Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat zda některá z Vás nemá doma navíc usínáčka.
Byl v Prenatal boxu pro nastávající maminky, je to takový červený kapesník s hlavou zajíčka.
Moje mála holčička si na něj udělala velikou fixaci a ten náš je už skoro celý potrhaný.
Kdyby jste ho náhodou někdo měl doma nevyužitého, ráda bych ho koupila.
Děkuji za odpovědi.
Ano je tam vlastně značka XXXlutz ale koukala jsem na internetu a nikde jsem to nenašla.
Bylo to asi vyrobeno do toho Prenatal boxu a take na reklamu.
@Zdenka85
Aha, tak to bude reklamní na ten obchod s nábytkem xxxlutz.
Tak držím palec.
@Zdenka85 Jak máš staré miminko? Zkus jí koupit nějakého jiného, u nás to fungovalo. Měli jsme dlouhou dobu jen jednoho, ale pak ho malý začal žužlat a usínáček začal děsně smrdět a já jsem ho potřebovala vyprat. V té době jsme podědili po kamarádčině synovi další dva, samozřejmě každý usínáček je jiný. Když jsem mu dala poprvé toho nového, tak asi minutu fňukal, pak si ho strčil do pusy a usnul, u toho třetího už to vůbec neřešil a teď je střídáme normálně všechny tři, jemu je to jedno, hlavně, že nějakého má.
No jasně za pokus nic nedám, doma máme ěště nějaké, ale já bych ráda někdě sehnela toho samého ![]()
Malé je 17 měsíců, ale určitě to zkusim jí dát jiného, ono mi asi nic jiného nezbude.
@Zdenka85 Hm, to už je docela velká, my máme mladšího. Tak držím palce, snad jí to nebude vadit. Nebo je ještě možnost nechat si od někoho ušít co nejpodobnějšího.
@Zdenka85 tak já doma mám, ale je to spíš takový růžovofialový zajíček. Štítek tam žádný není, jo a z druhý strany jsou růžovobílý kostičky… ![]()
No jasně to je on, super ![]()
A prosím Vás mohlz bzchom se nějak domluvit?
Jasně, není problém, malá si s ním vůbec nehraje. A když to někomu udělá radost ![]()
Dobry den, ozivuji diskuzi, poptavam stejneho usinacka jako zakladatelka, je to dcerina nejoblibenejsi hracka a ma na ni velkou citovou vazbu! Byl soucasti Prenatal boxu/kufriku pro nastavajici maminky v roce 2014. Foto prikladam. Pokud by ho nekdo mel jeste doma, odkoupime a byli bychom mu moc vdecni! Dekujeme!
@KuldaVikulda… tusim ze neco takoveho jsme od nekoho dostali, mrknu az budu doma jestli je to on, urcite ho nebude nikdo postradat ![]()
Takového jsme měli v kufříku v roce 2013 růžového, nevím jestli ho ještě máme, zkusím pohledat…