Má se brát Utrogestan před nebo po IUI?

3965
24.11.10 21:52

utrogestan

Ahoj holky,nevíte kdy začít brát utrogestan?Dnes jsem byla na ultrazvuku,v pátek jdu na iui a dr,říkala že mám začít brát utrog.ale já si nějak nevybavuju jestli už dnes nebo až po iui.nemáte někdo zkušenost?Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2787
24.11.10 22:03

Ahoj kamarádka byla na iui v úterý a utrogestan měla začít brát v sobotu po iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cilkaaa
24.11.10 22:18

Já byla na IUI v úterý a od středy jsem jej měla 2× denně zavádět. Tedy hned druhý den.

• Citovat
  • Upravit
2670
24.11.10 23:02

Hned po IUI se to nebere až tři či pět dní po IUI dle toho jak to dr. naordinuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
27.11.10 19:52

taky mam zacit brat zitra Utrogestan protoze mam poruchu menses a nasledkem toho asi nemam ovulaci… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.10 20:09

nepálko prosímte a proč až tolik dní po iui na první mse mmela zavádet hned druhý den..bylo neuspešné..nad ruhém sem taky mela zavádet druhý den..zavedla sem až za dva dny…ted v pátek sem taky byla..a mela sem zavest dnes..ale zavedu až zítra v nedeli večer…druhé bylo uspešné..končilo ale sp :-(

• Citovat
  • Upravit
3965
28.11.10 18:19

Tak já byla na tý iui v pátek a utrogestan ode dneška ráno.Jen zas nevím do kdy :-D No asi až to dostanu tak to přestanu zavádět né? :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
29.11.10 18:02
nepalka píše:
Hned po IUI se to nebere až tři či pět dní po IUI dle toho jak to dr. naordinuje.

Vidíš to a já začala brát hned ten den po IUI a 3× denně. A teda né zavádět, ale polykat. Takže to každý doktor říká každému úplně jinak :think: :think: Nechápu :nevim: Tak, jak víme, že to pro jak kterou je správně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
29.11.10 19:09

Mě se dr. ptala jestli chci polykat nebo zavádět.Ze prý to zavádění je učinější,A hodně jsem se tady dočetla že když ho ženský polykaj majnežádoucí účinky a to prý motání hlavy,je jim špatně atd.tak já rači zavádím. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
1.12.10 09:03

Ahojky. Též si mám zavádět utrogestan vždy 16. den mestruačního cyklu ráno a večer. Celkově 9 dnů, pak by měl přijít menses. Ale radši si zavolej doktorovi, každý to říká jinak. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
8.12.10 12:41
Lenulka333 píše:
Ahojky. Též si mám zavádět utrogestan vždy 16. den mestruačního cyklu ráno a večer. Celkově 9 dnů, pak by měl přijít menses. Ale radši si zavolej doktorovi, každý to říká jinak. :-)

Ahoj Lenulko 333,prosimtě a může utrog.oddálit menzes:Píšeš že 9 den by měla přijít.Já už dnes 11 den zavádím a nic,ale na těhot,test je ještě brzy,13 den od iui?ale citím břicho že to dostanu a bojím se ho udělat abych nebyla zklamaná,nebo aby tam nebyl ještě pregnyl.Máte někdo zkušenosti?díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.12.10 13:18

Ahojky Hanulko. Já ho mám zavádět 16. den od začátku menses 9 dnů, tzn. do 24. dne menstruačního cyklu. No a pak by měl přijít menses, asi tak za 4 dny (ještě to nemám vybrané :lol: ), tak aby byl menstruační cyklus tak 28 dní.
No a jinak ti držím pěstičky, aby se zadařilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
8.12.10 17:19

Lenulko,aha já myslela že by menzes měla přijít ten 9 den :roll: no tak musím ještě ty 2 dny vydržet :evil: .
aha a ted mě neco napadlo,to jsem ho měla brát jen těch 9 dní? :-o já ho beru furt :oops: tak ted nevím co dělat,přestat brát nebo pokračovat?????Mě to dr.asi neřekla kdy ho přestat,tak to jsem z toho jelen.
A vy se taky snažíte otěhotnět?Taky jsi byla na iui?tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
8.12.10 17:34

No já se teprve snažím dát do pořádku po HA :evil: (už 1 rok neberu antikoncepci), o miminko se chceme začít snažit po svatbě, tzn. v půlce příštího roku. Teď jsem změnila doktorku a ta mi nasadila utrogestan a snaží se dát do pořádku, co předchozí doktorka zanedbala. Ale pokud jsi byla na IUI, tak to se určitě bere jinak dlouho, kdyžtak si zítra brnkni k dr., ať máš jistotu, že to bereš správně :wink: Já doufám, že se tělo dát během toho půl roku trochu do kupy a všechno půjde samo, snad :-) Tak ať se daří a na TT máš // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
8.12.10 18:18

Lenulko,já tam zítra rači zavolám,taky jsem si to říkala.
no uvidíme zítra,asi jestli to nedostanu tak se zkusím testnout :-) ale říkám si jestli ten utrog,nebude mít na testování nákej vliv.no uvidíme! :-)
tak doufám že až se začnete snažit že vám to pude hned,páč tohle čekání že to nejde je hrozný :cry: a jak to tu čtu tak holek co podstupují vše možné aby otěhotněly je hodně,tak držím pěsti.papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí