Čtvrtka vaječníku – těhotenství?

2
20.11.10 02:28

čtvrtka vaječníku.

ahoj, vsichni!!
potrebuji radu. Jsem z tech vajecniku uz jelen.
ve trech letech mi udelali operaci. mela jsem cystu. tak mi vzali cely pravy a kousek levyho.
ted je mi 25 let. menstruaci jsem jeste nemela vubec. ale zadne stavy jako poceni, nervozitu, nic takovyho nemam a nikdy v zivote jsem je nemela. Vsichni moje gynekologove u kterych jsem byla vzdy rikali , ze kdyz budu chtit uz konecne dite, tak se da udelat stimulace a pak umele oplodneni. No, jenze ped pul rokem jsem byla za novym doktorem, a ten mi rekl ze dite uz v zivote mit nebudu a jina sance nez nahradni vajicko proste neni. je to tak?? ja v tom nic nechapu, muzete mi nekdo vysvetlit co s tim?? z toho co mi ten doktor rekl, mam jedine desnou depresi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
20.11.10 08:10
niki88 píše:
ahoj, vsichni!!
ve trech letech mi udelali operaci. mela jsem cystu. tak mi vzali cely pravy a kousek levyho.
ted je mi 25 let. menstruaci jsem jeste nemela vubec. ale zadne stavy jako poceni, nervozitu, nic takovyho nemam a nikdy v zivote jsem je nemela. Vsichni moje gynekologove u kterych jsem byla vzdy rikali , ze kdyz budu chtit uz konecne dite, tak se da udelat stimulace a pak umele oplodneni. No, jenze ped pul rokem jsem byla za novym doktorem, a ten mi rekl ze dite uz v zivote mit nebudu a jina sance nez nahradni vajicko proste neni. je to tak?? ja v tom nic nechapu, muzete mi nekdo vysvetlit co s tim?? z toho co mi ten doktor rekl, mam jedine desnou depresi :nevim:

v Tvém případě, pokud už chceš dítko, bych určitě zašla za odborníky a to do centra asistované reprodukce-nějakého dobrého. Oni ti obvodní gynekologové rádi dělají závěry a většinou tomu zase až tolik nerozumí :wink:
Hlavu vzhůru, ale určitě bych to řešila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
20.11.10 10:14
niki88 píše:
ahoj, vsichni!!
ted je mi 25 let. menstruaci jsem jeste nemela vubec. ale zadne stavy jako poceni, nervozitu, nic takovyho nemam a nikdy v zivote jsem je nemela. Vsichni moje gynekologove u kterych jsem byla vzdy rikali , ze kdyz budu chtit uz konecne dite, tak se da udelat stimulace a pak umele oplodneni. No, jenze ped pul rokem jsem byla za novym doktorem, a ten mi rekl ze dite uz v zivote mit nebudu a jina sance nez nahradni vajicko proste neni. je to tak?? ja v tom nic nechapu, muzete mi nekdo vysvetlit co s tim?? z toho co mi ten doktor rekl, mam jedine desnou depresi :nevim:

ahojky :-) , tak já tě potěším :lol: . Mám kamarádku, která měla uplně stejný problém jako ty 8-) …doktoři říkali, že děti mít nebude, jedině zkouše umělé oplodnění :roll: …pět let se s manželem snažili o mimčo a nic…byli těsně před rozvodem, tak to na ně dolehlo :-( …jelikož jsou věřící, šli na poslední radu k jednomu knězi. Ten se na ně podíval, usmál se a řekl: Vyděti mít budete, to se nebojte :-) ! Šli domů a za tři měsíce zjistili, že čekají mimčo :mrgreen: . Ted mají dětí pět :mrgreen: . A Markéta vždycky říká: Na čtvrt vaječníku a máme dětí, kolik chceme :lol: !!!
Takže hlavu vzhůru!!! Jde o to se o to moc nesnažit, ale věřit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.11.10 13:41

moc moc dekiji!! :) precetla jsem si prispevky a hned se mi zvedla hlava :) a s tim i nalada bojovat. :roll: preji vsem hodne hodne stesti a zdravi, a sil tem kdo vsichni bojuji za miminka!!
ten posledni doktor byl prave z centra. Ted se mi zda, ze mu slo predevsim o penize, jelikoz hned chtel me dat na radu pro cekani na vajicko. ale co nejvic me prekvapilo, nechtel ani dat sanci na aspon jeden pokus mit svoje vlastni. proste hned ve dverich mi rekl ze nic nikdy nevyjde a poslal me domu, at mu pry zavolam az se rozhodnu, vajicko nebo nic. :cry: ale tehdy, kdyz jsem tam stala, tak cely zivot se mi pred ocima preletel, jako by byl konec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
22.11.10 13:27
niki88 píše:
moc moc dekiji!! :) precetla jsem si prispevky a hned se mi zvedla hlava :) a s tim i nalada bojovat. :roll: preji vsem hodne hodne stesti a zdravi, a sil tem kdo vsichni bojuji za miminka!!
ten posledni doktor byl prave z centra. Ted se mi zda, ze mu slo predevsim o penize, jelikoz hned chtel me dat na radu pro cekani na vajicko. ale co nejvic me prekvapilo, nechtel ani dat sanci na aspon jeden pokus mit svoje vlastni. proste hned ve dverich mi rekl ze nic nikdy nevyjde a poslal me domu, at mu pry zavolam az se rozhodnu, vajicko nebo nic. :cry: ale tehdy, kdyz jsem tam stala, tak cely zivot se mi pred ocima preletel, jako by byl konec. :roll:

Hele dárcovský vajíčko je určitě východisko pokud by se u Tebe žádný nenašlo, ale část vaječníku máš, takže určitě se tam i nějaký vajíčko najde.

Hodně štěstí a zdraví Tobě a určitě bych měnila dr. Ne každý si s každým sedne, to je jasné, ale když máš hned od začátku pocit, že tlačí někam, kam nechceš, vezmi nohy na ramena a utíkej. Dobrých dr. je spousta i v jiných centrech. Přeju šťastnou ruku a mimčo co nejdřív, až se pro něj rozhodneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí