Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
lemyk píše:
Teda holky, já mu fakt ,musím říkat točeňák - fakt nechápu co se mu na tom tak líbí. Já osobně polohu na bříšku fakt nesnáším a on se směje jak blázen - div u toho nemluví. Jsme to vyřešili tak, že jsme koupili k Vánocům tu podložku s otáčecím zařízením - nějakou tu otočnou lagunu či co, ale jestli ji k Vánocům dostane a přestane mít chuť se točit, tak si fakt půjdu hodit mašli
![]()
Neboj.Nepřestane
Aktivku máme taky doma!Točí se od té doby,co tvoje
Nejhorší na tom bylo,že vždycky vyházela všechno mlíko
Je to ďábel!
Už jsem koukala,jestli nemá někde na hlavičce ty tři šestky
Teď /6m/ se houpe na čtyřech,vždycky zabere a hupne dopředu,nohy dobrý-ale ruce to nějak nechápou,takže má pořád otlačenou hlavu a čumáček od postýlky,podložky…A jinak točeňák dobrý!!Taky jsem si říkala: „že by nějaká novinka ve stravování?“ ![]()
Anabellka píše:
To naše zlatíčko má taky 4 měsíce a točit se to ne. Chvíli si hraje na zádech a jak ho to přestane bavit tak začne pištět. Ale přetáčení na bříško kdepak. To je lenošnej.
Však on se otočí, až bude chtít, kamarádky malej se přetočil asi týden před šesti měsíci. A té radosti, hlavně hrdý tatínek, který u toho byl (ukazoval hračky, tahal ho do přetočení, až to klaplo:-) )
Emilie píše:dornicka píše:já ještě přemýšlela o těch chili papričkách z indie, co tu má manžel skoro zamčený, a schovává si je na své výroční chili con carne, a co pálí i skrz ty dveře …Emilie píše:bo troška Tabasca?dornicka píše:S ostrým kečupem, přirozeně!Pudloslava píše:dornicka píše:no za me rozhodne tocenak od trech mesicu mixovat do mlikaPudloslava píše:
a ja se tesila, ze bude dalsi diskuse na tema „zdrava strava kojencu“ aneeb „tchyne doporucila podavat miminu tocenak“Taky jsem to rozklikla čekajíc co Pudloslava
![]()
Možná ho předtím lehounce do černa orestovat na pánvičce, ať to má šmak!
![]()
![]()
Tak ale teď už se těším, až dokojím a chilli con carne si dám, páč ho zbožňuju
Ale díky za inspiraci, Pudloslavo, už vím, co dostane Marýs zítra k obědu, když mu dneska lilek s bramborou moc do pusy nelezl ![]()
Mě se zatím miminko točí jen v břiše, ale docela jste mi udělaly chutě… Ještěže máme v lednici vymeteno ![]()
jancab píše:
Mě se zatím miminko točí jen v břiše, ale docela jste mi udělaly chutě… Ještěže máme v lednici vymeteno
Tak ať mimísek pěkně roste a sílí ![]()
dornicka píše:Emilie píše:Tak ale teď už se těším, až dokojím a chilli con carne si dám, páč ho zbožňujudornicka píše:já ještě přemýšlela o těch chili papričkách z indie, co tu má manžel skoro zamčený, a schovává si je na své výroční chili con carne, a co pálí i skrz ty dveře …Emilie píše:bo troška Tabasca?dornicka píše:S ostrým kečupem, přirozeně!Pudloslava píše:dornicka píše:no za me rozhodne tocenak od trech mesicu mixovat do mlikaPudloslava píše:
a ja se tesila, ze bude dalsi diskuse na tema „zdrava strava kojencu“ aneeb „tchyne doporucila podavat miminu tocenak“Taky jsem to rozklikla čekajíc co Pudloslava
![]()
Možná ho předtím lehounce do černa orestovat na pánvičce, ať to má šmak!
![]()
![]()
Ale díky za inspiraci, Pudloslavo, už vím, co dostane Marýs zítra k obědu, když mu dneska lilek s bramborou moc do pusy nelezl
Mně se líbil kdesi nějaký fejeton, kde bylo napsáno, že jakékoli dítě se prostě v něčem hrabe a něco nejí, ale skoro všechny děti sní následující jídlo: kečup s čímkoli
![]()
Jsem zrovinka chtěla zakládat diskuzi o tom, jak nejlépe nechat vykapat lovečák aby byl tvrdý a suchý a koukám, že už mě někdo předběhl..
![]()
Holt uzeniny frčí a jsou IN..
![]()
lemyk píše:
Jsme to vyřešili tak, že jsme koupili k Vánocům tu podložku s otáčecím zařízením - nějakou tu otočnou lagunu či co, ale jestli ji k Vánocům dostane a přestane mít chuť se točit, tak si fakt půjdu hodit mašli![]()
Ten můj gauner měl před týdnem tři měsíce a už se točí přes jeden bok na bříško. Myslím, že na druhou stranu to taky nebude dlouho trvat. Proto by mě zajímalo, o jaké podložce je řeč? Nikdy jsem o tom neslyšela.
Mimochodem, poprvé se mi otočil po návštěvně poradny, kde nám doktor zjistil predilekci k pravé straně a já jsem malého schválně otočila pravým bokem ke zdi, aby se díval doleva do místnosti. A on se schválně hned otočil na bříško, aby se mohl dívat doprava, jak je zvyklý!
Tak už jsem si to vygooglila, pěkná věcička, ale ta cena!!!
Micus - neboj, že bychom tu lagunu kupovali novou
. Bohatě na ten krátký čas co si s ní bude hrát mu stačí použitá - koukni na Mimibazar nebo na Aukro - ještě existuje taková otočná zahrádka (beruška) taky od Lamaze. stejný princip. Už se těším až vyzkoušíme, jak to bude fungovat ![]()