Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím všechny snažilky
,
jsem dnes 3 den po OPU,moc by mě zajímalo,jak u vás probíhal OHSS. Již od posledních dnů stimulace jsem nafouklá,jak v pátém měsíci,je to jako bych měla v břiše kámen. Bolesti už ustoupily,ale tlak je pořád stejný,až pod žebry. Bojím se OHSS,snažím se hodně pít plus nutridrinky,ale mám pocit,že se to nelepší…
Transfer bude asi ve středu,tak se bojím,aby k němu vůbec došlo…
Byla jste na tom některá stejně a přitom bylo vše v pohodě??? Možná jen zbytečně plaším
.
Díky D.
Ahoj, tak já jsem byla také nafouklá. Nedopla jsem žádný kalhoty. břicho tvrdé. Ale OHSS jsem neměla. Bohužel to nedopadlo.
Ahojky Lemaz,
to je mi moc moc líto…
.
Jo jo,s kalhotama je problém
.
tak já jsem měla těžký hyperstimulační a dopadlo to. Teď máme doma kluka jako buka. Dokonce někdy pro to, aby se mimi chytlo je nutné trošku přestimulovat. Takže držím palce a hodně štěstí. Hlavně hodně tekutin. ![]()
Ahoj holky, já mám taky mírný OHSS, břicho opravdu obrovské, tvrdé. Dokonce mě jedna paní u doktorky v čekárně povídala „to máte za pár, že jo?“… snažím se pít, ale jsem od přírody nepijec, tak to je těžký. Kdy vám to břicho splasklo??? (pokud v této diskusi ještě někdo bude
)
Taky by mě zajímalo kdy se to začalo lepšit? Jsem dneska pátej den po opu a je mi pořád blbě. Ve špitále jsem byla od úterý a v pátek mě pouštěly. Krom injekcí na ředění krve prášky na bolest semnou nic nedělaly. Jsem pořád nafouklá a břicho bolí, tahá, jsem unavená. Transfér byl odložen až za měsíc
už mě to neba nic jiného než ležet stejně nejde už ležím týden v kuse a žádné zlepšení
@Anonymní píše:
@misicka455 mně to povolilo až v průběhu MS…
díky to nevím jestli vydržím :-/