Ušetřili jste online nakupováním? – Košík, Rohlík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1151
30.7.25 14:54

Ušetřili jste tím?

Dá se ušetřit tím že Vám dovezou jídlo až domů? My když nakupujeme sami tak to vyjde draho, protože dáme do košíku i dost jiných věcí než máme napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2250
30.7.25 14:57

Nemam zkusenost, ale tez me zajima!
Taky koupim i co nemam napsane, a manzel jeste vic 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
30.7.25 15:06

Já tím rozhodně neušetřím, spíš naopak, protože Košík i Rohlík mají některý sortiment širší než v běžných marketech, takže spíš utratím za drahé dobroty navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.7.25 15:07
@quanavera píše: Více

Přes rok využívám jedině nákupy online. Tak 2×/3× měsíčně větší nákup okolo 1500,– a do obchodu zavítám výjimečně, tak jednou měsíčně 😄 ale podotýkám, že žiju sama!!
Určitě se tím ušetřit nedá. Už jen proto, že tyhle online obchody mívají dražší ceny.. Mám oblíbený jeden obchod a musím říct, že kvalita jakou posílají se nedá srovnávat s kvalitou v obchodě. To samé datum spotřeby. Prostě super :palec: ale jak říkám, ceny jsou někdy vyšší..
A věřte, že do nákupního online košíku toho hodíte mnohem více, když víte, že se s tím nemusíte tahat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.7.25 15:27

My ušetříme. Jsou vyšší ceny, ale my nenakupujeme, co nevidíme. V obchodě vidím a chci, online nevidím a nenapadne mě hledat, tak jdu jen po věcech, co mám na seznamu. Plus my máme obchod 25 km, takže připočítat cestu a čas a je lepší online.

• Citovat
  • Upravit
313
30.7.25 15:40

Já teda při online neušetřím. Když objednávám na Rohlíku, tak tam naopak nahážu ještě další věci, než kvůli kterým nákup dělám :roll:. Říkám si, no když už objednávám, tak vezmu ještě to a to.. A ceny jsou tam o něco vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
30.7.25 15:46

Ahoj,

já jsem celý červen z pracovního vytížení využívala Košík a byla jsem mile překvapená a spokojená. Ušetřili jsme, to je pravda. Ale vadila mi pak ta omezenost sortimentu a najela jsem zase na svoji rutinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
30.7.25 16:00

Ano, ušetřím. Čas, ktery bych jinak návštěvám obchodu musela věnovat a mé nervy, ktere by značně utrpely v nevyžádané interakci s nekterymi lidmi (nechces se dostat mezi akční zboží a holubi letku).
Vše naklikam z gauče. K nezaplacení.
Plus sortiment, ktery supermarkety vetsinou v takovém rozsahu nemají (farmářské a bio potraviny).

• Citovat
  • Upravit
384
30.7.25 16:14

Od doby, co objednávám cca 1× týdně rohlík, se nám výdaje za jídlo zvýšily o cca 15 %. Jenže ušetřila jsem spoustu času strávených fyzicky v obchodě, už několikrát mě zachránil Rohlík, když jsem byla nemocná (léky i hotové jídlo), nemluvím o návratu z dovolené nebo státních svátcích, kdy jsou kamenné obchody zavřené. Takže pro nás to má spíš jiné než finanční benefity. Platím si premium a už bych neměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68816
30.7.25 16:15

Ano. Kupuju hodně privátní značky, často levnější než v Lidlu, kam jinak chodím. A nekupuji blbiny kolem. A ten ušetřený čas a energie jsou k nezaplacení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
30.7.25 16:54

vy jste teda trumpety.. to se jako nedokážete ovládat?

prostě udělám si seznam zboží které potřebuji. Zbytek nekupují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
30.7.25 16:56

Řekla bych cenově tak na stejno. Zas o tolik dražší mi to na rohlíku nepřijde a i tam jsou různé slevové akce. Ale je nutno říct, že my nikdy neobjížděli různé supermarkety za slevami. Ani jsme nesledovali slevové letáky. Takže kdo má tyto návyky rohlík a košík se mu pochopitelně nevyplatí.
Pro nás je hlavní benefit úspora času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
30.7.25 17:20

Peníze neušetřím vůbec mají to dražší než v obchodě většinu věci o dost. Ale čas a nervy ti to jednoznačně ušetří je tam velký výběr věci co jinde nekoupíš. A hlavně vždycky ovo, zel, maso prvotřídní kvalita.
Ja tam kupuju všechno až na ty věci co jsou tam vážně drahé jako olej, cukr a tak to se vyplatí jednou za měsíc zajít do krámu když je sleva a koupit balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11113
30.7.25 17:52

Rohlikova privátní značka má levnější sortiment, nakupuji tam často. Už mám vychytané, co mají extrémně drahé, a to tam nekupuji. Výjimečně maso. Ale od te doby, co k nam jezdi, nejsem tak v křeči, že jsem něco zapomněla. Bydlíme na vsi, obchod tu není.

Ale neušetřím peníze, pouze čas. ;) A ten je pro me momentálně cennější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11113
30.7.25 17:56
@trojskahelena píše: Více

Přesně tak, člověk objedná z dovolené, po příjezdu je nákup doma. Též si platím premium. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat