Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@terinka4444 mám totiž za sebou tři velké potraty,27tt,17tt a 14tt. k tomu leidena a hypertryreosu. takže na prd… ![]()
@petab píše:
@terinka4444 mám totiž za sebou tři velké potraty,27tt,17tt a 14tt. k tomu leidena a hypertryreosu. takže na prd…
no hezky, tak hodně hodně štěstí
![]()
@petab píše:
@terinka4444 mám totiž za sebou tři velké potraty,27tt,17tt a 14tt. k tomu leidena a hypertryreosu. takže na prd…
@petab těžko říct.. On ten začátek těhotenství je celý takový.. no vše je nejisté, jen se čeká jak se to bude vyvíjet..ani doktoři v těchto fázích nic moc nezmůžou a často se stávají zázraky, často překvapení..často se něco pokazí, nikdo pořádně neví co.. U nás to v 6.tt vypadalo zoufale, na UZ vše špatně, embryo nevidět, srdíčko nikde, henamtom přes celý monitor..naštěstí mi rostlo HcG, to jediné mně chránilo před špitálem a revizí.. A pak se to celé najednou vylouplo a až na to špinění do vysazení Utrogestanu ve 12.tt už bylo vše OK. Ale v tom 6.tt se doktorka, letitá praktička, tvářila hodně skepticky..
Drž se, to jediné teď můžeš udělat.
@petab, teď čtu o tvých špatných zkušenostech..
Musíš být na nervy
Nedokážu si to ani představit.. to se pak držet moc nedá.. Ale není větší síly a odvahy a odhodlání než ženy toužící po miminku. Věř že i na tebe to tvé čeká! Hodně štěstí, ať je to to, co máš teď v bříšku. ![]()
Příspěvek upraven 10.01.14 v 19:54
@petab Taky držím palečky, ať to teď vyjde a vše je v pořádku ![]()
@lekarnicka28 snad to dobře dopadne, ale naštěstí se mi jedno povedlo a mám doma malou předškolačku…byl to spíš zázrak.
Holky a ted jsem cca 5hod od zavedení a skoro žádné krvácení, radši už to tam dávat nebudu ![]()
@petab a zkusit polykat? 6 denně to asi nepůjde, jen bys spala a spala.. Ale pozor Utrogestan se nesmí vysazovat najednou, kor z dávky 6 denně.. Zkus to probrat s doktorem a polykat..třeba 3×1?
@lekarnicka28 hodně unavená jsem i tak, v nemocnici mi naordinovali 3krát1 a pak jsem volala dr. a ona mdávku okamžitě zvedla že je to málo