Utrogestan ve 31tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
19.6.19 12:18

@L23 Tak asi jako prevenci. tak uškodit to nemůže…
tak si lehni na levý bok.. mětaky tvrdlo když jsem ležela na zádech
@hadraplanka Tak jasně já neříkám at ho nebere kdo ví proč jí to dal :nevim: třeba jako prevenci..
no jasně pokud je to jednou denně je to nic ale já jsme to mělala nonstop pak 6× denně magnesko tak už to bylo nevím nikdy jsme to nepočítala co 10-20minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
19.6.19 12:23

@L23 Upřímně, z té kombinace utrogestanu a tromb bych měla větší hrůzu než z jeho očividné prevence. Zkus si tam zavolat a zeptat se. Jinak ano, břicho může tvrdnout i z infekce a ano, může tvrdnout i ze špatné polohy. Já mám bohužel sedavé zaměstnání a i když se snažím každou hodinu trochu projít mezi kancly, tak to sezení mi vadí podstatně víc, než když se hýbu. Jak říkám, je to šíleně individuální a nikdo z nás tu není gynekolog - předpokládám. Ale na ty hormony se určitě poptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L23
98
19.6.19 13:08

Holky, jeste jsem radeji volala na gyndu, tak doktor taky zapomnel a rekl mi, at se poradim na hematologii, dnes tam nejsou, tak tam zitra zavolam. Kdyz mi to predepisoval, tak mi to nedoslo, protozr jsem ani nevedela, ze je to hormon. Pry to neni lek, co by zachranoval zivoty a ze stejne neni presvedcen o jeho ucinku :nevim:, jen ze se prokazalo, ze statisticky oddaluje porod a me tvrdne hodne bricho, tak mi jej napsal. Ale pry ze vseho nejdulezitejsi je stejne klidovy rezim. Tak pry, kdyby to mel byt problem, at ho rozhodne neberu, ale to mi reknou na hematologii. Tak moc diky za diskusi a zkusenosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
2.9.23 21:37

Utrogestan a gestační cukrovka

Ahoj, dnes na pohotovost mi byl predepsan utrogestan. V příbalovém letáku jsem narazila na to že by se asi neměl při cukrovka, ale nejsem si tím jistá. Máte s tím nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
2.9.23 23:12

@Jana.49 pokud máš cukrovku a doktor to věděl při předepisování Utrogestanu, byla bych v klidu. V opačném případě si tam zavolej a ujisti se, že to je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
3.9.23 21:35

@nozu ano věděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie