Usínáček s hlavou zajíčka z Prenatal boxu

5
13.11.14 14:03

usínáček z prenatal boxu

Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat zda některá z Vás nemá doma navíc usínáčka.
Byl v Prenatal boxu pro nastávající maminky, je to takový červený kapesník s hlavou zajíčka.
Moje mála holčička si na něj udělala velikou fixaci a ten náš je už skoro celý potrhaný.
Kdyby jste ho náhodou někdo měl doma nevyužitého, ráda bych ho koupila.
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
13.11.14 14:06

@Zdenka85
Není někde na štítku třeba značka?
Snad najdete… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.11.14 14:10

Ano je tam vlastně značka XXXlutz ale koukala jsem na internetu a nikde jsem to nenašla.
Bylo to asi vyrobeno do toho Prenatal boxu a take na reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
13.11.14 14:13

@Zdenka85
Aha, tak to bude reklamní na ten obchod s nábytkem xxxlutz.
Tak držím palec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.11.14 14:14

@Zdenka85 Jak máš staré miminko? Zkus jí koupit nějakého jiného, u nás to fungovalo. Měli jsme dlouhou dobu jen jednoho, ale pak ho malý začal žužlat a usínáček začal děsně smrdět a já jsem ho potřebovala vyprat. V té době jsme podědili po kamarádčině synovi další dva, samozřejmě každý usínáček je jiný. Když jsem mu dala poprvé toho nového, tak asi minutu fňukal, pak si ho strčil do pusy a usnul, u toho třetího už to vůbec neřešil a teď je střídáme normálně všechny tři, jemu je to jedno, hlavně, že nějakého má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.11.14 14:23

No jasně za pokus nic nedám, doma máme ěště nějaké, ale já bych ráda někdě sehnela toho samého :?:
Malé je 17 měsíců, ale určitě to zkusim jí dát jiného, ono mi asi nic jiného nezbude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.11.14 14:25

@Zdenka85 Hm, to už je docela velká, my máme mladšího. Tak držím palce, snad jí to nebude vadit. Nebo je ještě možnost nechat si od někoho ušít co nejpodobnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
13.11.14 15:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.11.14 22:16

@Zdenka85 tak já doma mám, ale je to spíš takový růžovofialový zajíček. Štítek tam žádný není, jo a z druhý strany jsou růžovobílý kostičky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.11.14 12:34

No jasně to je on, super :lol:
A prosím Vás mohlz bzchom se nějak domluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.11.14 21:22

Jasně, není problém, malá si s ním vůbec nehraje. A když to někomu udělá radost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 13:26

Hleda se fialovy usinacek z Prenatal boxu z r. 2014!

Dobry den, ozivuji diskuzi, poptavam stejneho usinacka jako zakladatelka, je to dcerina nejoblibenejsi hracka a ma na ni velkou citovou vazbu! Byl soucasti Prenatal boxu/kufriku pro nastavajici maminky v roce 2014. Foto prikladam. Pokud by ho nekdo mel jeste doma, odkoupime a byli bychom mu moc vdecni! Dekujeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
5.2.18 13:42

@KuldaVikulda… tusim ze neco takoveho jsme od nekoho dostali, mrknu az budu doma jestli je to on, urcite ho nebude nikdo postradat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.18 13:45

To byste byla zlata! Snad to bude on! Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.2.18 14:30

Takového jsme měli v kufříku v roce 2013 růžového, nevím jestli ho ještě máme, zkusím pohledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí