Ušetřili jste online nakupováním? – Košík, Rohlík
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Na Rohlíku se mi líbí, ze nabízí i veci z jiných eshopu, např. Dobroty s příběhem, dřív jsem tam objednávala nakladany hermelín, ale připlatila jsem si za poštovné a ještě to vozili jen některé dny v týdnu. Takhle přihodim do košíku u Rohlíku a mám to hned a bez poštovného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi bude záležet na tom, jaké zboží si vybereš. Neušetřím, protože si na Rohlíku vybírám zboží, které jinde neseženu. Některé produkty pod jejich privátní značkou jsou levné a zároveň dělané u běžných výrobců. Třeba bílé Miil jogurty dělá Hollandia. Jenže já na Rohlíku sáhnu raději po Rodopi, anebo Galaosu.
Skyr z Lidlu dělá zase Bohušovická mlékárna a má naprosto identické složení jako originál.
Běžně chodíme do velkého Alberta, asi nejvíc. Výjimečně do Lidlu. Pak do různých specializovaných obchůdků, které máme rádi. Je jich hodně.
Premium si většinu času platíme. Do dvanácti let lze využít Rohlíček klub.
Občas jsme nakupovali na Košíku, Tesco online. Do Tesca jdu párkrát do roka. Dalo by se to napočítat na prstech jedné ruky. Totéž Penny Market. Bývalo to třeba z toho důvodu, že dcera preferovala konkrétní produkt od konkrétní značky a alternativy, třeba i kvalitnější, nebrala. Když se mi vrátila z hospitalizace, kde byla velmi špatná strava, jedla hodně hnusíků právě z Penny. Většina nemocnic má oproti tomu luxus.
Rohlík a Albert využíváme nejvíce a přibližně stejně, ale nekupujeme stejný sortiment.
- Citovat
- Upravit
Kdyz jsem s online nakupovanim zacinala, tak me to naucilo si poradne promyslet, co opravdu potrebuju, sledovat ceny a planovat jidla dopredu. Tudiz jsem dost usetrila. Ted objednavam min, ale porad se drzim te kazne, kterou jsem se naucila online a malokdy koupim neco impulzivne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quanavera píše: Více
Mi u online nákupu nejvíc vadí, že si nemůžu zeleninu, ovoce, maso vybrat sama…
Takže online nákupy na suché potraviny nebo drogerii..
Vadí mi taky, že člověk si něco objedná a např Tesco má buď náhradu, která mi nevyhovuje, nebo omezení množství.
Takže zůstávám u klasického nakupování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Menton píše: Více
Nakupuji taky z Tesca, vše kromě ovoce, zeleniny, masa a náhrady si prostě zrušíš v nastavení.
Už se mi dlouho nestalo, že by neco nebylo. Nakupuji hlavně podle akcí hodně do zásoby, pořád se to točí, od 1500 doprava zdarma
U čeho jsi měla omezené množství?
- Citovat
- Upravit
Kupuju na rohlíku hlavně vegan potraviny, takže ano, ušetřím minimálně za benzín a čas, který bych strávila objížděním supermarketů. Plus na rohlíku běžně nakoupím, co potřebuju a většinou nekupuju navíc. Plus děti si tam nevybírají sladkosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Finance asi ne, ale čas určitě. Nakupujeme 1× týdně velký nákup pro 5 - 8 lidi, záleží kdo přijede z dětí. A občas když není čas a chuť běžet pro něco v týdnu. Na osobo nakup jezdíme jen když se nám chce
Občas jdu do Lidlu na čumendo, mam ho u práce a chodím tam ráda.
- Citovat
- Upravit
Tesco ma stejne ceny, jako v obchode. A dovoz zdarma nad 1500 kc, coz je vzdycky a kdyby nebylo, tak se koupi akcni cukr do zásoby nebo tak neco.
Ale jestli se tim usetri, snad ta nafta, ale cas ani penize ne. Krom toho se clovek obcas chytne na spek, tzn miniaturni verze beznych potravin, kdyz si neohlica cenu a nenapadne ho, ze by se pomazankove maslo mohlo delat v barbie variante pri presnem zachovani pomeru velikosti, podle me vyslovene pro eshop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
je to nove, ale spis mi to prijde jako chyba programu. Zadas jakekoli mnozstvi a napise ti to, ze jsi dosahla maximalniho poctu. Ale upravit to jde. A taky je max 200 polozek nakupu, do toho se pocita kazdy rohlik zvlast, uz jsem na zen strop narazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo v Tescu na sezreni pomaha pouzivat oblibene, tam mas veci z minulych nakupu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda určitě ušetřím. Průběžně si píšu, co dochází, pak si doplním seznam o plánované vaření a podle toho nakupuji. V podstatě vybírám jen ze seznamu oblíbených položek. Neberu žádné blbůstky a pochutiny navíc, které člověk při průchodu obchodem vždy nabere. No a o úspoře času a nervů ani nemluvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ušetřím, primárně využívám jen nákupy za nižší cenu. Za měsíc výběru ty 4 nákupy a nic navíc tam nehážu. Beru tam jen to, co se mi vyplatí. Tzn něco ze zachraň, něco z privátních značek, něco co jinde neseženu a tím končím. Nevidím důvod kupovat tam něco navíc.
Dneska mi přišlo mléko 3,8%, tyčinky pro dítě (10kc kus, což jinde neseženu), banány za ok cenu, kuřecí stehna, jejich svíčková protože muž měl chut vzít si to do práce a smetana na vaření. Žádné přehánění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neušetrim, kazdej tyden projizdim, co je v akci. Takze kdyz se mi neco libi, tak hodim i navic. Pak veci, co nakupuju pravidelne a rada si davam novinky a projizdim. Aktualne mam v kosiku zmrzlinu pro psy. ![]()
Ale do kramu chodim uz jen pro drobnosti, nemam na to nervy. Nejvic me stve, ze nejedou moc kasy a ja si pak musim celej nakup delat sama. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Margery píše: Více
Co třeba? Velmi výjimečně si beru kimchi od Beavia, hummus I ♡ hummus, pravidelně pouze Lunter tofu a pomazánky.
- Citovat
- Upravit
@krecik.dzungarsky píše: Více
Od jogurtů přes vegan sýry po pomazánky. I jiné typicky neveganské, biosaury, grissini atp…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit