Točeňák – ve 4 měsících se stále přetáčí

408
3.12.10 14:20

Točeňák :)

Ahoj holky! malému budou zítra 4 měsíce. Je to tak týden co se naučil přetáčet -všemi směry ze zad na bříško a obráceně. Od té doby to neustále dělá. Já už nevím, jak ho uhlídat, a když se netočí - strká kolínka pod sebe - posouvá se a hlavpu reje o zem. No je tohleto normální? Má někdo doma také takového aktivku? Co bude propáníčka následovat :))))?. Všechny moc zdravím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rencin
3.12.10 14:24

Ahoj, trochu mi to pripomina moji o pet let mladsi sestru - kdyz ji byl rok, nasla jsem ji sedet na knihovne, do dneska nechapu, jak se tam mohla vysoukat, takze se mas asi na co tesit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20518
3.12.10 14:29

No, a díky těmhle posouvačům tabulek je ta naše lenivka, která v 10 měsících neumí sedět, jen se plazí a odmítá se přetáčet, skoro na pozorování na neurologii! :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.12.10 14:37

Ano ano, známe, náš Mára od 12 týdne válel sudy na obě strany a teď už týden plazoleze (plazí se fofrem za hračkama a občas je na čtyřech a pruží :lol: ) Hlavou ryl, dokud mu nezesílily ruce - to býval pěkný rudonos :andel: Buď v klidu, už jsem pochopila, že každé dítko je unikát. A vítej v klubu těch, co nemůžou dítě ani na chvilku spustit z očí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
3.12.10 14:40

můj syn byl v 5ti měsících v kočárku na kšírách, protože nutně musel vidět, co je pod kočárkem :lol:

• Citovat
  • Upravit
43033
3.12.10 14:45

a ja se tesila, ze bude dalsi diskuse na tema „zdrava strava kojencu“ aneeb „tchyne doporucila podavat miminu tocenak“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.12.10 14:46
Pudloslava píše:
a ja se tesila, ze bude dalsi diskuse na tema „zdrava strava kojencu“ aneeb „tchyne doporucila podavat miminu tocenak“ :-)
:palec: Taky jsem to rozklikla čekajíc co Pudloslava :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43033
3.12.10 14:56
dornicka píše:
Pudloslava píše:
a ja se tesila, ze bude dalsi diskuse na tema „zdrava strava kojencu“ aneeb „tchyne doporucila podavat miminu tocenak“ :-)

no za me rozhodne tocenak od trech mesicu mixovat do mlika :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.12.10 15:00
Pudloslava píše:
dornicka píše:
Pudloslava píše:
no za me rozhodne tocenak od trech mesicu mixovat do mlika :-D :mrgreen:
:mrgreen: Možná ho předtím lehounce do černa orestovat na pánvičce, ať to má šmak! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
3.12.10 15:05

Teda holky :mrgreen: , já mu fakt ,musím říkat točeňák - fakt nechápu co se mu na tom tak líbí. Já osobně polohu na bříšku fakt nesnáším a on se směje jak blázen - div u toho nemluví. Jsme to vyřešili tak, že jsme koupili k Vánocům tu podložku s otáčecím zařízením - nějakou tu otočnou lagunu či co, ale jestli ji k Vánocům dostane a přestane mít chuť se točit, tak si fakt půjdu hodit mašli :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.12.10 15:05
dornicka píše:
Pudloslava píše:
dornicka píše:
Pudloslava píše:
:mrgreen: Možná ho předtím lehounce do černa orestovat na pánvičce, ať to má šmak! :lol:

S ostrým kečupem, přirozeně! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.12.10 15:09

neboj, Marýs se točí furt, čili už 3,5 měsíce a jen tak ho to nepřejde, myslím :-) Lagunu užije :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.12.10 15:10
Emilie píše:
dornicka píše:
Pudloslava píše:
dornicka píše:
Pudloslava píše:
:mrgreen: Možná ho předtím lehounce do černa orestovat na pánvičce, ať to má šmak! :lol:

bo troška Tabasca? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.12.10 15:18

To naše zlatíčko má taky 4 měsíce a točit se to ne. Chvíli si hraje na zádech a jak ho to přestane bavit tak začne pištět. Ale přetáčení na bříško kdepak. To je lenošnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.12.10 15:28
dornicka píše:
Emilie píše:
dornicka píše:
Pudloslava píše:
dornicka píše:
Pudloslava píše:
bo troška Tabasca? :andel:

já ještě přemýšlela o těch chili papričkách z indie, co tu má manžel skoro zamčený, a schovává si je na své výroční chili con carne, a co pálí i skrz ty dveře …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí