Usínáček s tlukotem srdce

522
11.10.12 21:03

usínáček s tlukotem srdce

Ahoj holky, potřebuji pomoct s hledáním. Sháním pro kamarádky miminko k narození dárek - usínacího plyšáka s tlukotem srdce, nedávno ho ukazovali v sama doma. Ale na internetu ho nemůžu nikde najít, nemáte ho některá doma? Myslím že to byl medvídek :) Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3636
11.10.12 21:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
11.10.12 21:18

@Šáriii díky, to jsem přesně hledala, děkuji za pomoc. Ta cena je celkem vysoká, ale jako dárek pro miminko k narození to překousnu a snad se osvědčí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
11.10.12 21:24

@Šáriii Děkuju :hug: Ještě mimi nemám, ale chystáme se na IVF a medvídek mě tak nadchnul, že jsem si ho hned musela objednat :potlesk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
11.10.12 22:23

Našla jsem i tohle :) tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.10.12 10:46

Ahoj mamči, je na baterky? jestli jo, tak nedej bože aby došly:) je to hezký dárek, ale dávala bych pozor na to aby dokázalo dítě usnout i bez všech vychytávek. my máme kolotoč a já ho pouštěla a pak mi došly baterky, ale naštěstí malej usne i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
12.10.12 10:55

Baterky musí být doma náhradní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
12.10.12 10:57

No a co když si ho zapomenete s sebou vzít? to si ho pak přiložit k srdíčku a nechat usnout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6436
11.7.23 14:16

Usínáček s tlukotem srdce a šumem

Obnovuji diskuzi a hledám doporučení :) ráda bych miminku koupila usínáčka, který:

• bude šumět (nejlépe několik zvuků na výběr)
  • bude mít tlukot srdce a třeba i dýchání (mimochodem, dá se nahrát i vlastní tlukot srdce? :think: )
  • bude se vypínat po nastavené době nebo třeba vůbec
  • bude se nabíjet usb a ne na baterky
  • bude měkký (opravdu muchláček do postýlky)

Co se vám osvědčilo? Projela jsem net, ale nějak nemůžu najít to, co chci. A taky osobní zkušenosti jsou nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
11.7.23 14:22

Já mám usinacka od zazu..má ukolébavky, tlukot srdce a zvuky přírody…funguje perfektně..vypne se po 10 minutách klidu a spustí se znovu když klid není…dá se nastavit jestli se má spustit při zvuku nebo při zatřesení…nebo při obojím…taky jde krásně nastavit hlasitost od úplně tichého po docela slušný ramus… líbí se mi že jde strojek z plyšáka úplně vyndat a plyšáka vyprat.. ale je na baterky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22880
11.7.23 14:36

Co taková ta vydra od Fisher Price?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
11.7.23 14:37

https://www.odkarla.cz/…chilling-box
Ahoj, nám se osvědčil tenhle. Má bluetooth nabíjecí repráček, můžeš pustit něco rovnou z telefonu.. Oslík se dá vyprat, jen vyndáš repráček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí