A JE TO TU....OBAVY A RADOST

1598
4.12.10 11:04

A JE TO TU....OBAVY A RADOST

ženy moje!!!tak jsem v tom :) netrvalo to ani 2 měsíce a dnes ráno těhot.test ukázal dvě čárečky, já i přítel sme štastni ale i vystrašeni.Snad to bude vše ok .
UVÍTÁM JAKÉKOLIV RADY PRO BUDOUCÍ MLADOU MAMINKU :-) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1707
4.12.10 11:13

Moc gratuluju!uzivej si tehu jak jen to jde,protoze to strasne rychle utika… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
4.12.10 11:39

Velká gratulace :kytka: Ať máš pohodové těhu a mimísek ať krásně roste! Dávej na sebe pozor!!Hlavně teď v zimě…pozor na pády venku,a tak! :wink: Užívej si to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
4.12.10 11:48

Děkuju moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.12.10 12:03

Rady? Pročti emimi a budeš nadupaná informacema :-D . Hlavně se ale řiď svým citem a rozumem, nestresuj a opatruj se! Jo a užívej si to, straaaašně to utíká!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.12.10 12:05

take gratulace… uzivej si to, mas 9mesicu prazdnin :-) A opatruj se, ted v ty zime kdyz jsou ty kalamity radeji ani nikam nechod, i blba chripka ti to muze zkomplikovat…
A prislo ti to tak brzo, to my se snazili s pritelem pul roku nez se nam to povedlo, a to jsem uz mela ty stavy, ze jsem brecela pokazde kdyz jsem to dostala… ale ted uz jsem v skoro 16tt a jsem stastna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.12.10 12:18

Taky velká gratulace :kytka: hlavně se opatruj a užívej si to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
4.12.10 12:25

taky velká gratulace :potlesk: :kytka: jen s tím pročítáním emimina tu bych byla opatrnější zakaž si číst smutné deníčky atd.nebo se strachy toho porodu nedožiješ :) přeju krásné a pohodové těhu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.12.10 12:27

Já také moc gratuluju!! :hug: Je to nádherné,ale jak říkají holky,strašně rychle to utíká a až budeš mít miminko,tak ten čas bude utíkat ještě rychleji,tak si těhotenství a rostoucí bříško hezky užívej a ničím se nestresuj
2měsíce snažení to je super,my se snažili 9měsíců a přišlo mi to jako věčnost a teď se mi zdá,že těch 9měsíců snažení uteklo šíleně rychle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
4.12.10 12:31

DĚKUJU VŠEM ZA GRATULACE A VZKAZY, DRŽÍTE MNE NAD VODOU :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.10 12:31

Jj přesně - užívej si těhotenství - to je poslední volníčko co budeš mít..pak už je to jen mazéééc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
4.12.10 12:33
ewkepartlova píše:
DĚKUJU VŠEM ZA GRATULACE A VZKAZY, DRŽÍTE MNE NAD VODOU :-*

Nemas zac, my se tu tak nejak vsichni podporujeme a drzime… :pankac: ze ano holky?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
4.12.10 12:38

Gratuluji :palec: :palec: :kytka: ,hlavně buď na sebe opatrná,hlaď bříško,povídej se s ním ať ví,že se na něj těšíte.Krásná doba snažení-o tom se mi mohlo jen zdát......Ale taky se zadařilo :palec:

• Citovat
  • Upravit
283
4.12.10 19:44

Ahoj, taky gratuluji! Když jsem na těhu testu viděla já dvě čárky, řekla jsem si, a jéje, zvládnem to, co teď? A to jsme mimi plánovali a chtěli, ale zaskočilo mě to, taky se nám to povedlo na podruhé. Hrozně rychle to těhotenství uteklo, tak si to užívej, je to krásný období. A pak si užívej každičkého dne s miminkem, to utíká ještě rychleji, má dcerka už má 5 měsíců a já si s ní užívám každý den, je to krásný! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.10 20:13

Jéééé moc gratuluji jsi určitě moc šťastná buď na sebe moc opatrná a užívej si to. Spinkej a papej. :kytka: :potlesk: :huban: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí