Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Prave, ze polykám. Vim, ze to pisou, ale neni mozny normalne fungovat a navic mi gynekolozka rekla, ze to musim vydrzet…
@nikdo17 Já nemám utrogestan, ale mám duphaston a už ho nevyužiju. Další těhotenství neplánuju, mám léky na jedenáct dní (takže 22 léků, jeden ráno a druhý večer). Přičemž se bere pět dní v cyklu, obvykle 20.-25.den cyklu, po třech dnech pak přáchází MS (nebo taky ne, že jo
)
@nikdo17 Dala bych ho za poštovné, fakt už to nevyužiju. Napiš mi kdyžtak soukromou zprávu s adresou a domluvíme se. Alespoň budu mít pocit, že to nevyhodím. Můžu to odnést do lékárny, ale tam to ekologicky zlikvidují a to mi přijde škoda.
Mě utrogestan pomohl k udržení těhotenství, zaváděla jsem ho vaginálně dvě tobolky na večer a stačilo k úspěchu. Zbylo mi jedno celé balení, tak kdo by měl zájem tak mohu zaslat poštou. Přeju všem hodně štěstí ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Lucko polykáš jej nebo zavádíš? Při tom polykání to prý tyto stavy navodit může. Po zavedení je prý pak lépe chvíli ležet.