Krev při odsávání nudlí

963
3.12.10 21:26

krev při odsávání nudlí

Ahojda maminy,

odsávala jsem své 7-týdenní dceři odsávačkou na vysavač rýmu, předtím vystříkala Sterimarem a při odsávání z levé dírky mi vylítla ven krvavá nudlička - krev byla jasná, čerstvá, až mě to vyděsilo. Nemohla jsem malé něco udělat, je to v pořádku, stalo se to někomu z vás? Jinak odsavačku pouze přikládám k dírce, na radu lékařky ani nezavádím, abych neporanila sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verunnnnka
3.12.10 21:37
luciashek píše:
Ahojda maminy,odsávala jsem své 7-týdenní dceři odsávačkou na vysavač rýmu, předtím vystříkala Sterimarem a při odsávání z levé dírky mi vylítla ven krvavá nudlička - krev byla jasná, čerstvá, až mě to vyděsilo. Nemohla jsem malé něco udělat, je to v pořádku, stalo se to někomu z vás? Jinak odsavačku pouze přikládám k dírce, na radu lékařky ani nezavádím, abych neporanila sliznici.

Ano, něco podobného se nám také stalo. Takový kousek krve v nosním hlenu nemusí znamenat špatné odsávání.. ale také příliš suchý vzduch,samovolné prasknutí jedné z mikro žilek. Tlak odsávačky není tak velký a neměl by zapříčinit prasknutí větších žilek na nosní ..sliznici ale pozornost je na místě. Super na zvlhčení a regeneraci je i u tak malinkých špuntíků Vincentka a to kapátkem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
963
3.12.10 21:38

a když jsem odsála tu krvičku v nudli, mám ji stříknout sterimar i po odsátí do nosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verunnnnka
3.12.10 21:41

Určitě! :-)…Po vysátí bude mít maličká sliznici suchou a možná krápek podrážděnou.

• Citovat
  • Upravit
22026
3.12.10 21:43

Taky se nám to párkrát stalo - doktorka říkala, že zřejmě prasklá žilka nebo stržený stroupek (to u starší, co už si strká prsty do čumáku).

Já bych klidně stříkla trošku znovu, ono to prodezinfikuje. A pokud to jde, možná bych snížila tah vysavače.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
3.12.10 21:48

právě že to mám na nejnižším možném tahu. Ale asi píš bude konec s rýmičkou, protože těch nudliček už moc neltalo, spíš jen troška…Tak dám teď na den pauzu, uvidíme, jestli bude vůbec potřeba něco odsávat. určitě budu stříkat Sterimar bez odsání. Jsem se leknula, jestli jsem jí nemohla nějak ublížit. přeci jen ta odsavačka mě stále trošku děsí a člověk si až říká, jestli jí tím nemůže snad vysát nebo poškodit mozek a když pak vidíte krev, tak je to strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
3.12.10 22:18

Taky se nám to občas stává z pravé dírky, zatím to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
4.12.10 19:06

v pohodě. klárce se to stávalo docela často, kor když rýma trvala dýl… neřešila jsem to nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí