Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, potřebuji pomoct s hledáním. Sháním pro kamarádky miminko k narození dárek - usínacího plyšáka s tlukotem srdce, nedávno ho ukazovali v sama doma. Ale na internetu ho nemůžu nikde najít, nemáte ho některá doma? Myslím že to byl medvídek
Díky za pomoc
@Šáriii díky, to jsem přesně hledala, děkuji za pomoc. Ta cena je celkem vysoká, ale jako dárek pro miminko k narození to překousnu a snad se osvědčí ![]()
@Šáriii Děkuju
Ještě mimi nemám, ale chystáme se na IVF a medvídek mě tak nadchnul, že jsem si ho hned musela objednat
![]()
Ahoj mamči, je na baterky? jestli jo, tak nedej bože aby došly:) je to hezký dárek, ale dávala bych pozor na to aby dokázalo dítě usnout i bez všech vychytávek. my máme kolotoč a já ho pouštěla a pak mi došly baterky, ale naštěstí malej usne i bez toho.
No a co když si ho zapomenete s sebou vzít? to si ho pak přiložit k srdíčku a nechat usnout ![]()
Obnovuji diskuzi a hledám doporučení
ráda bych miminku koupila usínáčka, který:
Co se vám osvědčilo? Projela jsem net, ale nějak nemůžu najít to, co chci. A taky osobní zkušenosti jsou nej ![]()
Já mám usinacka od zazu..má ukolébavky, tlukot srdce a zvuky přírody…funguje perfektně..vypne se po 10 minutách klidu a spustí se znovu když klid není…dá se nastavit jestli se má spustit při zvuku nebo při zatřesení…nebo při obojím…taky jde krásně nastavit hlasitost od úplně tichého po docela slušný ramus… líbí se mi že jde strojek z plyšáka úplně vyndat a plyšáka vyprat.. ale je na baterky…
https://www.odkarla.cz/…chilling-box
Ahoj, nám se osvědčil tenhle. Má bluetooth nabíjecí repráček, můžeš pustit něco rovnou z telefonu.. Oslík se dá vyprat, jen vyndáš repráček.