zminila pred jednou starsi sestrou, jeste byla arogantni :zed: Vybrali jsme si svitavskou nemocnici a maximalni spokojenost na detskem odd. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.15 09:20

Ahoj obnovuji, jdeme na urologii 18/8 syn nemá sestouplé varlátko a e nenahmatatelné, vypadá to na to, že mu zaniká, takže budou nějak čistit, nemám zdání o postupu. Prosím o vaše zkušenosti jak co probíhalo a jak je to tam ted s přespáváním maminek u dítěte. Malý má 19měsíců, také se mi nechce opouštět na noc mé dítě…Děkuji moc za reakce :srdce: :kytka:,mám stéto operace strach…

• Citovat
  • Upravit
66
25.2.18 22:52

obnova diskuse

Ahoj, taky máme plánovanou operaci skrz varlátko. Zajímalo by mě, jak dlouho jste byli hospitalizovaní? A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.12.22 13:41

Pobyt se synem na urologii

Zdravím, zkouším jestli se někdo ozve. V lednu jde syn na tři dny do nemocnice na urologii (operace) nemá sestouplé varlátko (spíš se mi nějak ztratilo, protože v 5ti letech ho ještě měl). Chci se zeptat máte některá zkušenost, že Vás tam nechali s dítětem přes noc? Syn má 7 let, a nabídli mne na ambulanci v listopadu ubytovnu, ale vím, že mám právo tam s ním být obě noci (i na židli). Nemáte někdo zkušenost z poslední doby? Opravdu moc děkuji za odpovědi. Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty