Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ženy moje!!!tak jsem v tom
netrvalo to ani 2 měsíce a dnes ráno těhot.test ukázal dvě čárečky, já i přítel sme štastni ale i vystrašeni.Snad to bude vše ok .
UVÍTÁM JAKÉKOLIV RADY PRO BUDOUCÍ MLADOU MAMINKU
![]()
Moc gratuluju!uzivej si tehu jak jen to jde,protoze to strasne rychle utika… ![]()
Velká gratulace
Ať máš pohodové těhu a mimísek ať krásně roste! Dávej na sebe pozor!!Hlavně teď v zimě…pozor na pády venku,a tak!
Užívej si to ![]()
Rady? Pročti emimi a budeš nadupaná informacema
. Hlavně se ale řiď svým citem a rozumem, nestresuj a opatruj se! Jo a užívej si to, straaaašně to utíká!!! ![]()
take gratulace… uzivej si to, mas 9mesicu prazdnin
A opatruj se, ted v ty zime kdyz jsou ty kalamity radeji ani nikam nechod, i blba chripka ti to muze zkomplikovat…
A prislo ti to tak brzo, to my se snazili s pritelem pul roku nez se nam to povedlo, a to jsem uz mela ty stavy, ze jsem brecela pokazde kdyz jsem to dostala… ale ted uz jsem v skoro 16tt a jsem stastna ![]()
taky velká gratulace
jen s tím pročítáním emimina tu bych byla opatrnější zakaž si číst smutné deníčky atd.nebo se strachy toho porodu nedožiješ
přeju krásné a pohodové těhu ![]()
Já také moc gratuluju!!
Je to nádherné,ale jak říkají holky,strašně rychle to utíká a až budeš mít miminko,tak ten čas bude utíkat ještě rychleji,tak si těhotenství a rostoucí bříško hezky užívej a ničím se nestresuj
2měsíce snažení to je super,my se snažili 9měsíců a přišlo mi to jako věčnost a teď se mi zdá,že těch 9měsíců snažení uteklo šíleně rychle..
Jj přesně - užívej si těhotenství - to je poslední volníčko co budeš mít..pak už je to jen mazéééc ![]()
ewkepartlova píše:
DĚKUJU VŠEM ZA GRATULACE A VZKAZY, DRŽÍTE MNE NAD VODOU
Nemas zac, my se tu tak nejak vsichni podporujeme a drzime…
ze ano holky?? ![]()
Gratuluji
,hlavně buď na sebe opatrná,hlaď bříško,povídej se s ním ať ví,že se na něj těšíte.Krásná doba snažení-o tom se mi mohlo jen zdát......Ale taky se zadařilo ![]()
Ahoj, taky gratuluji! Když jsem na těhu testu viděla já dvě čárky, řekla jsem si, a jéje, zvládnem to, co teď? A to jsme mimi plánovali a chtěli, ale zaskočilo mě to, taky se nám to povedlo na podruhé. Hrozně rychle to těhotenství uteklo, tak si to užívej, je to krásný období. A pak si užívej každičkého dne s miminkem, to utíká ještě rychleji, má dcerka už má 5 měsíců a já si s ní užívám každý den, je to krásný!
![]()
Jéééé moc gratuluji jsi určitě moc šťastná buď na sebe moc opatrná a užívej si to. Spinkej a papej.
![]()