Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj zdravím všechny co mě čtou ale mam mali problemek a nevím co stím mam 10 chlapečka z nosiku mu neteče ale tak trochu mi chrčí při piti mlička a začal mi pčikat mužete mi poradit co stím moc děkuji
Ahoj, já bych se zatím moc neplašila, řekla bych, že to třeba ani rýma nebude. Miminka kýchají hodně často, čistí si tím nosík a to chrčení v nosíku při pití bývá taky běžné
Zatím bych zkusila jen kapat Libenar nebo šplíchnout do nosíku Sterimare apod., zvednou matraci pod hlavičkou, aby byl prcek ve zvýšené poloze, zvlhčovat vzduch a uvidíš ![]()
Ahojky,
musim souhlasit s fragolou to samé mi říkala doktorka, když malý chrčel při pití mlíčka a měl ještě furt škytavku a pčíkal … ![]()
Novorozenci nemůžou mít rýmu - to mám od primářky z porodnice, respektive neonatologie.Chrčení je běžné, pšíkání taky, to je prý reakce na nové pachy..
To chrci z toho mlika,ja jsem to mela u syna,taky jsem s tim sla k dr.a tohle mi rekla!Jinak,muzes dat libenar ci nejakou jinou morskou vodu,ale pokud muze dychat nosikem,tak bych zadne kapky nepodavala!Jinak od narozeni na rymu je nasivin!