Ušití závěsů- kde najít návod?

903
13.1.14 16:30

Ušití závěsů

Zdravím všechny :-)

ráda bych se touto cestou zeptala, zda tu není někdo kdo si šil vlastní závěsy? Asi špatně hledám, ale na netu nikde není žádný návod jak postupovat… :-(
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
13.1.14 16:34

A co na tom chceš za návod? Koupíš látku, + 5 cm na každé strane na rantlíky, přestřihneš, našiješ rasící pásku a zapošiješ ostatní strany…

Příspěvek upraven 13.01.14 v 16:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.14 16:34

@cecil7:mavam: jinak návod netřeba. Stačí proměřit, mít představu, jak to chceš a hotovo. Na tom fakt nic není. Zkusila jsi projet mmb? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
13.1.14 17:03

Taky jsem je šila, jednoduché to je, ale musíš to promylset… co ptřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
13.1.14 17:09

@cecil7 Já si teda jen upravovala koupené, ale na tom ušít vlastní nic není. Hlavně vědět, jestli budeš našívat poutka, nebo budeš dávat do žabek. A délka a řasení je věc vkusu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
13.1.14 18:02

No já vůbec netuším jak to udělat…asi bych to nahoře jen přeložila, aby mi tam vznikl prostor na tyč - jen na provlečení - nějaké kroužky dělat atd bych nezvládla…ale právě moc nerozumím tomu řasení… :-( a hlavně nevím jakou látku použít aby mi to hezky po té tyči jezdilo a nedrhlo to… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
13.1.14 18:49

@cecil7 Jakou máš tyč? Nebyly by lepší kroužky s žabkama? Látka ti bude trošku drhnout po všem, ale dá se to používat. My máme na všech látková poutka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
13.1.14 19:05

Tyč je dřevěnná, taková ta klasická garnýž… :-) no asi by to i bylo lepší, ale zase se bojím, že když koupím těžkou látku (chci aby zatemňovala) tak mi to ty žabičky neudrží :-( a asi to je složitější na to „ušití“ ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
13.1.14 19:08

@cecil7 Já si myslím, že to není ve váze, ale v barvě a provedení látky. Poraďte se tam, kde to budeš kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat