Útoky ex a nezodpovědnost k dcerce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102846
11.5.14 12:19

Nedočítám, ale podle posledního příspěvku bych si nechala soudně upravit styk a tečka, včetně toho, kdy a kde si budete dceru předávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
11.5.14 12:49

V takovém případě bych se snad odstěhovala na druhý konec republiky…a urychleně hledala fajn chlapa…velkýho a nabušenýho… 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
4918
11.5.14 12:53
@j.a.n.i1 píše:
Nedočítám, ale podle posledního příspěvku bych si nechala soudně upravit styk a tečka, včetně toho, kdy a kde si budete dceru předávat.

Přesně tak, soudně upravit styk :think: :potlesk: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
11.5.14 13:00
@BAZÁREK ANGIE píše:
Přesně tak, soudně upravit styk :think: :potlesk: :srdce:.

To je hezký…ale tím se agresivita a slovní útoky nezmírní…
Na hrubý pytel bohužel patří jen hrubá záplata…u agresora a hulváta pomůže jedině najít si silnou oporu…tedy chlapa co se nebojí a dá mu najevo jak se má chovat…na takovéhle typy nezabere ani soudní rozhodnutí…jen se tomu vysměje a bude jí deptat jinak…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.14 13:08

@Jitka1976 Ale já momentálně na chlapi nemám ani pomyšlení, do budoucna plánuji být s dcerou sama..

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
11.5.14 13:14
@Anonymní píše:
@Jitka1976 Ale já momentálně na chlapi nemám ani pomyšlení, do budoucna plánuji být s dcerou sama..

Tak to není dobrý nápad…potřebuješ podporu…psychickou a evidentně i fyzickou…I kdyby to měl být jen „kamarád“…někdo, kdo při příští předávce dítěte ti bude stát za zády…„Tohle je můj přítel…Tomáš…asi byste se měli seznámit. A kdy že jsi říkal, že dceru vrátíš? Ve 12 hodin přesně? Tak se mějte hezky a ve 12 se vraťte.“ :mrgreen: A za zády by ti stál dvoumetrový, stodvacetikilový chlap…
Obávám se, že nic jiného ti nepomůže…stačilo by, aby ho viděl párkrát…občas…u tebe doma. A uvidíš změnu v chování… :hug:

• Citovat
  • Upravit
4918
11.5.14 13:15
@Jitka1976 píše:
To je hezký…ale tím se agresivita a slovní útoky nezmírní…
Na hrubý pytel bohužel patří jen hrubá záplata…u agresora a hulváta pomůže jedině najít si silnou oporu…tedy chlapa co se nebojí a dá mu najevo jak se má chovat…na takovéhle typy nezabere ani soudní rozhodnutí…jen se tomu vysměje a bude jí deptat jinak…

Těžko říct :nevim:, styk bych si nechala upravit již kvůli tomu, abych věděla kdy má k setkání dojít a ne trnout hrůzou kdy zase přijede a co si vymyslí :cert:. Samozřejmě pokud to bude debil, dodržovat to nemusí…ale již by se s tím dalo něco dělat, zajít na OSPOD a řešit to tam i když to už může i nyní, ale úřední dokument je úřední dokument. Určitě bych nepřilévala olej do ohně a nezastrašovala ho novým přítelem - takovému blbci to stejně bude jedno. A spousta partnerů se do takovýchto věcí nechce plést..nějaké výhružky to není řešení. A pokud bude chtít bude ji deptat tak jako tak, nepomůže ani přítel. A prát se s ním snad nikdo nebude, to by lehce mohl obrátit v neprospěch matky. Prostě soudně upravit styk a pak by se vidělo co dál, ale tohle je podle mého základ :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
11.5.14 13:17
@Anonymní píše:
@Jitka1976 Ale já momentálně na chlapi nemám ani pomyšlení, do budoucna plánuji být s dcerou sama..

Přesně tak, nemá smysl si hledat nového chlapa, aby zastrašoval toho minulého, nebylo by to k ničemu, jen by se zvýšily třecí plochy :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
11.5.14 13:24

@BAZÁREK ANGIE Ale jo…ať si nechá určit soudně styk…neříkám, že ne…ale agresivitu a slovní útoky to v žádném případě neřeší…to píšu…a o žádném vyhrožování ex jsem nepsala…neradím vyhrožování, radím psychoefekt…Jediným pohledem mu oznamuje:„Nejsem slabá žena, mám oporu, nebudeš mi vyhrožovat, nebudeš na mě sprostý, nejsem sama.“ A to vše bez jediného slova…bez ironie…v klidu…
Na tyto lidi nic jiného neplatí…když bude ustupovat, on bude mít navrch…bude hůř a hůř…despota se nezmění, agresor se nezmění…

• Citovat
  • Upravit
4918
11.5.14 13:27
@Jitka1976 píše:
@BAZÁREK ANGIE Ale jo…ať si nechá určit soudně styk…neříkám, že ne…ale agresivitu a slovní útoky to v žádném případě neřeší…to píšu…a o žádném vyhrožování ex jsem nepsala…neradím vyhrožování, radím psychoefekt…Jediným pohledem mu oznamuje:„Nejsem slabá žena, mám oporu, nebudeš mi vyhrožovat, nebudeš na mě sprostý, nejsem sama.“ A to vše bez jediného slova…bez ironie…v klidu…
Na tyto lidi nic jiného neplatí…když bude ustupovat, on bude mít navrch…bude hůř a hůř…despota se nezmění, agresor se nezmění…

No ale přece si nebude hledat chlapa podle toho aby vypadal jako Rambo? A věř, že z vlastní zkušenosti vím, že na takový neplatí ani chlap o 100kg těžší a o hlavu vyšší, takovým je to prostě šumafuk, tohle nic podle mého neřeší :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
11.5.14 13:54

Také nedočítám, ale souhlasím s holkama, že to chce papír od soudu s upraveným stykem. Na chlapa jen pro zastrašování se vyprdni ;) Tím by mohli odpadnout tvé starosti kdy se ti dítě vrátí a ex by se mohl krapek uklidnit.
Alimenty ti určitě musí posílat celé, ale mohl by ti dělat problémy, že mu dcerku nedáváš dle domluvy. Sice by to bylo jen slovo proti slovu, ale i tak by to mohlo nadělat neplechu :nevim: Takže určitě k soudu a předtím si můžete sami podepsat nějakou tu dohudu, co si tam necháte jenom odklepnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
11.5.14 14:06

Tak já jsem to teda celé pročetla - děti mi spí :mrgreen:
Zakladatelko, co jsi podnikla od minule…Něco z toho jak ti holky radily?
Byla jsi na Ospod? Dala návrh na stanovení styku…?
Stanovení styku soudně je základ. Když má např. v neděli od 9.00-12.00 a do 9.30 se neukáže, má smůlu a vyraž s malou někam pryč. Není ve 12.00 malá zpátky? Volej policii.
Na alimenty ti sáhnout nemůže.
Nenech se zastrašovat, jsi určitě silná ženská, která se musí postarat a bojovat o svou dcerku. Přesto, že z tebe magor udělal bojácnou chudinku se nesmíš dát. Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silky123
11.5.14 15:21

Souhlasím s @Jitka1976 . Případ ve vzdálenější rodině. Právník vyučující na UK???, svou ženu řezal, malý měl tiky a zalézal pod stůl. Vše vyvrcholilo, když je na dva dny beze všeho zavřel do sklepa. :poblion: :poblion: :poblion:

Mužští rodinní příslušníci něco čuli, žena se své sestře neozývala, tak se razilo do Prahy. Našli ženu a dítě ve strašném stavu. Rozběhli se za chlapem (všichni to jsou dvoumetroví sportovci, osvalení, slušní), ten grázl dělal ramena, že ON je někdo. Tak si ho ten největší podal. Onen muž byl sralbotka a po první ráně za sestru a synovce se sesypal (to mu říkal, že mu vrací jen jeho medicínu). Při přípravě na druhou ránu mu řekl, že to je začátek, protože po druhé ráně jde za rektorem univerzity a vše mu sdělí a nikdy a nikde si už jako právník a vyučující neškrtne. Obojí zabralo. Od té doby mají oba dva klid a „muž“ se nedožaduje ani styku se synem, který se dával pár let dohromady…

Promiň, ale jako „morální“ podpora, v klidu řešeno, dvoumetrový svalovec je dobrá volba :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
11.5.14 16:36

@Silky123 Ano…na hrubý pytel hrubá záplata…bohužel…i můj názor…on není evidentně na té úrovni normálně, rozumně fungovat a domluvit se…pokud to bude hnád přes soudy, ok…tenhle týpek se bude mstít jinak…pokud on ale uvidí, že má ona zastání, stáhne ocas mezi nohy…u těhle typů platí jediné…právo silnějšího…proč? Protože je to v jádru PRIMITIV…a na ty inteligentní řešení neplatí…

• Citovat
  • Upravit
35455
11.5.14 21:56
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi, jsem zakladatelka toho témata a chtěla bych moc poprosit o radu.
Dnes si měl otec(ex) přijet pro dceru a já mu už 3 dny předem napsala, aby mi napsal sms do kolika si jí nechá, abych v případě, že jí nedoveze měla nějaký důkaz. To do dnešního dne neuskutečnil a když mi dnes volal, že si pro dceru jede a je už kousek, zeptala jsem se ho, do kolika si jí nechá a ani jsem nestihla už nic dál říct a telefon mi vypnul. (Telefon vypíná stále, nedá se sním vůbec na ničem dohodnout). Rozhodla jsem se, že když se neumí domluvit, vyrazím ven s malou sama. Přijel k našim(bydlím s rodiči), tam mě nenašel, rodičům udělal ostudu a jel mě hledat. Zrovna jsem s dcerou odcházela zdětského hřiště, když v tom zastavil a dožadoval se dcery. Já jsem mu řekla, že mu dceru klidně dám, ale musí mi teď a tady napsat, do kolika si jí nechá. (Nemá upravený styk, a podle soudu, se máme na všem dohodnout). To neučinil a začalmi nadávat velmi sprostě. Já se s kočárkem rozjela pryč a on za mnou pomalu popojížděl autem a několikrát zatroubil. Takto za mnou jel asi 1,5 km. Pak řekl, že jede k našim a bude jim tam zvonit a bušit, tak dlouho dokud neotevřou. Venku jsem byla asi 2 hodiny, pak začalo pršet a já musela jet domů. Mezitím mi mamka několikrát volala, že s nim mluvila a že jim nadával, vykřikoval, že vychovali kur. u a další jeho excesi. Pak jim vyzváněl zvonkem, ale máti se nedala. (rodiče nechtěli volat policii, protože můj otec policista je a nechtěl mít v práci ostudu).. Než jsem přijela domů, napsal mi sms typu: pošlu ti jen polovinu alimentů, protože mi bráníš ve styku. Soudně máme danou nějakou částku a to přece nemůže posílat peníze, podle toho jakou má náladu ne??? Když jsem teda přijela domu, vystoupil z auto, pršelo… Řekl, že chce malou vidět a já mu řekla, ať jde klidně dovnitř, že venku prší, že si s ní může hrát v její pokojíčku. Nechtěl, začal mi nadávat a řekl že si bude stěžovat. Prostě šlo vidět, že kdyby tam byla jen já a on, asi by se do mě pustil a došlo by i na fyzické násilí. Snažila jsem se mu vysvětlit, že mu dceru dám, ale ať napíše tu sms, do kolika. Neudělal tak a začal nadávat a to už jsem mu řekla, že to nemám za potřebí a zavřela dveře..
Prosím poraďte, zítra chci na soc. aby mi Paní poradila co a jak…ale nevydržím to, co si o tom myslíte. Když si přečtete co bylo zpětně… prosím poraďte a omlouvám se za všechny chyby.

Nejhorší je srážka s blbcem :cert: on by potřeboval pánví po tlamě aby se mu v tý palici rozsvítilo a uvědomil si že se svět netočí jen kolem něj. Je si moc dobře vědom že se bojíš tak toho pěkně zneužívá. Nemáš to vůbec jednoduché :? jenže na hrubý pytel patří hrubá záplata. Nedej se zastrašovat, pokud obtěžuje neboj se zavolat na policii. Co zkusit poprosit někoho koho on nezná aby šel jednou za ním když si vyzvedne malou a nenápadně ho sledoval, případně vyfotil co s ní kde dělá + nahrál to jak s tebou jedná? :nevim: on se nechce na ničem rozumně domluvit a dělá dobře jak tě deptá. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna