Hopsadlo Baby pony pro 11měsíční dítě?

3157
11.10.12 11:07

Hopsadlo Baby pony pro 11m dítě?

Chtěla bych se zeptat, pro jak staré děti jsou vhodná hopsadla např. http://www.easytoys.cz/…-901377.html Syn má 10,5 m a je samostatně chodící, rovnováhu má dobrou řekla bych, tak jsem si říkala že bych mu pořídila něco takového, je to hroznej drak pořád by na něčem drancoval.. Jen nevím jestli na to ještě není fakt malej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2801
11.10.12 11:54

Já myslím že jestli už chodí a má stabilitu tak už klidně může. Já to chci koupit naší malý ale až na rok. Ještě nechodí tak uvidíme potom no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
11.10.12 11:59

Taky jsem nad ním uvažovala, ale asi ještě počkám. Mají ho sousedi, tak jsem ho obhlídla a přijde mi hrozně těžký pro roční dítě. Podle mě ho nemůže nadzvednout, aby na něm mohlo skákat. Myslím, že by na něm mohlo tak akorát sedět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
11.10.12 12:03

@maraida aha, tak to je dobrej postřeh, to by mě nenapadlo :think: No uvidím, tak ho pořídím, a v nejhorším holt bude hopsat až bude těžší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hopsadlo
11.10.12 16:28

Zdravim, tak co mam ja zkusenosti, tak male kdyz byl rok, tak spis nehopsala s hopsadlem, ale na hopsadle pac ho nejak moc nezvedla…ale pak uz byl problem, ze ten pony na ni byl moc nizky a kolinkama si malem vyrazila zuby…jeste, ze sem si to mohla vyzkouset u kamaradky…takze sme poridili sice hopsadlo, ale mic s tema tykadlama a prifukujem dle potreby;) a je to fajn…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino