Ušití závěsů- kde najít návod?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ušití závěsů
Zdravím všechny ![]()
ráda bych se touto cestou zeptala, zda tu není někdo kdo si šil vlastní závěsy? Asi špatně hledám, ale na netu nikde není žádný návod jak postupovat… ![]()
Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co na tom chceš za návod? Koupíš látku, + 5 cm na každé strane na rantlíky, přestřihneš, našiješ rasící pásku a zapošiješ ostatní strany…
Příspěvek upraven 13.01.14 v 16:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecil7 já
jinak návod netřeba. Stačí proměřit, mít představu, jak to chceš a hotovo. Na tom fakt nic není. Zkusila jsi projet mmb? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem je šila, jednoduché to je, ale musíš to promylset… co ptřebuješ vědět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecil7 Já si teda jen upravovala koupené, ale na tom ušít vlastní nic není. Hlavně vědět, jestli budeš našívat poutka, nebo budeš dávat do žabek. A délka a řasení je věc vkusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já vůbec netuším jak to udělat…asi bych to nahoře jen přeložila, aby mi tam vznikl prostor na tyč - jen na provlečení - nějaké kroužky dělat atd bych nezvládla…ale právě moc nerozumím tomu řasení…
a hlavně nevím jakou látku použít aby mi to hezky po té tyči jezdilo a nedrhlo to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecil7 Jakou máš tyč? Nebyly by lepší kroužky s žabkama? Látka ti bude trošku drhnout po všem, ale dá se to používat. My máme na všech látková poutka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyč je dřevěnná, taková ta klasická garnýž…
no asi by to i bylo lepší, ale zase se bojím, že když koupím těžkou látku (chci aby zatemňovala) tak mi to ty žabičky neudrží
a asi to je složitější na to „ušití“ ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecil7 Já si myslím, že to není ve váze, ale v barvě a provedení látky. Poraďte se tam, kde to budeš kupovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit