Usínáček

1304
6.12.10 14:44

usínáček

Ahojky holky :mavam:
snad mi pomůžete. Sháním pro našeho čertíka usínáčka je to modrý krokodýl, hraje uklidňující hudbu a jemě svítí. Máme medvídka ale ten hraje jen několik sekunk, tak to se fakt naběhám :zed: Kdyby někdo věděl kde ho sehnat, tak písněte a může být i použitý. Děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
6.12.10 14:57

My máme tohohle, ale není to krokodýl :think: Hraje krásně klasiku a hodně dlouho:
 http://uzabicky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
6.12.10 15:09

jj, veliká chvála (koupili jsme ho i synovcovi a přemýšlím o něm i pro toho našeho budoucího dráčka. Takže Dina doporučuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
6.12.10 15:11

Jééé děkuju přesně to sháním. Na internetu psali, že už to nemá být v prodeji na žádném inernetovém obchodě :cry: Ale děkuju přesně u toho spinkal maličkej u bráchy :palec: Večer ho obědnávám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
6.12.10 15:12

Nemyslis modreho morskeho konika,prodava se treba v Pompo. Hraje tlumenou hudbu, ktera je prijemna.

EDIT - ted koukam,ze uz du s krizkem po funuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
6.12.10 15:15

Právě, že jsme ho v žádném kameném obchodě nesehnali :cry:, poradili nám internet ale tam jsem nepochodila… Tak jsem se obrátila sem, tady všichni dokážou poradit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.12.10 15:17
weendulka píše:
Jééé děkuju přesně to sháním. Na internetu psali, že už to nemá být v prodeji na žádném inernetovém obchodě :cry: Ale děkuju přesně u toho spinkal maličkej u bráchy :palec: Večer ho obědnávám :dance:

No pozor na to, vypadá to, že je opravdu většinou vyprodaný, tak si radši dopředu zjisti, že ho mají. Určitě je vyprodaný i v tom odkazu, co jsem poslala na začátku.
Mrkni na mimibazar, tak jsem ho viděla. A na aukru je ve dvou aukcích: http://aukro.cz/…g.php/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
6.12.10 15:42
jenny.fields píše:
My máme tohohle, ale není to krokodýl :think: Hraje krásně klasiku a hodně dlouho:
http://uzabicky.mimishop.cz/detail.php?…

Já mám taky pro dcerku koupenýho tohohle, ale hraje jen pár vteřin, proč to? Kupovala jsem ho jako nový na aukru… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.12.10 15:56

Katy, a není tam někde vzadu taková plastová pojistka, jako že by byl puštěný na DEMO? Přecijen když si to lidi v oibchodě zkouší, tak by bylo docela hloupé aby jim tam hrál celých 10 minut. Už si nepamatuju jestli jsme tam nějakou měli či ne, máme toho koníka 2× :think: Ale u pejska FP to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
6.12.10 18:49

weendulko o vikendu sem ho videla v prazskem Pompo, ale uz nevim kterem. Tak se mrkni,kde mate nejblizsi a zkus je kontaktovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
6.12.10 21:40

Díky za rady, byla tam zezadu taková páska, kvůli které to hrálo jen chvilinku… ted už to hraje dlouho, mám velkou radost :-) a z toho aukra mi vyšel i s poštovným levněji než z obchodu, min o 100kč… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
7.12.10 09:02

ginche: Jsme z Brna ale děkuju za radu zkusím se podívat tady v Pompu, uvidíme jak dopadnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
20.2.14 12:24

Usínáček C&A

Ahoj, synovi se rozpadá jeho oblíbený usínaček. Zkoušeli jsme nahradit novějšími modely, co jsou prakticky stejné, ale nezabralo. Nemáte doma někdo tuhle myšku s proužkem na bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
20.2.14 13:23

Ahoj taky shanim usinacka z C&A. Je to modry medvidek s prouzky. Syn bez nej neda ani ranu a uz je docela seprany. Byl kupovany pred 3,5 lety. Kdyby jste nekdo vedel kde bych ho mohla sehnat dejte mi prosim vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí