Uspávání bez prsa se podařilo!

312
4.1.13 20:38

Uspávání bez prsa se podařilo!

Omlouvám se za založení dalšího tématu, ale když já mám takovou radost! Už dlouho jsem se chystala, že musím mimino (10 měsíců) naučit spát ve své postýlce a hlavně ne u prsa. Jenže nesnáším jakékoliv vyplakávací metody, dlouho jsem to oddalovala, až dneska jsme se konečně připravili a já jsem se odhodlala. Nakojila předem, všechno mu přes den oznámila, jak to bude večer :) A když vypadal ospale, dala do postýlky, byla jsem u něj a zpívala mu a dávala dudlíka. Popláknul si 3×, vždycky asi 15 vteřin a to bylo všechno, během čtvrt hodinky spal. Tak doufám, že během noci i ty další noci to bude podobně v pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zrzana2
4.1.13 20:40
:palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
6895
4.1.13 20:46

Velká gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.1.13 20:49
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
4.1.13 20:54

@Erin gratuluju, mě se to dneska povedlo taky :-) dneska nějakej úspěšnej den :dance: snad jsem to nezakřikla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.1.13 20:54

@Erin doporučuju dát si pozor, aby písniček nepřibývalo a neseděla jsi u něj nakonec hodinu. Je vysoce pravděpodobné, že to zkusí…
Jinak ale gratuluju k vhodně zvolenému postupu bez vyřvávání. Jde to i jinak, stačí chtít :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.1.13 20:55

@Erin super, gratuluju a držím palce, ať se daří i nadále :) my s tím začali na Vánoce a teď už malá spinká nádherně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.1.13 21:13

@Gladys No musím říct, že jsem si vzala příklad z tebe. Vím, že si to dělala ještě trochu jinak, ale inspirovala jsem se. Doufám, že písničky přidávat nebudu, jakmile si zvykne spát v postýlce, budu zkoušet, aby usínal úplně bez mojí přítomnosti. Uvidíme, jak to půjde 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
4.1.13 21:17

@Erin gratuluju, to ti verim, ze mas bezvadny pocit. A to si ho predtim uspavala jen u sebe na manz. posteli pri kojeni? A jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.1.13 21:36

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Gratuluju, jsi skvělá máma :palec: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
4.1.13 21:42

Tak to je super… me se to dari vecer a v noci posledni tyden nakojim dam pusu plozim do postylky pohladi zhasnu a mslej do 15 minut spi bez breceni.. ale ted to zkousim pres den a to se bohuzel nedari to je 10 minut klid a pak rev… takze pres den usina u prsa nebo v kocarku… ale je malinkej tak mame jeste cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
4.1.13 21:42

Tak to je super… me se to dari vecer a v noci posledni tyden nakojim dam pusu plozim do postylky pohladi zhasnu a mslej do 15 minut spi bez breceni.. ale ted to zkousim pres den a to se bohuzel nedari to je 10 minut klid a pak rev… takze pres den usina u prsa nebo v kocarku… ale je malinkej tak mame jeste cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
4.1.13 21:43

To se krásně čte, my se na to taky chystáme, jen co se uzdraví, takže asi příští víkend. Snad budeme taky tak úspěšný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.1.13 22:59

Ahoj holky, tak to jsem na tom asi dost podobně, zatím uspávám u prsa, občas se stane, že usne s dudlíkem sama dole v obýváku, ale pak ji stejně musím přenést nahoru do postele do ložnice…Ještě nikdy nespala sama v postýlce…je to moje chyba, ale nevadí mi, že spí v posteli a v ložnici s námi, naopak se mi to líbí, ráda ji mám u sebe, užívám si to…Vyspím se já i ona, spinká krásně celou noc a možná je to tím, že když se vzbudí, zapláče, ihned ji dám, usne a je klid. Nedovedu si představit, že bych k ní musela vstávat. Takhle to je hrozně pohodlné.
Možná časem mi to začně vadit, ale co když ne? Přítel je zatím stejně většinu noci vzhůru, takže se ani nemačkáme a sex. životu to nevadí, když je potřeba, máme pokoj pro hosty:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.1.13 23:03

Naší holčičce je 5měsíců:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie