Přišla hrozná depka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5331
18.11.10 15:37

Lamaz uvidíš že bude lépe.Snaž se zaměřit na to co je pro tebe hezké a dostupné at te to aspon na chvíli odvede od smutných myšlenek.kdyby jste měli penízky tak zkus nějakou pěknou dovču.uvidíš že se miminko podaří.8 kg?ajá v prvním těhu + 21 a do půl roku co jsem začla cvičit byly pryč. :srdce: Tak zkus třeba rotoped,já jezdím dennně as pomůžet to i na náladu.Jak budou kilečka dole tak půjde i mimíse líp.
miminko se jistě podaří,zvlášt když se skutečně snažíte.Na těhotenství to chce hlavně pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
18.11.10 15:50

Lemazko: co to tady čtu? :-( Já si tím taky prošla a tak vím, že všechny ty „kecy“, co tady všechny píšeme (ostatní, berte mě, prosím, s rezervou)…jsou momentálně k ničemu. Ale věř, že jednou si řekneš, holky měly pravdu. Jednou skutečně bude líp a i to mimi jednou bude, nevěš hlavu.

A že si připadáš nepoužitelná? Nedivím se ti, i to znám. Na to je jediný lék. Práce, práce a zas práce Opět osbní zkušenost). Zaměstnej se něčím…vyšívej, foť, stříhej video, běž hrabat listí, zajdi si do fitka, pak na solárko, prostě něco… ale hlavně něco!!! :huban:
Moc na tebe myslím :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.11.10 16:17

DanMaj - mluvíš mi z duše. Ještě jsem sice v prde…li, ael musím se sebrat. Během hodiny musím připravit občerstvení, uklidit. Mám cíl. Musím zhubnout. Musím si sehnat práci. Musím se přestat obviňovat a litovat. MUSÍM!!!!!!!!!
Tajně soudám, že se těm dvěma našim raubířům podařilo se spářit (před týdnem bych je zabila!!!) a budeme mít štěňátka a budu mít pro co žít.
Máme naplánovanou rekonstrukci bytu - udělat místo pro postýlky, které tam BUDOU!!!!! Teď mi to přijde jako ironie. Malování, plovoučka, přestavění nábytku. Pro postýlky. A co v nich bude? Plyšáci. Ach jo. Už je to tu zas.
No, jdu dělat něco užitečného.
Jo, a musím opět přestat kouřit. Ale tenhle víkend ne. Teď se bude kouřit, pít káva a alkohol o sto šest. Asi potřebuji kocovinu na to, abych si uvědomila, že pořád žiju a musím bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.11.10 16:20

Jsem případ pro chocholouška. Řvou mi tady Kabáti, já ječím jak šílená a dávám do pořádku byt. Kam až se člověk může dostat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
18.11.10 16:21

Lemaz,drzim ti palce,bude lip :wink:

Nechces se pridat k holkam do psychiky?Prozivaji to same,treba by ti to pomohlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.11.10 17:38

už je dobře. Přítelovi jsem řekla, že si klidně může najít někoho, kdo mu dítě dá. vynadal mi jako nikdy. Má mě rád.
takže - do konce ledna ZHUBNOUT, najít si práci, trvat na vyšetření imunologie. A v únoru si jedem pro dvojčata!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
18.11.10 17:41

Neboj se,zivot se ti muze najednou obratit o 180 stupnu ani nebudes vedet jak. :kytka: Treba si najdes lepsi praci kde se budes citit dobre a najednou se to obrati vsechno v lepsi uvidis!Nic neni porad jenom cerne.Drzim ti palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
18.11.10 18:58
lemaz píše:
Díky za reakce. Budu se muset na něco upnout. Jenže mě se nechce tak zoufale nic. Chtěla bych jen ležet a brečet. Dnes mi dojede návštěva. nemám nic nachystané, nemám uklizené a je mi to tak jedno.

Přesně to jsem zažívala před i po prvním IVF :roll:
Soucítím s tebou, a nikdo kdo nezažil nepochopí tu prázdnotu. Hlavně se upni na něco, co tě baví, aby depka nebyla silnější. Ale vím jak lehko se to říká, hůře dělá. V lednu jdete na druhé IVF? Poč nezkusíte nativ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
18.11.10 20:06

Je pravda ,že jsem taky někdy dost smutná pláču většinou večer a je mi z toho všeho moc a moc smutno tak jsem si už sama řekla dost nebudu se už dál omezovat a opět budu dělat o co jsem měla ráda a už rok a půl nedělám . Chodit plavat do fitka tam se mrknu na nádherné propracované těla je to potešení pro mé očko. pak příští rok budu jezdit na kole letos jsem najela jen asi 500 km či méně.Přitom to bylo i kolem 3 tisíc. Je to úžasný relax příjdu z noční a sednu nakolo a jedu raní přírodou je chladněji ticho nebo slyčím ptáčky krásně zpívat a hrozně mě to nabyje. Poslední tu dobu je samá návštěva někde v caru a pod. někdy i 4 dr. za týden zbytek jsem v práci a nemám nějak kde čerpat pořádnou energii. taky jsem přemýšlela o větším psovy kdo by zvádl výlety se mnou jak vedle kola tak i na horách tam se sama trošku bojím.Budu zase dělat něco pro svoji vnitřní pohodu a potěšení ,že to nedoporučují budu už kašlat chci zase jen trošku žít a těšit se na něco a zhodit těch pár kg co mám na víc než jsem měla .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
18.11.10 20:45
lemaz píše:
už je dobře. Přítelovi jsem řekla, že si klidně může najít někoho, kdo mu dítě dá. vynadal mi jako nikdy. Má mě rád.
takže - do konce ledna ZHUBNOUT, najít si práci, trvat na vyšetření imunologie. A v únoru si jedem pro dvojčata!!!!!

Tak přesně to jsem manželovi řekla po posledním IVF s darovaným vajíčkem…ať si najde někoho, kdo mu dítě porodí, protože já jsem naprosto neschopná. …No, dnes se tomu směju, je tomu už asi 6 let. A právě mám před druhým porodem (druhé těhotenství - přirozeně) …jo a manžela mám furt toho stejného :mrgreen:

A mimochodem, taky mi říkali…zhubnout…jenže já furt přibírala…po všech těch IVF jsem skončila na 125 kilech, hnus. Shodit se mi tehdy nepovedlo. Až teď, než jsem otěhotněla, šlo 30kg dolů, celkem samo. Prostě když jsem se tím nestresovala.

Takže hoď stresung s hubnutím za hlavu, pořádně si užij, popij, zakuř, vyplač se, a pak se dej do kupy.

Zní to možná (pro někoho) hrozně, ale někdy…ožrat si pysk…pomůže. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.11.10 21:07

Lemaz, tak ono ti to sice asi nepomůže, ale když už jsem objevila tu diskusi - jsem na tom úplně, ale úplně stejně. Mám za sebou 2 roky snažení, 1 IUI a teď i 1.IVF, dnes jsem 12.den po ET zkusila test a bílo, ani dušík, nic. Myslím, že šance, že bych těhu byla a na testu nebylo vůbec nic, je hodně malá, takže jsem to odpískala. Ale depka velká dneska. Se mi nedaří nic v poslední době, nebo spíš mám ten pocit. Já to vím, že se zase oklepu, ale je mi hrozně teda. Já mám zase spíš stres z práce z toho, jak budu omlouvat další nepřítomnosti a absence, kvůli dalším pokusům… dlouho to asi takhle nepůjde, myslím, že se mě brzo budou chtít zbavit, s mojí docházkou… :cry: . Jako věčný doktoři, procedury, neschopenky, to je s normální prací fakt těžce sloučitelný, mi připadá… btw jak to děláte všichni ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
18.11.10 21:41

Falka tak s tou docházkou se bojím i já, nemůžu přeci dávat propustky, aby tam bylo napsáno IVF, a pořád ty nekonečné kontroly v CARU. Chtěla jsem změnit CAR, který je až 100 km daleko, ale nemám odvahu díky tomuto 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
19.11.10 11:16

Lemaz, drž se holka! :hug:
Hele, do neděle oraz ;-), ale pak se seber, zahoď cigára a kafe, choď na prochajdy se psama, najdi si nějakou zábavu, třeba cvičení, zkus kurzy hubnutí, když to máš za cíl, protože tam budeš mezi lidma, půjde a bude to lepší, než když se budeš do toho vrhat sama, pusť si nějaký film, zkrátka všemožně se snaž přijít na jiné myšlenky.
Chce to hrozně velkou vůli, odvahu a sílu, ale vzhledem k tvému prvnímu řádku v podpisu ti fakt věřím, že to zvládneš!!
A brečet choď sem, my tě pohladíme, případně ti vynadáme :-) , ale určitě bude líp!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.11.10 11:59

Holky, ani nevite, jak vam rozumim. Z ty hromady ovulacnich a tehotenskejch testu, co jsem kdy spotrebovala, by se snad dal postavit barak :-( V zivote mam prazdno, vsechno, co mi pripadalo v mejch zivotnich planech a snech jako samozrejmost - mit rodinu, je v pytli, v praci me ceka vyhazov (caste absence). Vetsinu energie spalim na balancovani na hrane deprese. Vim, ze ted budu chytra jak radio :roll: , ale mne (malicko) pomohlo tohle: je spousta chlapu, kteri si vezmou zenskou s ditetem, ktery neni jejich. Jsou rodina a takovychhle rodin je plno. Jsou s ditetem, ktere vubec neni jejich a taky ho maji radi a jsou stastni. Cili - kdyz nemuzu byt mamka, tak budu proste tatka! :palec: At zije adopce! :srdce: Prece nepromarnime nejlepsi leta svyho zivota :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí