Moje přání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
3.12.10 10:09

Souhlásím s tebou Wiolla, vím že od něj nemůžu čekat, že bude skákat radostí, vím že je takový typ… Já bych si miminko hrozně přála, často si představuju jaká by jsme byla rodinka, jak by jsme se procházeli s kočárkem, někdy si fakt připadám jako blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
3.12.10 10:24

Já jsem taky otěhotněla v 21 a nelituju. Manžel je starší o 8 let, to zas není takový rozdíl. Řekla bych že mimčo bylo tak akorát. Dneska je to už velký kluk.

S chlapem ještě promluv, v době Vánoc se čas určitě najde, ujisti se že souhlasí a pak už je to „na tobě“ . Já bych bez jeho 100% souhlasu mimčo neměla :nevim:

Hodně zdaru a brzy // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
3.12.10 10:43

Miminko 2-já bych mu prostě řekla narovinu:toužím po dítěti,je to pro mě důležité,chci znát tvoji jasnou odpovědˇ. :wink: Já měla taky staršího přítele.O dost..Z minul.vztahu jsem měla dceru,on děti žádné.Chtěli jsme dítě,bohužel jeho spermiogram vyšel špatně.Nepodařilo se mi otěh.ani po umělém oplod./přesněji metodou ICSI/.Když mám mluvit za sebe -neodkládala bych to..Třeba se vám to nepovede hned :wink: Ještě-můj býv.přítel byl starší o 25 let.Můj současný muž je starší o5 let,je mu 40 ,máme spolu prcka a děsně si to užívá :lol: Tak přeju hodně štěstí při vašem společném plánování a rozhodování :palec: A napiš,jak to dopadlo…jsem zvědavá :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.12.10 10:57

Dobry den, dekuju moc za vlastni zkusenosti :-) Rozhovor necham az na vanocni klid a nebo mozna padne dobra prilezitost uz driv :-) kazdopadne dam vedet, doufam ze kladne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.12.10 11:07

jen bacha, pokud pracujes teprve rok, tak aby ti vysly dny na materskou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.12.10 11:16

Ahoj tak u nás je to zas naopak chlap už mi včera řekl že by chtěl další dítě(HOLČIČKU)máme už dva kluky,pro mě ted dost náročné.Odpověděla jsem mu že mi rovnou muže rezervovat místo v blázinci :mrgreen: Ale k tvé otázce myslím že podlehne jen to chce si o tom pořádně promluvit,držím palečky at ti to dobře dopadne a brzy napíšeš jak si dopadla :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.12.10 11:20

Tak to moc blahopreju k stastne rodince :palec: a dekuju za podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
3.12.10 11:42

Podle mě to máš v hlavě docela srovnaný a působíš vyrovnaně. Jestli chceš slyšet zda to zvládneš nebo ne to ti tady nikdo neřekne to musíš vědět ty.Já rodila ani ne ve 20 a dnes je klukovi 14 a je na gymplu. Učí se dobře půjde na vejšku. Ikdyž jsem byla mladá myslím že jsem to zvládla v pohodě takže proč ty ne. Jestli ti nic nebrání a opravdu tak moc toužíš po prckovi tak to prober s partnerem a hurá na to. :jazyk: Ted máme ještě 10 měsíčního čerta a v létě chceme ještě zkusit holku . Moc bych si přála holčičku takže tě chápu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.12.10 13:16

Myslím, že bys byla moc skvělá maminka..
Ale co on?? Zvyklý tolik let být svobodný mládenec nebo v nějakém vztahu bez dětí. Pracovně vytížený, vystrasovaný..
Možná se dozvěděl, že chceš miminko..Byl proti..Ale pak se mu to rozleželo, ale né z důvodu, že také miminko chce, ale nechce přijít o tebe. Možná kývnul, že ano, jen kvůli tobě..Tuší, že nebudeš čekat věky a ona moc výmluv nemá - protože je dost starý na to děti mít, peníze máte, bydlení máte..
Moc ti přeju aby to klaplo, ale zvaž i to, jakým bude tatínkem ( časově, povahově..) protože jde i to to miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.12.10 14:11

Samozdrejme tahle varianta me taky napadla, ze si zvykl uz na svoje pohodlicko :-( ale doufam,ze to tak neni..a dopadne to dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
4.12.10 15:46
Miminko 2 píše:
Samozdrejme tahle varianta me taky napadla, ze si zvykl uz na svoje pohodlicko :-( ale doufam,ze to tak neni..a dopadne to dobre

To je risk :wink: Nikdy nebudeš vědět,jaký by byl táta,pokud to nezkusíš.Třeba tě příjemně překvapí :-) Já bych se snažila to „rozlousknout“ co nejdřív.Musela bych na to pořád myslet a nejspíš by mě to trošku užíralo :-? Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.12.10 15:53

To ho neodsuzuju, ze by nebyl dobrej tata. Jen me taky napadla uz ta myslenka, ze je zvyklej na svuj klidek..
Taky ze me to uzira, nekdy az z toho mam depky, jsem smutna..No uvidime snad to brzy dopadne s dobrrym koncem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
4.12.10 16:08

Miminko 2- znám to s mým mužem :wink: Byl taky zvyklý řídit si život podle svého…až do 38.let,pak jsme se mu sem s mojí první dcerou nastěhovaly a bylo po klidu :mrgreen: Teď se taky občas rozčílí,když naše mímo huláká /v noci -pravidelně :lol: /,ale nejvíc ho štve,že ji nedokáže uklidnit,tak jako já :wink: Ješitnej chlap! :mrgreen: Ptal se mě,co mám já,a on ne? :roll: Tak mu říkám: trpělivost,tatínku!A když je protivnej,tak si do něj rýpnu,že začíná dědkovatět a je klid! :palec: Jo,chlapi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.12.10 16:10

Tak to je pekny :lol: hlavne ze si ho umis zkrotit  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí