Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s tímto usínáčkem https://www.mall.cz/…videk-ruzovy#… předem děkuji.
@LiliSul Ahojky,přímo z tímto usnínačkem ne, ale měli jsme dvě hračky této značky a jedna se pokazila do měsíce a druhá byla špatná hned, ani jsme si s ní nepohráli ![]()
Já jsem pořídila taky malému usináčka ale od Fisher price ![]()
Usínáčka neznám, ale máme hrací auto vtech a je super, děti moc baví a dokonce přežilo už xy pádů z výšky…uvažuju i o dalších hračkách této značky, tak jsem zvědavá na recenze…
Mám toho usínáčka doma, bude pod stromečkem, tak jsem zvědavá…
Přes net bych nekupovala. Je nutný si u usínáčka poslechnout jak nahlas hraje a jak moc svítí (ideálně potmě a v tichu). Protože přesto že je to na usínání tak jich hromada šíleně řve a hrozně silně svítí a dítě u toho neusne.
Dobrý den, já mohu doporučit. Koupili jsme to měsíční dcerce. Je to krásné, kdybych o tom věděla dřív už by jsme to dávno měli doma
Moc krásné melodie, dvě urovně hlasitosti, hvězdička pěkně svítí, nic co by ve tmě vadilo. Materiál moc příjemný na dotek. Dá se to přeprat v ruce po vyndání strojku s baterkami. Myslím si, že je to opravdu povedená hračka do postýlky, tedy máme krátce tak nevím jak dlouho vydrží, ale nevidím důvod proč by to nemělo fungovat
My jsme to koupili v Globusu za 545 kč. Pro mě tedy doporučuji, klidně zakoupit i po internetu ![]()