Přišla hrozná depka

3040
18.11.10 14:25

Přišla hrozná depka

Tak a je to tady, To, čeho jsem se nejvíc bála. Dnes v CARu. Samozřejmě těhu žádný. Přes to krvácení by se neudržel ani slon. Další pokus v lednu. neustále mám bolesti, lehce zvýšený bílý krvinky - zánět a antibiotika. Příští čtvrtek na kontrolu a ukončení neschopenky. Do práce se na jeden měsíc vrátit nechci, pak stejně dostanu výpověď.
Takže po prvním IVF 8 kg nahoře, dítě žádné, brzy bez práce, jakákoli chuť do života žádná. Opět jsem začala kouřit a pít kávu ve velkém. Nic to neřeší. Nemám chuť na nic.
Sedím tady, stará, tlustá, bezdětná, s cigaretou v ruce a špinyvým hrníčkem od kávy, a brečím. Nad sebou, nad nespravedlností, nad životem.
Jsem absolutně k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
672
18.11.10 14:32

Tak to je mi moc líto, drž se, určitě bude zase líp a pevně věřím,že příští rok ten malej uzlíček už budeš držet v náručí.Držim všechny palečky, aby to příště vyšlo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22005
18.11.10 14:36

Ach jo. :cry:

Je mi to moc líto - tak ráda bych Ti nějak pomohla, ale nevím jak. :cry:

Tak jsem aspoň v duchu s Tebou… opravdu jsem… a moc Ti držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
18.11.10 14:37

Lemaz, to není pravda, nejsi stará ani tlustá ani k ničemu. Naopak jsi mladá pěkná ženská, která holt jen nemá v životě všechno zadarmo, jako někteří. Ano, je to nespravedlivé, že někdo má všechno, stačí si jen dupnout, a někdo musí jen dřít a dřít a zdánlivě nic z toho. Ale my ženské jsme naštěstí borky a časem se vyhrabeme snad ze všeho. Teď je ti blbě, tak breč a kuř a kafuj, máš na to nárok. Ale až ti skončí neschopenka, přihlásíš se někam na cvičko, začnete s partnerem něco podnikat, ty se budeš cítit líp a líp a život ti zase ukáže tu lepší půlku tváře. Teď se vybreč a od zítřka zase bojuj. Víš co se říká o té kapce, co hloubila dírku do kamene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.11.10 14:38

To je mi hrozně líto :cry: Strašně ráda bych písla nějaký slova útěchy, ale obávám se, že ať teď člověk písne co písne, stejně Ti to moc neuleví … nepomůže :nevim: Nabízejí se slova jako „věř, že tentokráte už to dobře dopadne … v tom lednu“ nebo „zkus na to tolik nemyslet a ono to půjde“ … jenže nám, co tohle neprožíváme se to dobře kecá, když v té situaci nejsme :nevim: Tak snad jen „držím palečky aby to co nejdříve dopadlo skvěle a prďolka pěkně rostl v tvém pupíkovi“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
18.11.10 14:40

Hlásím se do klubu starých, tlustých a často bulících. Takže pokud si připadáš, že jsi na všechno sama a jsi k ničemu, tak NEJSI! Kdybys byla k ničemu, tak se o mimčo ani nepokoušíš nebo tě neúspěch netrápí. To, že tě to takto dostalo, znamená, že budeš báječná máma a držím všechny palce, co mám, aby to bylo co nejdřív :hug:

PS: vím, že je to asi rada na houby, ale zkus si udělat příjemné a pohodové vánoce a uvidíš, že leden tu bude coby dup :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.11.10 14:43
:srdce: :hug: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
18.11.10 14:45

Taky mi bylo hrozne, kdyz jsem zjistila,ze jsem neotehotnela. Uz je to lepsi…

Tech 8 kg navic mas pravdepodobne docasne, je to nerovnovahou hormonu, to se postupne sklepe, uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
18.11.10 14:57

Ahoj,
já ti strašně fandila, aby to klaplo, aby i ten chlap, kterýho sis vybrala, byl nakonec ten „on“ a urovnalo se to.
Nemůžu ti napsat, že vím, v jaký jsi situaci - nevím, my se snažili o dítě „jen“ rok a půl. To určitě v porovnání s tím, čím jsi si prošla a procházíš nic není. Ale co vím je, že jsem byla každej měsíc, když se objevilo krvácení místo dvou// úplně totál v prd++i.Tolik jsem se na to vždy upínala, až mě neúspěch strašně vysával.Klidně si zakřič, mlať do něčeho, buď naštvaná, napí se, ale uvidíš, že za pár dní se objeví něco, na co se budeš strašně těšit a dáš se zas dohromady.Vždyť ta práce není jediná na světě, ještě ke všemu píšeš, že se tam necítíš dobře.Co se třeba zaměřit na to a zkusit hledat jinou už teď?Já bych zkusila řešit tuto situaci a myšlenky na dítě trochu potlačila.Někdy se pak zadaří i přes různé prognózy a diagnózy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.11.10 15:02

Díky za reakce. Budu se muset na něco upnout. Jenže mě se nechce tak zoufale nic. Chtěla bych jen ležet a brečet. Dnes mi dojede návštěva. nemám nic nachystané, nemám uklizené a je mi to tak jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
18.11.10 15:05

zkus to vzít jako nový začátek. najít si lepší práci. soustředit se na něco jiného… držím palečky at se vše urovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12890
18.11.10 15:07

Určitě nejsi k ničemu. Opakuj si to každý ráno.
Zkus si zařídit vycházky, pokud je už nemáš a začni třeba běhat nebo něco, co tě baví, abys měla pocit, že pro sebe a ty kila něco děláš ( i když si myslím, že by se to srovnalo časem samo).
A teď ti řeknu něco, co tě nepotěší. Určitě víš, jak je to s IVF a kouřením. Doufám, že jsem ti nezpůsobila větší depku, fakt zkus ten pohyb, endorfiny by mohly pomoci. A říkej si, že leden je blízko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
18.11.10 15:21

Je mi to líto…takových je nás bohužel stále víc a víc.
Kdo to nezažil, neví, jak moc to bolí a jak se člověk cítí na h… :cry:
Všude samé těhule a my? Jen se smečkou psů :-?
Věřím, že se z toho dostaneš a budeš silná do dalšího, vítězného boje :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
18.11.10 15:22

jsi straá, tlustá, ošklivá? nevíš na co se upnout? já jsme si to o sobě taky myslela, akorát, že nejsem stará, navíc jsem byla neschopná donosit dítě,..... pomohla mě dieta, najednou se lidi neptali, kdy budeš mít mimčo, ale začali se ptát, jak to děláš, že tak hubneš a vypadáš skvěle. Byla to vzpruha a navíc mě to pomohlo se psychicky trochu srovnat, alespoň něco jsem dokázala. Udělat ze sebe krásnější :palec: bude líp, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
18.11.10 15:37

Lamaz uvidíš že bude lépe.Snaž se zaměřit na to co je pro tebe hezké a dostupné at te to aspon na chvíli odvede od smutných myšlenek.kdyby jste měli penízky tak zkus nějakou pěknou dovču.uvidíš že se miminko podaří.8 kg?ajá v prvním těhu + 21 a do půl roku co jsem začla cvičit byly pryč. :srdce: Tak zkus třeba rotoped,já jezdím dennně as pomůžet to i na náladu.Jak budou kilečka dole tak půjde i mimíse líp.
miminko se jistě podaří,zvlášt když se skutečně snažíte.Na těhotenství to chce hlavně pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí