Moje přání

33
3.12.10 09:01

Moje přání

Dobrý den, poslední 3měsíce nemyslím na nic jiného než na to, že bych si hrozně přála miminko. Je mi 21 a s přitelem máme velký věkový rozdíl. Máme spolu krásný vztah, žijeme spolu 2 roky. S přitelem jsme měli vážnou debatu o miminku, ve výsledku mi řekl, že jsem mladá a že máme ještě čas,ale za pár dni později mi řekl že žádný problém s pořizením miminka nema, ale dál nic. Tak nevím jestli to mam vzít do svých rukou a nebo čekat dál než se dál rozhoupe,ale to vím že jen tak nebude.. Já bych miminko moc chtěla a to ne jen z důvodu, že si myslím, že jemu už moc času nezbýva. Finančně by jsme to zvládli bez problému, přítel má vysokou funci ve firmě a já taky už pracuji přeš rok.Před 2 měsíci jsme se nastěhovali do našeho vlastního bytu. Na ulici koukám po každém kočarku co potkám, na internetu vyhlédávám různé články k tomu to tématu. Připadám si jako posedlá, protože není den kdybych na to nemyslela. Sama si myslím, že bych výchovu miminka už zvládla, sama se starám o naší domácnost jako každá starší žena. Chtěla bych slyšet názor některých z vás co si o tom myslite. Mějte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
3.12.10 09:04

Ahoj,
nepochopila jsem,kde je problem,kdyz TY chces,pritel CHCE TAKY,zdravi JSTE,zamestnani perspektivni MATE a sanci na hezky penize TAKY :nevim: :nevim: :nevim: )

Jestli chces pozehnani,tak HO MAS :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
3.12.10 09:06

Ještě jednou si s přítelem sedněte a popovídejte si o tom.
Mimochodem já v 21 taky otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.12.10 09:08
lleennttiillkkaa píše:
Ještě jednou si s přítelem sedněte a popovídejte si o tom.
Mimochodem já v 21 taky otěhotněla.

A ja mela 20,kdyz jsem porodila 1.dceru 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.12.10 09:18

Problem je v tom, to od přítele necítím na 100%, sice řekl, že s miminkem nemá problém, ale neřekl narovinu, že by ho chtěl..On má hodně pracovní vytiženosti a u nás není vhodná chvíle si sednou a v klidu si promluvit, protože on vždycky bude vystresovanej z práce. Pár kámošek mi řeklo, že bych ho do toho měla „hodit“ přímo mu pak řict: Jsem těhotna.. , ale mě to nepřijde moc fér..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.12.10 09:22
Miminko 2 píše:
Problem je v tom, to od přítele necítím na 100%, sice řekl, že s miminkem nemá problém, ale neřekl narovinu, že by ho chtěl..On má hodně pracovní vytiženosti a u nás není vhodná chvíle si sednou a v klidu si promluvit, protože on vždycky bude vystresovanej z práce. Pár kámošek mi řeklo, že bych ho do toho měla „hodit“ přímo mu pak řict: Jsem těhotna.. , ale mě to nepřijde moc fér..

Aha-a o kolik je starsi pritel?? :think:
Urcite bych to na nej nevypalila-jeste jednou bych si aspon OOVERILA,ze JE PRO DETATKO S TEBOU(mmch,uz nejake deti ma?)A pak bych uz smele tehotnela :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.12.10 09:22
Miminko 2 píše:
Problem je v tom, to od přítele necítím na 100%, sice řekl, že s miminkem nemá problém, ale neřekl narovinu, že by ho chtěl..On má hodně pracovní vytiženosti a u nás není vhodná chvíle si sednou a v klidu si promluvit, protože on vždycky bude vystresovanej z práce. Pár kámošek mi řeklo, že bych ho do toho měla „hodit“ přímo mu pak řict: Jsem těhotna.. , ale mě to nepřijde moc fér..

Aha-a o kolik je starsi pritel?? :think:
Urcite bych to na nej nevypalila-jeste jednou bych si aspon OOVERILA,ze JE PRO DETATKO S TEBOU(mmch,uz nejake deti ma?)A pak bych uz smele tehotnela :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.12.10 09:37

No přiteli je 44, vím že to možná vypadá blbě nebo tak nějak,že jsem s nim kvůli penězům, ale tak to vůbec není. Sama když jsem ho poznala, tak jsem si myslela že mu je 35 a po delší známosti mi už věk nepřipadal důležitý. Vlastně moji rodiče si do dnes myslí že mu je 35. Pokusím se s ním o tom ještě promluvit, ale už nevím jak na to jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.12.10 09:38

jinak děti žádný nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.12.10 09:49

Musíš po něm chtít jasné rozhodnutí, řekni mu co cítíš, že se cítíš připravená a chtěj tedy jasné rozhodnutí, ať víš na čem jsi :wink: stačí jeden jasný rozhovor. :huban: budu držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.12.10 09:50

teda to je pálka s tím věkem :lol: a jak dlouho spolu jste? Rozhodně neotěhotni bez domluvy, to by byl podraz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.12.10 09:52
Miminko 2 píše:
No přiteli je 44, vím že to možná vypadá blbě nebo tak nějak,že jsem s nim kvůli penězům, ale tak to vůbec není. Sama když jsem ho poznala, tak jsem si myslela že mu je 35 a po delší známosti mi už věk nepřipadal důležitý. Vlastně moji rodiče si do dnes myslí že mu je 35. Pokusím se s ním o tom ještě promluvit, ale už nevím jak na to jít…

Vek neres,ja kdyz poznala meho soucasneho manzela,mela jsem 29 a on 46…A jsme spolu statsni jako blechy a za 4 roky jsme stihli mit dalsi dve dcerky(k dvema dcerkam z meho predchoziho manzelstvi)

Ver nebo ne-VEK NEHRAJE AZ TAKOVOU ROLI,pokud to vyhovuje vam obema!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
3.12.10 09:56

Můj manžel taky vyloženě nebyl 100% přesvědčený, že prášky nejím věděl, takže už to bylo vlastně na něm, jak se zachová při akci :mrgreen:
Asi si říkal, že na poprvé se to nemůže stát a jsem ve 12.tt, byl zaskočený, ale teď je samozřejmě rád a těší se. Je mi 22, manželovi 32, takže na nic nečekej a jdi do toho, když se na mimi cítíš :dance:
Mě to prostě taky zničehonic přepadlo a nemyslela jsem na nic jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.12.10 09:58
Miminko 2 píše:

Někteří chlapi jsou takoví, že nebudou nadšeně skákat: ano chci dítě, ale když to přijde, tak jsou rádi. Jde o to, jestli cítíš, že je rodinný typ a nebo ne.

Být tebou, tak bych se přítele zeptala, jestli tedy souhlasí s tím, aby si vysadila antikoncepci a přestali jste se chránit. Podle mě to stačí, není nutné z něho lámat 100% nadšení pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.12.10 10:05

Krásně se to čte ta podpora od vás :-) V nejbližší době se s ním vrhnu na rozhovor jen doufám, že dostanu jasnou odpověď a néé že rozhovor skončí bez odpovědi, taky nevím co si počtu když odpověď by zněla ZATÍM NE..přece jenom mám i trochu obavy z jeho věku, aby vše šlo tak jak má atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí