Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, jdu se poradit, zda to neměl někdo podobne a co pomohlo. Mala 4 měsíce usina v leze u kojení. Je to jediný způsob, kdy usinani neprorve. Je hodně spava, nevydrží déle než 1,5 hodiny. Jenze když usne u kojení, už si neodrihne a při dalším kojení se často kroutí a prdikuje a narika. No možná by prdikovala i tak, ale když už ji odrihnout dam, tak si krkne, jak chlap. A jelikož každý prdik prožívá a bolí ji, je to začarovaný kruh. Kdyz saje, tak je hezky přísaha a neslysim nějaké srkani či jiné zvuky. Když ji dam odrihnout, probudí se a už neusne. Stále čekám, kdy se ty prdiky zlepší. Myslela jsem, ze ve 3.měsíci, ale je to snad horší a horší ![]()
Píšu prdiky, jelikož “prd” a “prdí” mi neprošlo, jako vulgarismus ![]()
Hele já jsem s prvním dělala různé kejkle, jako to odrihavani, když už by spal, a bylo to dobre akorát k tomu… že pak už neusnul, nebo obtížně, a musela jsem ho složitě uspavat
S druhým a třetím už jsem na to neměla čas, protože jsem měla i starosti o další dite/děti, a co myslis, ze se stalo? Vůbec nic
proste usnuli neodrihli hned u prsa ![]()
Ty prdiky tak nějak přešly samy, až se děti začaly více hýbat, otáčet, plazit…
Moji nejstarsi nepresly silene bolesti briska ani v 6 mesicich, a to se od 2 mesicu aktivne pretacela ze zad na brisko, pohybliva byla az moc. Bolesti mela kvuli problemum s travici soustavou, ne kvuli technice kojeni.
Kdyz usnula pri kojeni, tak jsem ji nedavala odrihnout. Protoze jinak by se silene pozvracela a tak 2 hodiny by nesla uspat.
Ani tri mladsi jsem nedavala odrihnout, kdyz usnuly pri kojeni. A problemy s briskem nemely.